Dodaj do ulubionych

E3: Pełny zwiastun Mass Effect 2

IP: *.chello.pl 02.06.09, 18:03
super!
Obserwuj wątek
    • galekanalek Re: E3: Pełny zwiastun Mass Effect 2 02.06.09, 18:54
      Nie ma to jak osobisty miotacz pocisków z głowicą atomową, który możemy szybkim ruchem wyciągnąć z dupy.
    • lalalaman Re: E3: Pełny zwiastun Mass Effect 2 02.06.09, 18:55
      Zadowolenie
    • Gość: Tremayne Re: E3: Pełny zwiastun Mass Effect 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 19:24
      fatman anyone? ;p
    • aquiller Re: E3: Pełny zwiastun Mass Effect 2 02.06.09, 19:35
      Coraz więcej gier przeistacza się w interaktywne filmy akcji. Filmy, które z podniesioną głową mogą konkurować z tymi na dużych ekranach.

Dobra to droga, czy nie - czas pokaże. Na razie trzeba podnieść szczękę z ziemi.
    • gryfmz Re: E3: Pełny zwiastun Mass Effect 2 02.06.09, 19:39
      Cos mi sie nie wydaje aby gameplay z tego trailera byl z konsolitongue_out Za ladnysmile
    • Gość: XYZ Re: E3: Pełny zwiastun Mass Effect 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 20:01
      Grafika ze scen walki już niezbyt ładna,
      i tekstury tez miejscami nie za piękne
      Coraz bardziej widać już wiek docelowych platform !!
    • Gość: buuhaahaa Re: E3: Pełny zwiastun Mass Effect 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 20:21
      Zapowiada się bardzo interesująco, chociarz niepodoba mi się pomysł z miotaczem atomuwek.
      Ładny to on jet chociaż nie widzę różnicy między filmikami z pierwszej części gry.
    • Gość: marab Re: E3: Pełny zwiastun Mass Effect 2 IP: *.chello.pl 02.06.09, 20:37
      Reedemer w ut - wszystko fajnie.
      mini nuki, czy może jakieś po prostu sf granaty w Mass Effect - niefajnie.

Jesteście niekonsekwentni. A to narzekanie na broń jest na poziomie narzekania, że Geralt walczy mieczem.
    • Gość: marloon Re: E3: Pełny zwiastun Mass Effect 2 IP: *.chello.pl 02.06.09, 21:05
      @marab
      Świetny argument big_grin
      Czy Ty myślisz, że ktokolwiek brał Reedemera na poważnie? To była jedna z najbardziej jajcarskich i odjechanych broni jakie wymyślono. Pozatym sam Unreal Tournament to czysta nawalanka z kompletnie nierealnymi giwerami, a Mass Effect to połączenie shootera z crpg, które na dodatek stara się mieć filmowy i realistyczny klimat. Wstawienie tutaj przenośnej atomówki to paranoja, porównywalna tylko z Fatmanem z Fallouta
    • Gość: Ender Re: E3: Pełny zwiastun Mass Effect 2 IP: *.devs.futuro.pl 02.06.09, 21:09
      cud nad cudami. bioware od czasu niedorobionego neverwinter jedzie w gore. zajebistoscbig_grin
    • william_dr Re: E3: Pełny zwiastun Mass Effect 2 02.06.09, 21:29
      Może być, a muzyka to nie czasem Nine Inch Nails? tongue_out
    • Gość: a Re: E3: Pełny zwiastun Mass Effect 2 IP: *.chello.pl 02.06.09, 21:47
      Zdecydowanie niesmile
    • Gość: kszyhu Re: E3: Pełny zwiastun Mass Effect 2 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.06.09, 22:10
      Pewnie zagram, mimo wielu rzeczy, które nie podobały mi się w pierwszej części - sterylnych lokacji (w starym dobrym DeusEx czy SystemShock2 było więcej szczegółów), celowników broni na pół ekranu (kuźwa, jak ja tego nie cierpię, i tu, i w Bioshock), pustych miast (znowu - w DeusEx można było spotkać więcej npc-ów), identycznych lokacji.
      Tak? Skończyłem ME przedwczoraj, a gdyby nie to, że czasu na granie niewiele, a do tego sporo gier, które czekają w kolejce (Fallout3, Dead Space, ha, nawet cały Orange Box!), to pewnie kiedyś wróciłbym do Cytadeli.
    • Gość: ZAWSZE Re: E3: Pełny zwiastun Mass Effect 2 IP: *.adsl.inetia.pl 03.06.09, 00:02
      (prawie) zawsze jak dajecie filmik na dailymotion to przy próbie zrobienia fullscreena jest: "The site you are on prohibits fullscreen activation."

mozecie cos z tym zrobic?
    • Gość: marab Re: E3: Pełny zwiastun Mass Effect 2 IP: *.chello.pl 03.06.09, 00:24
      marloon

rozumiem zatem, że giwery z Mass Effect są realistyczne, tak? :]

• Gość: Gacopierz Re: E3: Pełny zwiastun Mass Effect 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.09, 08:33
      Che, nuuuuuda, ani mi pół dreszcza na plecach nie wyskoczyło.

Czyżbym widział popularne ostatnio zombiaki, w wydaniu sf?
    • Gość: ploxx Re: E3: Pełny zwiastun Mass Effect 2 IP: 80.240.177.* 03.06.09, 11:19
      Bioware nie mógł stracić rozumu, to przecież ukryty na Ziemi "hivemind" Obcych, sączący swoją ideologię w niewinne umysły graczy...
    • Gość: sex Re: E3: Pełny zwiastun Mass Effect 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 12:45
      jako fan mass effect nie wiedziałem o co wam chodzi, póki Sheppard nie wyciągnął zza pleców giwery większej niż on sam big_grin ohohohohohohohoahahahahaha smile to było dobre

a tak w ogóle to....

sex

big_grin
    • Gość: warewolf Re: E3: Pełny zwiastun Mass Effect 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 17:23
      Redeemer z UT w cRPG?? Bez sensu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka