Dodaj do ulubionych

Trailer: Tom Clancy`s Splinter Cell: Conviction

01.06.09, 23:37
www.ps3fanboy.pl/ konferencja EA na zywo!
Obserwuj wątek
    • doomny Re: Trailer: Tom Clancy`s Splinter Cell: Convicti 01.06.09, 23:41
      Pierwsza myśl - brutalny jak Jack Bauer, sprawny jak Jason Bourne.
    • korben-dallas Re: Trailer: Tom Clancy`s Splinter Cell: Convicti 01.06.09, 23:44
      Nie no chyba sobie lecicie w kulki. Pamiętam, że jak pierwszy raz zobaczyłem obrazki z SC:C, tej pierwotnej wersji, to oniemiałem, byłem zachwycony wyglądem głównego bohatera. Świetna torba, świetne włosy i świetna - wait for it - BRODA! Co teraz? Nieogolony staruch, który pitoli na fortepianie.
    • cthulhu666 Re: Trailer: Tom Clancy`s Splinter Cell: Convicti 02.06.09, 00:04
      Mi też się bardziej podobał "żul" tongue_out
    • korben-dallas Re: Trailer: Tom Clancy`s Splinter Cell: Convicti 02.06.09, 00:18
      Jeszcze co do samej konferencji, właśnie został pokazany trailer "SW:TOR". Brak słów. Niesamowite widowisko.
    • mkrb Re: Trailer: Tom Clancy`s Splinter Cell: Convicti 02.06.09, 00:48
      a ja wam powiem ze mi jednak bardziej przypadl do gustu ten wyglad, fajnie bo juz nie w kombinezonach itd ale jednak w starym stylu. Ten nowy image mi troche nie pasowal jak przedmowca porownal zulkowaty taki i ta torba tez taka jakas. Na mnie ten trailer zrobil piorunujace wrazenie bo wkoncu mam poczucie ze cos sie w tym kierunku dzieje.
    • mkrb Re: Trailer: Tom Clancy`s Splinter Cell: Convicti 02.06.09, 00:51
      aha no i zapomnialem, ten epicki klimat: walka o prawde smierci swojej corki o sprawiedliwosc itd. ooooh uwielbiam big_grin
    • nechrist_pl Re: Trailer: Tom Clancy`s Splinter Cell: Convicti 02.06.09, 01:11
      trailer miejscami glupawy jak James Bond.
      a Ubi$oft z Micro$hitem niech sie wypchaja swoja ekskluzywnoscia. na pohybel sku...synom.
    • bubu1337 Re: Trailer: Tom Clancy`s Splinter Cell: Convicti 02.06.09, 02:01
      Polecam sprawdzić gameplay, który też został zaprezentowany. To już nie do końca stary dobry SC ale mi się podoba ( i to bardzo smile)
    • mac167 Re: Trailer: Tom Clancy`s Splinter Cell: Convicti 02.06.09, 08:59
      Po obejrzeniu gameplay'a z Convitcion gra odrazu mnie kupiła i kiedy tylko pojawi się na pułkach sklepowych to po nią polecę. Natomiast Alan Wake jest dla mnie odrobinę nie pewny. Na pewno będzie świetną grą ale najpierw chciałbym sprawdzić demo, tak dla upewnienia się że gra mi pasuje.
    • gregmcrazy Re: Trailer: Tom Clancy`s Splinter Cell: Convicti 02.06.09, 09:02
      Zabolało nechrist_pl? Po prostu kup arcade i po sprawie.
    • simon_x Re: Trailer: Tom Clancy`s Splinter Cell: Convicti 02.06.09, 12:09
      wreszcie jakas fajna gra smile ME2, Forza 3 i wlasnie Splinter Cell - dla tych gier warto będzie wymienić się z bratem konsolami smile
    • huta_imienia_lenina Re: Trailer: Tom Clancy`s Splinter Cell: Convicti 02.06.09, 14:34
      jako wielki fan Splinter Cella bardzo czekałem na ten tytuł. i bardzo liczyłem, że jednak ukaże się na PS3. wielka szkoda, bo to pewnie ostatnie wejście Sama Fishera...a co do fizerunku Fishera to dla mnie na plus. ten wcześniej był prawie całkowicie ściągnięty z Jacka Bauera z piątego sezonu "24".
    • moszeusz24 Re: Trailer: Tom Clancy`s Splinter Cell: Convicti 02.06.09, 17:09
      Jak nic Jack Bauer. I jeszcze motywacja działań bardzo podobna. Zrobili by wreszcie jakąś grę na podstawie 24 na obecne konsole.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka