fialas 07.06.09, 14:02 Cieszę się z matowej obudowy i z braku tego srebrnego badziewia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropkacompl Re: Jutro nowy iPhone? 07.06.09, 15:39 Info o parametrach nowego iPhona znajdziecie tutaj www.myapple.pl/czytaj.php?id=105049 jak pisze myapple są one potwierdzone. Odpowiedz Link Zgłoś
janci0 Re: Jutro nowy iPhone? 07.06.09, 18:28 Jeszcze parę wersji i będzie można nawet to używać Odpowiedz Link Zgłoś
piotrkolakowski Re: Jutro nowy iPhone? 07.06.09, 18:40 Hahaha kolejny posiadacz Nokii albo Samsunga który zazdrości Iphona. Albo masz drewniane ręce i nie potrafisz obsługiwać Iphona albo nigdy go w rękach nie miałeś. Na żaden inny telefon bym nie zamienił mojego Iphona. Odpowiedz Link Zgłoś
hansatan Re: Jutro nowy iPhone? 07.06.09, 20:02 Fakt ta srebrna obramówka w iPhonie to jest najsłabszy punkt (to samo logo z tyłu i ogólnie cały tył) który bardzo się rysa ;] Odpowiedz Link Zgłoś
janci0 Re: Jutro nowy iPhone? 07.06.09, 20:06 Tak, zazdroszczę iphona i mam pryszcze na twarzy. Złapałeś mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrkolakowski Re: Jutro nowy iPhone? 07.06.09, 20:20 No i wszystko jasne. Tak myślałem. Odpowiedz Link Zgłoś
wookash_b Re: Jutro nowy iPhone? 07.06.09, 21:30 Dlatego nie trawię produktów Apple. Ledwo człowiek kupi jakaś wersję ich produktu, zapozna się z jej zaletami i z tym jak jej używać a na rynku już jest nowsza, lepsza, ładniejsza. Napisze od razu, nie zazdroszcze nikomu iphone a pryszczy troche mam niestety Odpowiedz Link Zgłoś
szemrany_typek Re: Jutro nowy iPhone? 07.06.09, 22:32 a kto ci każe wymieniać? kupujesz 3G i praktycznie nic nie tracisz wygląd moim zdaniem połowicznie na minus (chromowana ramka) jakby dali podświetlane na niebiesko jabłko, to bym kupił Odpowiedz Link Zgłoś
lemon92 Re: Jutro nowy iPhone? 07.06.09, 23:09 @wookash_b I twierdzisz, że to jest cecha charakterystyczna dla produktów Apple? - że szybko wychodzą ich nowsze modele? Jeśli tak to jest to godne politowania. Odpowiedz Link Zgłoś
portymb Re: Jutro nowy iPhone? 07.06.09, 23:44 A kiedy wyjdzie iphone z prawdziwymi przyciskami? Odpowiedz Link Zgłoś
seruch Re: Jutro nowy iPhone? 08.06.09, 00:30 @piotrkolakowski pewnie bys z janci0 wyskoczyl na "solo"? hehe masz juz oltarzyk z iphonem? Bo to chyba dla ciebie obiekt seksualno-religijny ku uscislenia, ja takze uwazam iphone za nedzny telefon. Zostane przy swoim Raphaelu Odpowiedz Link Zgłoś
hansatan Re: Jutro nowy iPhone? 08.06.09, 01:02 Są dwie rzeczy, które zmienił bym w moim 3G: 1. Aparat - (może być to 2mpix tylko żeby autofocus dali... 2. Bateria - niestety ale jak się posłucha troszkę muzy w tramwaju w drodze do pracy to na koniec dnia trzeba ładować Poza tym aparat jest genialny. Super menu, aplikacje itd. Po wielu nokiach w tym N95 i kilka palmtopach naprawdę iPhone rządzi. Odpowiedz Link Zgłoś
wookash_b Re: Jutro nowy iPhone? 08.06.09, 02:16 Spoko może i jest godne politowania. Ja tam jeśli wydaję pieniądze na jakiś sprzęt to lubię mieć wrażenie, że "na długo mi starczy". Tymczasem patrząc na ipody i iphona po prostu wkurzyłbym się gdybym kupił owy produkt i za kilka miesięcy miał świadomość, że mój zakupiony za sporą sumę pieniędzy sprzęt już jest sprzętem przestarzałym i jest coś nowszego. Nie mówię, że jest to nędzny lub nie telefon. Tego nie wiem. Po prostu nie podoba mi się taka polityka Appla. Ja czułbym się zrobiony w bambuko więdząc Odpowiedz Link Zgłoś
hansatan Re: Jutro nowy iPhone? 08.06.09, 18:37 Sorry ale teraz każda firma ma taką politykę a jeśli nie ma to obracasz się w starych gratach. Np. Samsung wydał Omnie a teraz Omnia HD więc... Odpowiedz Link Zgłoś
lemon92 Re: Jutro nowy iPhone? 09.06.09, 08:07 @wookash_b Chodziło mi raczej o to, że Apple nie jest tutaj wyjątkiem - dla tych, którzy chcą kupić ten sprzęt to nawet lepiej, że wchodzi nowy, bo starszy kupią taniej. Odpowiedz Link Zgłoś