Dodaj do ulubionych

Weekend z Team Fortress 2: Wnioski

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 16:21
Pierwszy, zawsze chciałem to napisać...
Obserwuj wątek
    • Gość: kolo Weekend z Team Fortress 2: Wnioski IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.09, 16:29
      Mnie tam ten pomysł z czasem gry podoba się
      Popatrzmy na to z innej strony niektóre achievmenty są po prostu trudne,a tak to nie musimy zdobywać tych wszystkich kamieni milowych
    • Gość: WTF Re: Weekend z Team Fortress 2: Wnioski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 16:33
      "Wczoraj wieczorem w końcu udało mi się pożądnie porządnie pograć"

pożądnie porządnie?? Co jest ku... WTF?! O.o
    • Gość: leon Re: Weekend z Team Fortress 2: Wnioski IP: *.telgam.pl 25.05.09, 16:37
      ech probowalem grac w ten weekend. po dwoch probach [w roznych godzinach] wbicia sie na jakikolwiek serwer z sensownym pingiem dalem sobie spokoj. przeciez nie bede czekal po pol godziny aby pograc. wrocilem do S2 czy WII
    • Gość: Pancerny Re: Weekend z Team Fortress 2: Wnioski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 16:38
      Valve koncertowo spieprzyła sprawę.
      Gram od uptade, i jedyną sensowną rzecz, jaką dostałem, to ten zegarek, co sprawia, że gdy stoję, to nie przestaje być niewidzialnym. Tak, to jak na razie zbieram same axtin-coś tam <te siekiery dla Pyro>. Kumpel, który gra krócej ode mnie, w ciągu godziny zebrał wszystko, co jest możliwe <od Ambasadora po hełm dla soldiera>. Naprawdę, świetny system, nie ma co.
    • ealien Re: Weekend z Team Fortress 2: Wnioski 25.05.09, 16:38
      czuje sie urazony... gram w darmowa wersje.. ale z drugiej strony - każdy kiedyś zaczyna. Ty nie zaczynałeś i nie lamiłeś tak samo jak Ci nowi teraz? wink
    • pankomentarz Re: Weekend z Team Fortress 2: Wnioski 25.05.09, 16:44
      A widzisz, to nie chodzi o nowych graczy którzy zaczynają. Chodzi mi raczej o połączenie ze sobą promocji za darmo i uaktualnienia, które RAZEM wytworzyły takie a nie inni warunki gry smile

@WTF

Bo w oryginale tam było skreślenie, gdyż się pomyliłem i kolega mi zwrócił uwagę. Powinno oczywiście porządnie smile
    • Gość: Gościu Re: Weekend z Team Fortress 2: Wnioski IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.09, 16:47
      ''Przecież to nie jest jakieś MMO, w którym TWÓCOM zależy na płaceniu przez graczy abonamentu. '' Fail. :]
    • Gość: phantom_lord Re: Weekend z Team Fortress 2: Wnioski IP: *.ds14.agh.edu.pl 25.05.09, 16:48
      ja dzis w koncu pogram po update.
      Moze jakis przedmiot zdobede...

Ale z tym nowym systemem rzeczywiscie spieprzyli sprawe. Chcieli usunac serwery na ktorych ludzie tylko 'farmili', no to maja cos gorszego - serwery AFK.
    • Gość: igo4 Re: Weekend z Team Fortress 2: Wnioski IP: *.chello.pl 25.05.09, 16:58
      Może nie do końca dobrze rozwiązali problem, ale rozumiem to, bo "gracze robili tak dziwne rzeczy, jak granie na serwerach nastawionych na zdobywanie achievementów." Głupia sprawa
    • Gość: kolo Re: Weekend z Team Fortress 2: Wnioski IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.09, 17:20
      A ja właśnie włączyłem gre i mam wszystkie przedmioty dla heavy,scouta,medyka chociaż prawie wogole w ten weekend nie grałem
    • pankomentarz Re: Weekend z Team Fortress 2: Wnioski 25.05.09, 18:04
      No to niezły z Ciebie kolo w takim razie.
    • Gość: Oran Re: Weekend z Team Fortress 2: Wnioski IP: *.chello.pl 25.05.09, 18:32
      Chwila, jak sie jest na spectate to też się zdobywa przedmioty? Kurde... Ściagnąłem Team Fortress 2, bo ostatnio sporo o tym było, wielu osobom się podoba, więc chciałem spróbować. Przez piątek, sobotę niedzielę grałem łącznie przez 24 godziny. Gra naprawdę mi się podoba, ale myśle, że będzie monotonna przez większość czasu... Zdobyłem kilkanascie przedmiotów, miałem takze powtarzające się (2xNatasha, 3xForce-a-nature 4xFlare gun).Śmieszne jest też to, że za steam key do Orange Boxa zapłacę na allegro 35zł(!)a za pidełkową wersję, na allegro 70 zł(!) natomiast na steam sam TF2 kosztuje 20? a podczas promocji 10?.
    • Gość: zet Re: Weekend z Team Fortress 2: Wnioski IP: *.hive.is 25.05.09, 18:46
      Mi osobiście tf 2 nie przypadł do gustu szybko się nudzi a grałem tylko przez 2 dni po parę godzin i muszę stwierdzić że gra nie zbyt wciągająca, u mnie na 1 miejscu
      1:cs1.6
      2:cod 4
      3:cs source
    • Gość: sex Re: Weekend z Team Fortress 2: Wnioski IP: *.chello.pl 26.05.09, 07:50
      sex
    • Gość: GeO Re: Weekend z Team Fortress 2: Wnioski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.09, 08:50
      Nigdy nie podobalo mi sie TF, stanowczo wole Reality Mod do BFII i takie klimaty. Tez place tylko raz.

Overhyped and full of fail.
    • Gość: tomtom Re: Weekend z Team Fortress 2: Wnioski IP: *.icpnet.pl 26.05.09, 09:43
      1. łuk snajpera jest PRZEREKLAMOWANY ->czyt. ssie
      2. nowa mapa jest niezła (prawie tak dobra jak goldrush)
      3. szpiedzy to nadal lamerzy (etatowy engi ->tusmile
      4. TF2>all
      5. @pankomentarz: nie pij pan tyle kawy, TF2 to gra
      z dystansem i takiej też postawy wymaga od graczy.
      (nołfenc)
    • pankomentarz Re: Weekend z Team Fortress 2: Wnioski 26.05.09, 10:07
      Skąd wiedziałeś, że piję dużo kawy! Damn. A ja mam do niej spory dystans, ale ale...

TF to gra zrobiona z miłością i wymaga pełnego oddania... a miłość czasami po prostu boli.
    • Gość: tomtom Re: Weekend z Team Fortress 2: Wnioski IP: *.icpnet.pl 26.05.09, 11:27
      Co do "miłości" się zgadzam, co do oddania to już nie bardzo.

TF2 to nie żona (jak wow... full time grind-job), raczej sąsiadka do której się wpada "po cukier" big_grin.
      I to jest w niej piękne.
      Valve>all

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka