Dodaj do ulubionych

Trailer: Forza Motorsport 3

02.06.09, 00:48
prezentuje się obłędnie
Obserwuj wątek
    • vino_vayca Trailer: Forza Motorsport 3 02.06.09, 00:48
      niby szczegol, ale oby nie spieprzyli soundtracka. ten z drugiej czesci jest zalosny
    • blacq Re: Trailer: Forza Motorsport 3 02.06.09, 00:50
      Czy ja wiem... GT5 prezentuje się tak w grze,a to przecież tylko trailer.
    • wiszkas Re: Trailer: Forza Motorsport 3 02.06.09, 00:53
      Pendulum - Showdown świetnie pasuje do tego trailera. Gra świetnie się zapowiada i prezentuje tak samo, ale czy trzyma poziom GT5... raczej nie.
    • krismaciejewski Re: Trailer: Forza Motorsport 3 02.06.09, 00:56
      Nie chcę być złośliwy ale nie wiem czy to powód do dumy, że gra która wyjdzie za pare miesięcy będzie na poziomie graficznym GT5p, które będzie już miało chyba z 1,5 roku uncertain
    • luk4sho-pl Re: Trailer: Forza Motorsport 3 02.06.09, 01:01
      @up
      tak, ale chyba nie sadzisz ze GT5 bedzie wiele sie roznil od prologa. Zreszta FM3, to jest to na co czekalem i sie doczekalem, jak dla mnie najlepsza nowina na E3 smile
    • lee_van_dowski Re: Trailer: Forza Motorsport 3 02.06.09, 01:01
      @blacq - actual gameplay fotage

@krismaciejewski - myślę, że GT 5 będzie miało taką samą grafikę jak Prologue.
    • kac309 Re: Trailer: Forza Motorsport 3 02.06.09, 01:03
      @krismaciejewski

Ciezko stwierdzic po trailerze czy trzyma taki poziom. Jestem pewien, ze trasy beda wygladaly duzo ladniej niz w GT5p, a czy kosztem modeli samochodow to zobaczymy.
    • luk4sho-pl Re: Trailer: Forza Motorsport 3 02.06.09, 01:03
      motyw z podwinieta opona -> opad szczeki... nie myslalem ze az tak pozamiataja z F3 ;o nie no ja szukam szczeki... a screeny na xbox.com tez robia piorunujace wrazenie... panowie, nadchodzi niekwestionowany krol wyscigow!
    • tracer87 Re: Trailer: Forza Motorsport 3 02.06.09, 01:04
      krismaciejewski
      Bo to jest microsoft a nie sony które zapowiada gry na 2-4lata przed premierą
    • krismaciejewski Re: Trailer: Forza Motorsport 3 02.06.09, 01:05
      @up
      nie wiem jak i czy w ogóle będzie się różnił, ale coś tam przez ten rok robią... myślę, że również z grafiką się pobawią. Choć nawet jak nie to nic to nie zmieni gdyż to już powoli ociera się o fotorealizm. Wszystkim posiadaczom eXa gratuluję, że się doczekali nowej Forzy. Ja wciąż czekam na GT5 i jak się doczekam to kupuję Logitech G25 big_grin
    • krismaciejewski Re: Trailer: Forza Motorsport 3 02.06.09, 01:06
      @tracer
      Do czego ty pijesz kolego???????
    • glupota_mnie_drazni Re: Trailer: Forza Motorsport 3 02.06.09, 01:07
      lee_van_dowski - "actual gameplay footage" to moze i jest, ale nie na tym konkretnym filmiku wink
    • prochaos Re: Trailer: Forza Motorsport 3 02.06.09, 01:09
      Grafika wygląda podobnie jak w GT5p, ale z modelem jazdy taki jak w FM2 (jak nie lepszym) pozamiata arcadowe GT.
    • luk4sho-pl Re: Trailer: Forza Motorsport 3 02.06.09, 01:11
      glupota, gra naprawde tak wyglada. jak juz wspominalem,zajzyj sobie na xbox.com i zobacz zscreeny z FM3. naprawde robi piorunujace wrazenie
    • lee_van_dowski Re: Trailer: Forza Motorsport 3 02.06.09, 01:11
      @glupot_mnie_drazni - ale tak napisali na tym filmiku, nie mam powodu by im nie wierzyć.
    • adrian266 Re: Trailer: Forza Motorsport 3 02.06.09, 01:13
      Ciekawi mnie czy odnosnie modelu zniszczen tez poczynili tak duze postepy. Miejmy nadzieję, ze o GT5 tez cos uslyszymy...
    • krismaciejewski Re: Trailer: Forza Motorsport 3 02.06.09, 01:13
      @prochaos
      Arcadowe GT??? Hahaha Ale mnie rozbawiłeś... Arcadowe to jest NFS, coś pośredniego to GRID a GT5 to już sim.. Tak samo jak Forza.. Który lepszy kwestia gustu ale mowa że G5 to arcade świadczy o tym że jesteś baaaardzo nieobiektywny!!!!!
    • luk4sho-pl Re: Trailer: Forza Motorsport 3 02.06.09, 01:16
      GT5p (zapewne pelna tez) to pseudosumulator, bo chyba nie powiesz mi ze cos gdzie mozna brac zakret po bandzie albo hamowac na tylnych zderzakach przeciwnikow jest symulatorem?
    • kac309 Re: Trailer: Forza Motorsport 3 02.06.09, 01:19
      Heh GT i arcade to juz przesada. Fakt, ze ma charakterystyczny dla serii model jazdy. Moim zdaniem troche archaiczny i kartonowy, ale lubie ta serie. Forza ma super model jazdy, za to z modelami samochodow juz nie jest tak dobrze. Nie wierze tez ze Turn10 zrobia ladniej wygladajaca gre niz Polyphony, ale milo bedzie sie mylic. Dla mnie bez roznicy bo kupie obie gry.
    • krismaciejewski Re: Trailer: Forza Motorsport 3 02.06.09, 01:20
      Nie grałem w Forze2 ale wierzę ci na słowo, że tam jak uderzysz w samochód przed tobą to masz zaawansowany model zniszczeń i dalej już za szybko nie pojedziesz.. Co prawda na prezentacji M$ tego nie zauważyłem (a stłuczka była).
    • luk4sho-pl Re: Trailer: Forza Motorsport 3 02.06.09, 01:24
      Nie chodzilo tylko o model zniszczen, ale o fizyke. W GT jak komus wjedziesz w zad to spokojnie mozesz pojechac dalej, wyciagnac auto, tak samo jak jedziesz po bandzie. A w FM jak kogos lupniesz to nie dosc ze zapewne wypadniesz z trasy to jeszcze bedziesz mial uszkodzony mechanicznie slinik (nie czepiajmy sie uszkodzen wizualnych bo te sa poprostu OK. za to mechaniczne sa naprawde realistyczne, wystarczy spojzec na telemetrie). Druga sprawa ze tak samo z bandami, w nie ma porownania nawet tutaj, lekko sie dotkniesz i juz trza sie meczyc zeby utrzymac auto.
    • krismaciejewski Re: Trailer: Forza Motorsport 3 02.06.09, 01:32
      Ok... wierzę ci na słowo i gratuluje dobrej gry. Aczkolwiek na prezentacji koleś wjechał komuś w tyłek i jechał sobie dalej jak gdyby nigdy nic... Ale może się mylę... A i podobno ploty chodzą że w GT5 też mają być zniszczenia i cykl dnia i nocy... Może się coś więcej okaże jutro
      Pozdrawiam

• luk4sho-pl Re: Trailer: Forza Motorsport 3 02.06.09, 01:35
      Widocznie mial ustawiony easy level. Tzn w F2 nie bylo czegos takiego, byly tylko systemy takie jakie wystepuja w prawdziwym zyciu. Ale czytalem opis F3 i pisza ze ma byc bardziej dostepna dla przecietnego uzytkownika, tzn bedzie mozna balansowac modelem sterowania pomiedzy arcade a sim. Dalej bedzie to pelnoprawny, super realistyczny symulator tyle ze z opcja zmiany na cos mnie realnego ale bardziej dostepnego. Jak dla mnie pomysl ok, mimo ze i tak bede gral na pelnej symulacji wink
    • krismaciejewski Re: Trailer: Forza Motorsport 3 02.06.09, 02:01
      i jeszcze jedno.. Na tej generacji konsoli wymagałbym już, żeby w przypadku dachowania auta przynajmniej zbiły się szybyuncertain Nie wiem czy to z wiekiem idzie ale jestem coraz bardziej wymagający i drażnią mnie takie rzeczy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka