deamon-pl Re: GameCorner Deathmatch XIV - Eliminacje 25.05.09, 17:44 STEAM 100% czasami wkurza no i LAGI,BUGI,oszuści,granie bez przerwy DOBRYM który czasami przypomina FANATYKA religijnego NP:GOTHIC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaster Re: GameCorner Deathmatch XIV - Eliminacje IP: *.nat.student.pw.edu.pl 25.05.09, 17:51 Zbyt długich gier. 10 godzin jeszcze, jeszcze, ale jak dochodzi do 20h to już lekka przesada się robi. Nie mówiąc już o kolosach po 40h, 80h - to już jest jawne znęcanie się twórców gier nad biednym odbiorcą - że niby ich idee i pomysły tak wspaniałe, że mają mnie aż tak przykuć do ekranu. Wolne żarty. Czysta arogancja i dwa metry mułu. Szkoda, że jeszcze do zestawu nie dorzucają żelaznej dziewicy, miękkich poduch oraz ze dwa żelazka. Od razu za jednym zamachem uszczęśliwiono by chyba wszystkich masochistów. Szczerze to nie rozumiem skąd takie uwielbienie i wielkie oczekiwania w stosunku do długości gier, jakby to samo w sobie było jakąś wartością. A przecież to tworzy mnóstwo problemów. Twórcy chcąc zaspokoić bezdenne wymagania pakują do gry wszystko co mogą i później wychodzi taki tam festiwal podrzędnych pomysłów urozmaicony wymuszonym na graczu powtarzania nudnych sekwencji, im dłuższych to chyba tym lepiej, bo gracz się przynajmniej czymś zajmie i nie będzie zrzędził na forach. Już nie mówiąc o warstwie fabularnej oraz spójności tejże. Jak ma zawierać się w niej jakaś wartość i przesłanie skoro gracz dostaję z 80h ilość informacji zbliżony do prac naukowych. To już nie jest jasne i klarowne drzewko z owocami, ale ogród, żeby gracz miał co pielić, przepełniony chwastami i ugorem (same drzewa jeśli już są to jawnie wycięte skądś indziej, a w całym tym rabunku zapomniano o tym co najważniejsze - owocach). Gry - niby najbardziej skomplikowane medium, ale o dziwo wymaga się od nich trwania najdłużej - jakby za mało problemów było z ich tworzeniem i bez tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: GameCorner Deathmatch XIV - Eliminacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 17:54 Bugów Odpowiedz Link Zgłoś
bosman_plama Re: GameCorner Deathmatch XIV - Eliminacje 25.05.09, 17:55 Hwe he he mietas2 - ja zawsze mam trzy sejwy, do tego sejwuję na nich naprzemiennie. Właśnie dlatego, że kiedyś zdarzyło mi się przechodzić grę od nowa. Najbardziej nieznoszę wydawania niedopracowanych gier. To kpina, że wydaję ok 100 zeta, by potem czekać od tygodnia do dwóch miechów (to ostatnie to Mass Effect), żeby móc zagrać w grę, na którą wywaliłem kasę. Gdyby producenci samochodów wypuszczali takie niedoróbki, poszliby z torbami w wyniku odszkodowań. A dla rynku gier to normalka. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_dred Re: GameCorner Deathmatch XIV - Eliminacje 25.05.09, 17:59 Taa ja też nie nawidzę wszelkiej maści bugów. Zabugowana gra to mimo wszystko największy koszmar gracza no chyba że są tacy którzy uważają że jest jeszcze coś gorszego Tak poza konkursem dorzuciłbym lagi w grach jeżeli chodzi o granie przez neta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: GameCorner Deathmatch XIV - Eliminacje IP: *.chello.pl 25.05.09, 18:01 Camperów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siemion Re: GameCorner Deathmatch XIV - Eliminacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 18:04 Jak wyżej - camperów (chociaż w sumie to mógłbym jeszcze długo wymieniać czego nie znoszę) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3x Re: GameCorner Deathmatch XIV - Eliminacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 18:05 Setek patchy które powinny być w wyjściowym produkcie, a nie do ściągnięcia za 2 miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hubcio12114 Re: GameCorner Deathmatch XIV - Eliminacje IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.05.09, 18:05 Wkurza mnie misje na czas, które są w prawie każdej grze.Jeszcze pamiętam jak się męczyłem z głupią misją w mafii. A po 1034532 przejściu tej misji że można od razu z mostu zjechać pod most. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: : / Re: GameCorner Deathmatch XIV - Eliminacje IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.09, 18:11 steam naprawdę potrafi zajść za skórę : / Odpowiedz Link Zgłoś
mis456 Re: GameCorner Deathmatch XIV - Eliminacje 25.05.09, 18:11 Bugów i setek patchy! Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: GameCorner Deathmatch XIV - Eliminacje 25.05.09, 18:14 the_emjoot -> Znajdź mi Europę Universalis na konsoli. Powodzenia w szukaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DRM Re: GameCorner Deathmatch XIV - Eliminacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 18:14 DRM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syrix Re: GameCorner Deathmatch XIV - Eliminacje IP: *.icpnet.pl 25.05.09, 18:15 zabezpieczeń które nic nie dają Odpowiedz Link Zgłoś
ealien Re: GameCorner Deathmatch XIV - Eliminacje 25.05.09, 18:21 hm.. głupej fabuly.. albo jej braku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: GameCorner Deathmatch XIV - Eliminacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 18:27 respawnujących się przeciwników... modern warfare wymiatało, ale siekanie kolejnych fal arabów pojawiających się do momentu osiągnięcia punktu X na mapie było zdziebko irytujące... Odpowiedz Link Zgłoś
michwil2 Re: GameCorner Deathmatch XIV - Eliminacje 25.05.09, 18:30 Gry Exclusive na jednej platformie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blantman Re: GameCorner Deathmatch XIV - Eliminacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 18:40 Jako konsolowiec może nie mam prawa głosu ale ... Wkurza mnie porąbana instalacja i konfiguracja niektórych pc'towych gier . Mam wrażenie że autorzy robią wszystko aby mnie wkurzyć Dlatego od pc'ta mnie odrzuciło już parę lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_dred Re: GameCorner Deathmatch XIV - Eliminacje 25.05.09, 18:43 @blantman A nie żałujesz tego czasami że nie tykasz się peceta ?? ;D hehe Odpowiedz Link Zgłoś
michrz Re: GameCorner Deathmatch XIV - Eliminacje 25.05.09, 18:45 DLC i wszystkich zabiegów które sprawiają, że PO zakupie gry twórcy/dystrybutorzy chcą z nas jeszcze więcej pieniędzy wyciągnąć nie dając nam w zasadzie nic wielkiego - typu przysłowiowa zbroja dla konia, dodatkowy 1 quest itp. Pełnoprawne dodatki są ok. Odpowiedz Link Zgłoś
kas_ptas Re: GameCorner Deathmatch XIV - Eliminacje 25.05.09, 18:56 NIedopracowanych polskich wersji językowych-albo ze splinter cella zrobili popierdułkę albo dialogi są tak drętwe, że aż szlag trafia. Pochwała jedynie dla Larrego 7 i genialnego Jerzego Stuhra. Odpowiedz Link Zgłoś
ugt1a1 Re: GameCorner Deathmatch XIV - Eliminacje 25.05.09, 18:57 Ja nienawidzę tragicznych polskich tłumaczeń. A takich jest wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: GameCorner Deathmatch XIV - Eliminacje IP: *.is.net.pl 25.05.09, 19:00 Bugów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marloon Re: GameCorner Deathmatch XIV - Eliminacje IP: *.chello.pl 25.05.09, 19:14 Marnych portów z konsoli - każdy oczywiście wymieni GTAIV na pierwszym miejscu, bo znany tytuł całkowicie skonocono, ale takich gier można by znaleźć bardzo wiele. Dostałem ostatnio w swoje ręce Devil May Cry 3(PC)i poprostu brak mi słów. Ze świetnego tytułu na PS2 zrobili niegrywalnego gniota. Grafika nawet odrobinę nie podciągnięta, tekstury paskudne, panoramicznego ekranu nie rozpoznaje. Jakby tego było mało sterowanie jest okropne i gra nie wykrywa poprawnie pada. Kiepskim portom mówimy NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
aryman222 Re: GameCorner Deathmatch XIV - Eliminacje 25.05.09, 19:46 - różne ceny tej samej gry, na róznych platformach do grania, czyli: " to jak młody, stać było na konsolke- to dawaj za naszą super gre 200 zł. a kolega to na PC gra?- to kolega daje stówkę i będzie ok, bo jescze pirata sciągnie " - brak możliwości dowolnego przypisania klawiszy - bohater "nieskaczący", czyli ułomny piechór, którego zatrzyma nawet powalone drzewko -"exclusivy"- czyli: "my daliśmy więcej kasy, więc gra będzie tylko na naszą platformę." Odpowiedz Link Zgłoś