Dodaj do ulubionych

Recenzja: Guitar Hero: Metallica

05.06.09, 02:16
I Kononowicz zawitał nawet tutaj. Recka mocno ubarwiona fanowskim podejściem do sprawy. Ale redaktor też człowiek, nie ? wink
Obserwuj wątek
    • spamtool Re: Recenzja: Guitar Hero: Metallica 05.06.09, 05:36
      mysle ze "5-" jest tylko dla fanow zespolu na M. a kazdy inny gracz moze spokojnie zalozyc ze "4" to solidna ocena.
    • lukekozak Re: Recenzja: Guitar Hero: Metallica 05.06.09, 07:54
      A ja bym nawet minusa nie dał, gra jest kompletna w swojej kategorii i oceniając samą grę zasługuje na 5 z +.
    • viktor_pl Re: Recenzja: Guitar Hero: Metallica 05.06.09, 09:06
      Gra dla fanów wymiata, ale jednak kilku numerów mi tam strasznie brakuje. Nie można mieć wszystkiego. No i grafika mi nie podchodzi w całej serii GH, wolę styl RB.
    • czezare_pl Re: Recenzja: Guitar Hero: Metallica 05.06.09, 09:12
      A mi sie tego rodzaju gry kompletnie i calkowicie nieodwolalnie znudzily.Tak, gitare sprzedalem i nigdy juz nie kupie nowej.
    • barracudo Re: Recenzja: Guitar Hero: Metallica 05.06.09, 11:23
      Moim zdaniem najlepsze GH jakie wyszlo. Zgadzam sie z recenzentem w 100% , jako fan zespolu i jako gracz smile
    • mi-go Re: Recenzja: Guitar Hero: Metallica 05.06.09, 13:27
      Cezare_pl i co z tego?
    • anty_piski Re: Recenzja: Guitar Hero: Metallica 05.06.09, 22:10
      Niech mnie piorun strzeli, jeżeli wydam na Metallicę chociaż centa. Metallica to synonim walki z Internetem, to między innymi ten zespół był hamulcowym wszelkiej sprzedaży muzyki w sieci. Hipokryci, dobrze, że to już są przygasłe gwiazdy, którym pozostały chałtury.
    • mulin303 Re: Recenzja: Guitar Hero: Metallica 05.06.09, 23:39
      @czezare_pl
      A jak widzisz nam niewink
    • infanticide Re: Recenzja: Guitar Hero: Metallica 06.06.09, 00:47
      @anty_piski
      "Sprzedaży muzyki w sieci" ??? Kradzież nazywasz sprzedażą?
      Metallica nigdy nie miała nic przeciwko internetowi, jedynie przeciwko jednej "firmie" działającej akurat w necie. Tylko Metallica i paru raperów mieli jaja powalczyć o swoje prawa.
    • jan.szulc Re: Recenzja: Guitar Hero: Metallica 06.06.09, 08:56
      Co za glupoty... Fanow, ktorzy nie maja instrumentu? Osoby, ktore potrafia grac na gitarze tez tlumnie wala do konsoli, zeby sobie pograc... To jest gra komputerowa, a nie alternatywa dla instrumentu!
    • screwbalski Re: Recenzja: Guitar Hero: Metallica 09.06.09, 08:28
      Raczej nie jestem fanem Metaliki, ale gra po prostu rządzi, lista traków wymiata WT totalnie.

pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka