Dodaj do ulubionych

GameCorner Deathmatch XIV - Losowanie grup

26.05.09, 14:56
Grupa A: Kiepskie lokalizacje (DRM mnie nie denerwuje, bo raczej gram na konsolach)
Grupa B: bugi i patche (bugi mnie denerwuja - patche nie, bo maja w zalozeniu usprawnic tytul)
Grupa C: Filmiki, których nie da się pominąć
Grupa D: Kiepski kod sieciowy. W przypadku konsol nie mozna mowic o zawyzonych wymaganiach.
Obserwuj wątek
    • Gość: Dr Re: GameCorner Deathmatch XIV - Losowanie grup IP: *.hsk.com.pl 26.05.09, 15:00
      mowiac krotko:
      TEN Deathmatch to ZŁOOOO!!!
      xD
    • Gość: cl Re: GameCorner Deathmatch XIV - Losowanie grup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 15:30
      Wszechobecne USA to zmora gier smile
    • Gość: Kefir Re: GameCorner Deathmatch XIV - Losowanie grup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 15:30
      ja bym wręcz powiedział, że ZUOOO wink
    • Gość: twoja stara Re: GameCorner Deathmatch XIV - Losowanie grup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 15:32
      twoja stara
    • Gość: Kefir Re: GameCorner Deathmatch XIV - Losowanie grup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 15:32
      a to swoją drogą, iż zaskakująco może być jak dużo rzeczy "przypadkiem" przytrafia się w US and A (teh gr3at3st country in da world), a przez to lwia część gier tam też się rozgrywa... oczywiście "przypadkiem" smile
    • mateklive Re: GameCorner Deathmatch XIV - Losowanie grup 26.05.09, 15:51
      Djcie spokój
      Grupa A:Niewidzialne ściany
      Grupa B:Brak zapisu gry w dowolnym momencie
      Grupa c:Exclusive'y
      Grupa d surprisedszukująca SI
    • nessie-jp Re: GameCorner Deathmatch XIV - Losowanie grup 26.05.09, 16:02
      @Kefir --> poczekaj, założysz wielką polską korporację produkującą gry na rynek europejski, to się wszystko będzie działo w Europie, a nawet w Polsce smile
    • Gość: phantom_lord Re: GameCorner Deathmatch XIV - Losowanie grup IP: *.ds14.agh.edu.pl 26.05.09, 16:42
      Oczywiscie ze DRM.
      Swoja droga ciekawe czy w ogole wyjdzie z grupy
    • Gość: Siemion Re: GameCorner Deathmatch XIV - Losowanie grup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 17:12
      Damn... dołożyliście mi, dwóch moich faworytów (z trzech) w jednej grupie (cheaterzy i bugi - trzecim faworytem są spawnkillerzy)
    • thiefofnight Re: GameCorner Deathmatch XIV - Losowanie grup 26.05.09, 17:13
      U mnie od zawsze i na zawsze będzie najbardziej znienawidzona słaba fabuła.
    • Gość: marek Re: GameCorner Deathmatch XIV - Losowanie grup IP: *.chello.pl 26.05.09, 17:35
      hm... zbłaźnię się ale co to DRM?
    • sad-hu Re: GameCorner Deathmatch XIV - Losowanie grup 26.05.09, 18:06
      bugi i słaba fabuła to dla mnie najgorsze zmory gier. Wydaje mi się, że któryś z tych dwóch problemów wygra - jeśli można nazwać to zwycięstwem...

Swoją drogą to dziwaczne to wydanie DeathMatchu, zwycięstwo jest tu czymś negatywnym. Nie chciałbym być na miejscu 'słabej fabuły' albo 'bugów' smile
    • Gość: sex Re: GameCorner Deathmatch XIV - Losowanie grup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 18:28
      sex
    • goku94 Re: GameCorner Deathmatch XIV - Losowanie grup 26.05.09, 18:59
      A moim zdaniem to bez sensu, że po XII edycji jest XIV od razu uncertain.
    • Gość: OldSkull Re: GameCorner Deathmatch XIV - Losowanie grup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 19:38
      1. kiepskie lokalizacje (aczkolwiek to da sie ominąć grając w gry po angielsku - niewidzialnych ścian ominąć się nie da)
      2. Brak zapisu w dowolnym miejscu (a wszystko przez to, że 90% dzięki częstemu savowaniu można przeboleć)
      3. słaba fabuła (swoją drogą - wkurzająca rzecz z 2ma głosami(Exclusive'y) już przechodziła?)
      4. Oszukująca SI

• Gość: phantom_lord Re: GameCorner Deathmatch XIV - Losowanie grup IP: *.ds14.agh.edu.pl 26.05.09, 19:51
      tak btw to jak dla mnie zamiast "Kiepskie lokalizacje" powinno byc "Lokalizacje" tongue_out Szczegolnie nie trawie dubbingu, wersje kinowe jeszcze uewentualnie ujda. Jedynym plusem jest ze, paradoksalnie, lokalizowane gry moga byc tansze.
    • Gość: phantom_lord Re: GameCorner Deathmatch XIV - Losowanie grup IP: *.ds14.agh.edu.pl 26.05.09, 19:54
      @marek
      Wszelakie aktywacje przez internet, steamy, secuRomy, starforce to jest wlasnie DRM w wyaniu growym.
      pl.wikipedia.org/wiki/Digital_Rights_Management
    • Gość: Bukmacher:P Re: GameCorner Deathmatch XIV - Losowanie grup IP: *.chello.pl 26.05.09, 20:06
      To będzie tak:
      Grupa A ---> DRM
      Grupa B ---> Cheaterzy
      Grupa C ---> Spawnkillerzy i gankerzy
      Grupa D ---> Zawyżone wymagania sprzętowe
      Półfinał A vs. C ---> DRM
      Półfinał B vs. D ---> Cheaterzy (Ale szanse są 50/50)
      Finał ---> DRM

Ergo wygra DRM, czyli największy shit w historii przemysłu growego...
    • nessie-jp Re: GameCorner Deathmatch XIV - Losowanie grup 26.05.09, 20:15
      @marek --> DRM = Digital Rights Management, czyli ogólnie mówiąc zabezpieczenia.

Swoją drogą, dziwię się, że zrobiliście dwie kategorie tego samego: bugi i DRM. Przecież DRM to są z definicji bugi tongue_out
    • Gość: eL Re: GameCorner Deathmatch XIV - Losowanie grup IP: 212.76.37.* 26.05.09, 20:17
      nie ma respawnów. nie bawie sie :]
    • dr_dred Re: GameCorner Deathmatch XIV - Losowanie grup 26.05.09, 22:12
      Nie oszukujmy się survival horrorach brak zapisu w dowolnym momencie akurat nie jest minusem i czymś złym jeżeli jest dobrze przemyślany i punkty gdzie można zrobić save są dobrze i sensownie rozmieszczone tak jak była w Dead Space dzięki temu również ten zabieg budował świetny klimat. To samo w Silent Hillu pomijając część 4 gdzie można było robić save w tytułowym pokoju podobno Homecoming też ma niezbyt przemyślaną możliwość zapisu.
      Co do pozostałych typów gier to raczej nie wyobrażam sobie zapisywania stanu gry tylko w wyznaczonym miejscu bądź punkcie ,albo limitów zapisów na dany poziom.

W sumie też już mogę typować zwycięzców poszczególnych grup
      Gr.A- DRM
      Gr.B-Bugi i patche (z naciskiem na bugi)
      Gr.C-Słaba fabuła (chociaż wiadomo że nie tyczy się to wszystkich typów gier)
      Gr.D-Tu mam dylemat albo Zawyżone wymagania sprzętowe albo Oszukująca SI wink
    • Gość: kris Re: GameCorner Deathmatch XIV - Losowanie grup IP: *.chello.pl 26.05.09, 23:02
      Też coś mi się zdaje, że jeśli o PC chodzi to nic obecnie z DRM-em nie ma szans. Mocny jest, kosi konkurencje.
    • Gość: Łolm! Re: GameCorner Deathmatch XIV - Losowanie grup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 23:42
      1 - niewidzialne ściany
      2 - bugi, zdecydowanie (to już nawet brak zapisu mnie tak nie wpienia, jak to, że zapis jest zabugowany -.-')
      3 - słaba fabuła (inaczej po co grać?)
      4 - zawyżone wymagania (nawet sobie nie zobaczę, czy w środku nie ma bugów, bo mi zwyczajnie nie pójdzie...)

zwyciezca? bugi. albo wymagania (choć to jeszcze da się obejść, grając u kogoś)
    • slawomir.serafin Re: GameCorner Deathmatch XIV - Losowanie grup 27.05.09, 00:42

A moim zdaniem to bez sensu, że po XII edycji jest XIV od razu uncertain.

-----

GameCorner jest przesądny smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka