Dodaj do ulubionych

Trailer: Need for Speed: Shift

29.05.09, 11:33
tyle razy juz zawiodlem sie na serii NFS ze teraz chocby nawet nie wiem jak super i słodkie trailery pokazywali, i tak raczej nie zmienie zdania, ze to bedzie kolejna kupa NFS
Obserwuj wątek
    • glupota_mnie_drazni Re: Trailer: Need for Speed: Shift 29.05.09, 12:20
      zacytuje jurgeta: drewno.
    • raffyxxx Re: Trailer: Need for Speed: Shift 29.05.09, 12:26
      rehehehe przecież to się kupy nie trzyma... jeżeli kolo jest w stanie M3 objechać po zewnętrznej SLR'a big_grin wielki lol zresztą start też wyszedł zacnie, na 2 już był o 20 km/h szybszy niż mijane GT2...

chłopaki chłopaki wróćcie do Porshe i zobaczcie jak spieprzyliście serię NFS
    • luk4sho-pl Re: Trailer: Need for Speed: Shift 29.05.09, 12:53
      A Ty kolego nie zapomniales przypadkiem ze w tej grze mozna modyfikowac silnik i inne rzeczy? tongue_out
    • hqpoznan Re: Trailer: Need for Speed: Shift 29.05.09, 12:55
      Bedzie NFS Underground 3 bede sikal ze szczescia a tak dziekujemy...
    • michaelius_pl Re: Trailer: Need for Speed: Shift 29.05.09, 13:19
      Hmm ciekawe czy Dirt 2 czy Shift bedzie lepszy. W kazdym razie oba zapowiadaja sie dobrze.
    • sen81 Re: Trailer: Need for Speed: Shift 29.05.09, 13:46
      przecież to nie jest już NFS tylko wyszła im z tego TOCA. Ja chce normalne wyścigi na przełaj jak to było w starych dobrych NFS, nie można powieliś schematu NFS Porsche, tylko z dłuższymi trasami? Dobrze że nie serwują nam po raz kolejny freeroama który już się ostro przejadł i mozna się od niego pozygać.
      Gier gdzie się jeździ w kółko jest multum a i tak żadnej nie uda się przebić GT5, do driftu jest GRID który też nie ma narazie żadnej konkurencji ;]
    • xiem Re: Trailer: Need for Speed: Shift 29.05.09, 14:04
      Dla mnie..to klon Grid'a. Dlaczego nie mogą wrócić do tego, co było kiedyś? Świetne fury, piękne malownicze trasy, dobra muzyka.
    • xboxer360 Re: Trailer: Need for Speed: Shift 29.05.09, 14:55
      Dla mnie najlepszy był NFS III www.youtube.com/watch?v=93AGHNO1-ZY ale ten tez sie jakoś dobrze zapowiada

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka