aromp4 29.05.09, 11:33 tyle razy juz zawiodlem sie na serii NFS ze teraz chocby nawet nie wiem jak super i słodkie trailery pokazywali, i tak raczej nie zmienie zdania, ze to bedzie kolejna kupa NFS Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
glupota_mnie_drazni Re: Trailer: Need for Speed: Shift 29.05.09, 12:20 zacytuje jurgeta: drewno. Odpowiedz Link Zgłoś
raffyxxx Re: Trailer: Need for Speed: Shift 29.05.09, 12:26 rehehehe przecież to się kupy nie trzyma... jeżeli kolo jest w stanie M3 objechać po zewnętrznej SLR'a wielki lol zresztą start też wyszedł zacnie, na 2 już był o 20 km/h szybszy niż mijane GT2... chłopaki chłopaki wróćcie do Porshe i zobaczcie jak spieprzyliście serię NFS Odpowiedz Link Zgłoś
luk4sho-pl Re: Trailer: Need for Speed: Shift 29.05.09, 12:53 A Ty kolego nie zapomniales przypadkiem ze w tej grze mozna modyfikowac silnik i inne rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
hqpoznan Re: Trailer: Need for Speed: Shift 29.05.09, 12:55 Bedzie NFS Underground 3 bede sikal ze szczescia a tak dziekujemy... Odpowiedz Link Zgłoś
michaelius_pl Re: Trailer: Need for Speed: Shift 29.05.09, 13:19 Hmm ciekawe czy Dirt 2 czy Shift bedzie lepszy. W kazdym razie oba zapowiadaja sie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
sen81 Re: Trailer: Need for Speed: Shift 29.05.09, 13:46 przecież to nie jest już NFS tylko wyszła im z tego TOCA. Ja chce normalne wyścigi na przełaj jak to było w starych dobrych NFS, nie można powieliś schematu NFS Porsche, tylko z dłuższymi trasami? Dobrze że nie serwują nam po raz kolejny freeroama który już się ostro przejadł i mozna się od niego pozygać. Gier gdzie się jeździ w kółko jest multum a i tak żadnej nie uda się przebić GT5, do driftu jest GRID który też nie ma narazie żadnej konkurencji ;] Odpowiedz Link Zgłoś
xiem Re: Trailer: Need for Speed: Shift 29.05.09, 14:04 Dla mnie..to klon Grid'a. Dlaczego nie mogą wrócić do tego, co było kiedyś? Świetne fury, piękne malownicze trasy, dobra muzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
xboxer360 Re: Trailer: Need for Speed: Shift 29.05.09, 14:55 Dla mnie najlepszy był NFS III www.youtube.com/watch?v=93AGHNO1-ZY ale ten tez sie jakoś dobrze zapowiada Odpowiedz Link Zgłoś