Dodaj do ulubionych

Rozgrywka: Assassin`s Creed 2

02.06.09, 23:09
bardzo dobrze to wygląda...
druga część jakoś nie powodowała u mnie gęsiej skórki, ale gameplay prezentuje się wybornie.
Obserwuj wątek
    • peterek2 Re: Rozgrywka: Assassin`s Creed 2 02.06.09, 23:21
      I jest to, czego się obawiałem. Dodali masę bajerów, a to co najważniejsze nadal kuleje. Znowu ten sam prosty schemacik. A można było się trochę wysilić i dać nam kilka ciekawych możliwości na zabicie celu. Zatrucie jedzenia, podłożenie ognia w sypialni, wystraszenie stada koni żeby stratowało cel itd. itp. A tak nadal mamy: skacz po budynkach, zabij strażników (oczywiście bez skradania się bo mamy niemal boską moc, a sztuczna inteligencja nie wyrabia), podejdź do celu i użyj sztyletu. Potem ucieczka. I tak kilka razy aż do napisów końcowych. Jeśli chociaż urozmaicą zadania poboczne i gra nie będzie tak nudna jak jedynka to pewnie wypróbuję nowego Assassina. Bo to wcale nie jest zła gra. Nie jest po prostu tym, czego po niej oczekiwałem.
    • ryneek Re: Rozgrywka: Assassin`s Creed 2 02.06.09, 23:37
      peterek, absolutnie się zgadzam. Ta gra byłaby genialna, gdyby tylko było w niej więcej skradania.
    • sielak14 Re: Rozgrywka: Assassin`s Creed 2 03.06.09, 00:08
      Co wy mówicie gra jest rewelacyjna do tego poprawili to co było już genialne zapowiada sie smakowicie
    • deffsinger Re: Rozgrywka: Assassin`s Creed 2 03.06.09, 01:11
      Mam nadzieję że będą misje które będzie TRZEBA zrobić po cichu,wpienia mnie to że asasyn po każdym zabójstwie jest ścigany.

Zabić i ulotnić się zanim ktokolwiek zda sobie sprawę z tego co się stało,to jest to czego oczekuję po prawdziwym asasynie.
    • huta_imienia_lenina Re: Rozgrywka: Assassin`s Creed 2 03.06.09, 10:53
      panowie, pierwsza część ustaliła już konwencję i komu się ona nie podoba to może sobie tą serię odpuścić. Będą dodawane takie smaczki jak latanie czy podwójne ostrza ale ich celem jest uatrakcyjnić znaną już rozgrywkę, nie zaś ją zmieniać.
    • huta_imienia_lenina Re: Rozgrywka: Assassin`s Creed 2 03.06.09, 10:56
      a ucieczka po dokonanym zabójstwie to najlepsza część gry przecież. oto właśnie chodzi w tej grze. znaleźć drogę aby niezauważonym przedostać się do celu (nie tak jak zostało to zaprezentowane na demie przez twórców smile ), wyeliminować cel po czym...rozpętuje się piekło i zaczyna wolna amerykanka, byle uciec, często w totalnym chaosie...
    • korben-dallas Re: Rozgrywka: Assassin`s Creed 2 03.06.09, 13:56
      @huta_imienia_lenina
      Dokładnie. Jeśli ktoś ma ochotę na inny rodzaj rozgrywki, zawsze może czekać na nowego Hitmana. Gdyby Assassin's Creed wyglądał tak, jak tego oczekujecie, byłby tylko klonem innych produkcji. A tak mamy coś oryginalnego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka