Dodaj do ulubionych

Fifa 10 - ja już grałem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 16:55
"Bo w końcu kto normalny kibicował angielskiej drużynie w tegorocznym finale Ligi Mistrzów? "

ja. ma stanowczo powyzej uszu sezonowych kibicow Barcelony, ktorzy krzycza "visca el barca", jednoczesnie nie wiedzac, kim byl wczesniej Guardiola.
Obserwuj wątek
    • venmort Fifa 10 - ja już grałem 05.06.09, 16:57
      "Do zeszłego roku, kiedy w końcu po latach EA udało zrobić się lepszą grę - nie bez winy (głównie lenistwa) ze strony Konami".
      Mi się tam ostatni PES podobał, głównie dlatego, że zwolniło się tempo rozgrywki, dzięki czemu precyzyjne podania wychodziły mi częściej niż przypadkiem. Ale grałem tylko na PC i wiem, że nad konsolową edycją Fify wszyscy się rozpływali.
      "W Fifie 10 wzrost i waga naprawdę mają kolosalne znaczenie" - to bardzo dobrze. Ze wzrostem w PESie zawsze było coś nie tak. Główki Park Ji-Sunga WTF
      "360 stopni swobody" - skierować OK, ale jak on tam pobiegnie? W PESie najbardziej wkurza mnie, że niby mam analogowe sterowanie, ale tylko 8 kierunków.
    • alienisko Fifa 10 - ja już grałem 05.06.09, 16:59
      Co nie zmienia faktu, że nowa FIFA i nowy PES były słabsze od PES6 smile więc ciągle do dupy i nie ma co nowości kupować tongue_out
    • Gość: AmericanMuscle Re: Fifa 10 - ja już grałem IP: *.net.igaz.net 05.06.09, 17:30
      "Bo w końcu kto normalny kibicował angielskiej drużynie w tegorocznym finale Ligi Mistrzów? "

"ja. ma stanowczo powyzej uszu sezonowych kibicow Barcelony, ktorzy krzycza "visca el barca", jednoczesnie nie wiedzac, kim byl wczesniej Guardiola."

A ja mam stanowczo dosyć sezonowych kibiców Man. Utd. którzy krzyczą GLORY GLORY MAN UNITED, jednocześnie nie wiedząc co się stało 6 lutego 1958 r.
      Osobiście kibicuje Barcelonie ale mam szacunek do innych ale to co wypisują niekiedy "kibice" Man. Utd. to jest żenada. Nie potraficie przełknąć goryczy porażki, nie potraficie pogratulować zwycięzcom.
    • donnywow Re: Fifa 10 - ja już grałem 05.06.09, 17:38
      "Bo w końcu kto normalny kibicował angielskiej drużynie w tegorocznym finale Ligi Mistrzów?"

Ja kibicowałem i robię to już 10 lat. Barcelona swoim sezonem zasłużyła na tytuł, choć nie pokazała świetnej gry w finale, co zrobiła przykładowo z Realem Madryt, kiedy to wygrała 2:6. Manchester miał swoje 5 minut rok temu, będzie mógł mieć za rok, za dwa lata jest jednak to wątpliwe ze względu na ogromne zmiany; wszystko zależeć będzie od nowego trenera - taktyka i skompletowanie składu, którego część ubędzie (wtajemniczeni wiedzą o co chodzi).

Co do FIFA 10 - widać, że gra nie jest dokończona ze względu na koszulki =P ManUtd i Chelsea już mają nowe domowe, a Liverpool - swoją drogą świetne - nowe wyjazdówki (na innych screenach).
    • szefu91 Re: Fifa 10 - ja już grałem 05.06.09, 17:49
      Zgrabnie napisana zapowiedź, bardzo miło się czyta. Pozostaje jedynie czekać na grę, bo tak mam, że zapowiedziom nie wierzę ;\ zachwalają producenci, testerzy, recenzenci, a finalna wersja okaże się crapem.
      Oby tak nie było. 3mam kciuki również za PESa.
      pzdr.
    • Gość: Kefir Re: Fifa 10 - ja już grałem IP: *.acn.waw.pl 05.06.09, 18:09
      ej... ja kibicowałem angielskiej drużynie w tegorocznym finale LM! jestem z ManU od 15 lat i w tym finale też za nimi byłem... choć wiedziałem, że szanse są co najwyżej przeciętne tongue_out
    • Gość: gościu Re: Fifa 10 - ja już grałem IP: 62.233.227.* 05.06.09, 18:32
      No dobra, ale nie ma słowa z jakiej wersji gry te wszystkie wrażenia opisałeś... Konsola czy PC?
    • Gość: Gosc Re: Fifa 10 - ja już grałem IP: *.chello.pl 05.06.09, 18:33
      A ja mam jedno pytanie i to bardzo istotne.

Bedzie next gen na PC czy nie ? Bo jesli nie to dziekuje uprzejmie za takie "nowa" Fife.
    • red.pl Re: Fifa 10 - ja już grałem 05.06.09, 18:40
      eee... @gościu sądząc po zdjęciu i konktrolerom od X360, a także po tych białych pudełkach pod plazmą wnioskuję (może błędnie) ale to wersja z hmm... xboxa? wink No i jako rdzenny pecetowiec również pytam: komputerowcy dostaną next gena czy taką padakę jak co roku?
    • Gość: sYnQ Re: Fifa 10 - ja już grałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 19:04
      a jako świeży konsolowiec (konsola od sierpnia) ciesze sie jak dziecko bo warto było pracować całe wakacje na konsole big_grin dla takich chwil warto żyć! fifa będzie świetna, ciekawe co konami zrobi z PESem.... bo choć jestem za fifa to zawsze sie patrzy co robi konkurencja big_grin

Radek dobrze mówi... konkurencja jest dobra dla graczy!
    • Gość: BUNCH Re: Fifa 10 - ja już grałem IP: *.2-0.pl 05.06.09, 21:48
      Brak rozstrzygnięcia przy walce o piłkę dwóch graczy? To znaczy, że co właściwie?
    • Gość: Gold Re: Fifa 10 - ja już grałem IP: *.acn.waw.pl 06.06.09, 00:44
      Smierdzisz czlowieku tak jak ten news
    • Gość: a Re: Fifa 10 - ja już grałem IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.09, 09:34
      Pewnie obaj sie przewracaja a pilka leci samopas smile
    • Gość: wsciekly pies Re: Fifa 10 - ja już grałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 12:12
      "A ja mam stanowczo dosyć sezonowych kibiców Man. Utd. którzy krzyczą GLORY GLORY MAN UNITED, jednocześnie nie wiedząc co się stało 6 lutego 1958 r."

ja takze, po prostu mam alergie an sezonowcow, a Barca ma ich wiecej.
    • Gość: Gold Re: Fifa 10 - ja już grałem IP: *.acn.waw.pl 06.06.09, 12:57
      Tak jeszcze moze powiedzie ze kibicujac od 9 lat Manchesterowi tez jestem sezonowcem. Ale niestety duzo ich jest uncertain i sa bardziej wkurzajacy.
    • Gość: Gokou Re: Fifa 10 - ja już grałem IP: *.broker.com.pl 06.06.09, 15:21
      donnywow chce powiedziec ze AC milan wygra wszystko w pzryszym sezonie a co do fiy to jednak wole pes wink
    • Gość: BUNCH Re: Fifa 10 - ja już grałem IP: *.2-0.pl 06.06.09, 18:06
      "została rozłożona na czynniki pierwsze, które poddano następnie ocenie graczy"
      ^ - wow, dopiero teraz?!
    • Gość: BUNCH Re: Fifa 10 - ja już grałem IP: *.2-0.pl 06.06.09, 18:08
      Z poly: "To oznacza, że deweloper nie będzie wprowadzał zaskakujących i eksperymentalnych zmian, a raczej przede wszystkim dokona poprawek i oszlifuje grę"
      ^ - wow, to znaczy, że w poprzednich wersjach mieliśmy jakieś zaskakujące zmiany? Ja się nie dopatrzyłem...
    • fiksiu99 Re: Fifa 10 - ja już grałem 07.06.09, 02:04
      dla mnie król jest tylko jeden, mam fife 09 i pes`a 2009 i zadnej detronizacji nie bylo w zeszlym roku. pro evo rzadzi niepodzielnie i tyle. EA chyba dobra kase płaci recenzentom bo wogole nie wiem nad czym sie zachwycaja, fifa jest dobra ale do pes`a sie nie umywa. ja tez bylem za manU i katuje cale sezony...
    • Gość: Munio Re: Fifa 10 - ja już grałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 09:54
      Wiadomo coś o wersji na PC?
    • Gość: Szaja Re: Fifa 10 - ja już grałem IP: *.softdesk.com.pl 07.06.09, 11:31
      Ja kibicuje Blaugranie od 5 lat i uwielbiam barcelone a sezonowcami szczerze gardze.

A co do fify zawsze ją lubiłe i wierze że ta też będzie dobra (09 na xboxa w zaszłym roku była dobra)
    • Gość: wsciekly pies Re: Fifa 10 - ja już grałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 11:50
      czyli od czasow Ronaldinhowink to nastepny wskaznik nie tyle sezonowca, co pozera. takiego, ktory zaczal im kibicowac, gdy znowu, po kilku latach, dobrze grali.
    • Gość: urbi Re: Fifa 10 - ja już grałem IP: *.malbork.mm.pl 07.06.09, 12:39
      Wg. mnie to co piszesz to nieprawda.
      Dla mnie Pes 4 był beznadziejny, ale od 5 stał się niedościgniony dla Fify. I wg. mnie tak jest do dziś.
    • Gość: Munio Re: Fifa 10 - ja już grałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 13:50
      A co z fifą na komputery osobiste? Będzie next-gen?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka