Dodaj do ulubionych

Take-Two pozywa 3D Realms

16.05.09, 14:39
to ja juz sam nie wiem co o tym myslec, czy faktycznie naprawde zamknieto juz na dobre 3D Realms i juz po DNF , czy to tylko fikcja i gra nadal w produkcji?? hmmm...
Obserwuj wątek
    • eszuran Re: Take-Two pozywa 3D Realms 16.05.09, 16:15
      Skoro jest pozew, to nie ma fikcji. Raczej nie pozywa się w celach reklamowych, jeśli się nie jest politykiem. smile Dziwi mnie, że w ogóle nad grą pracowano - od mniej więcej 1999 roku przestałem w to wierzyć. Ale w sumie takie prace, które po 12 latach owocują trzema krótkimi trailerami i galerią często nieoteksturowanych fragmencików gry, to żadne prace. 3D Realms musi być najbardziej nieudolną firmą świata, skoro przez tyle czasu nie zdołała wyprodukować prostego shootera FPP.
      --------
      kultturystyka.blox.pl - Sowy nie są tym, czym się wydają (czyli Twin Peaks)
    • don_wroc_love Re: Take-Two pozywa 3D Realms 16.05.09, 16:27
      chciałem tylko nieśmiało zauważyć że w tym procesie chodzi o wersję PC.
      w/g plotek DNF ma być teraz exclusivem na xboxa - więc jeśli ma być exclusivem na boxa, to wiadomo że olali wersję pc

cytat z Kotaku:
      "Apogee repeatedly assured Take-Two and the video-gaming community that it was diligently working toward competing development of the PC Version of the Duke Nukem Forever."

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka