tezee 05.02.12, 22:13 Trafiłam na sklep on line tej marki i zdziwiło mnie że nigdy wcześniej nic o niej nie słyszała. Czy któras z Was słyszała coś o COS , co to za firma ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka33_online Re: COS 06.02.12, 09:56 COS to sklep z grupy H&M, tylko ciuchy są lepsze jakościowo. Bardzo fajna marka, jestem klientką od dawna. Odpowiedz Link Zgłoś
tezee Re: COS 06.02.12, 10:07 Że co H&M ? tzn rozumiem że marka należy do koncernu tak ?ciekawe... Wzornictwo na pierwszy rzut oka wygląda szlachetniej niż standardowe sieciówkowo masowe , czy jakość jest dobra?Czy są stacjonarne sklepy w Polsce ? Odpowiedz Link Zgłoś
anka33_online Re: COS 06.02.12, 10:20 Tak należy do koncernu H&M. Wzornictwo jest bardzo charakterystyczne i dość ciekawe, jakość całkiem dobra, stosują mało poliesterów i innych sztuczydeł. Co do sklepów to niestety w Polsce brak, najbliższy jest w Berlinie ( są 3). Odpowiedz Link Zgłoś
greentea2 Re: COS 06.02.12, 10:38 Jakosciowo ubrania sa duzo lepsze od hm. Wzornictow od lat sie nie zmienia;) Kupowalam tam bardzo dlugo, bo teraz nie mam sklepu gdzie mieszkam, ale powoli zaczynalo mnie nudzic jak wciaz na wieszakach widzialam podobne rzeczy, w tych samych kolorach i zawsze z tych samych tkanin;) Niektore welny sa bardzo szorstkie wiec dobrze jest dotknac. Rozmiarowka duza, nigdy nie kupilam tam spodni, bo najmniejszy rozmiar byl ogromny. Fajnie, ze jest sklep online, na pewno skorzystam, bardzo tez lubie ich ubrania dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: COS 07.02.12, 18:49 Wzornictow od lat sie nie zmienia;) Kupowalam tam bardzo dlugo, bo teraz nie mam sklepu gdzie mieszkam, ale powoli zaczynalo mnie nudzic jak wciaz na wieszakach widzialam podobne rzeczy, w tych samych kolorach i zawsze z tych samych tkanin;) Mniam! Coś dla mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: COS 07.02.12, 18:30 kupuje od dawna. jakosc jest dobra, ceny tez. spodnie maja super, ale fakt ze rozmiarowo b duze.Ciuchy dla dzieci sa fantastyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
czar0wnica Re: COS 07.02.12, 20:54 Bardzo lubie, idealna relacja ceny do jakości. Fajne wzornictwo -inne, bardzo dobre wykonczenie. Stacjonarnie kupuje podczas wizyt w Londynie, ale na jesieni ubiegłego roku cos uruchomil sklep interetowy i dostarcza do Polski. Odpowiedz Link Zgłoś