Gość: łanłanłan111 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 22:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: c Re: Po Kablu: AION IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.09, 22:41 grind! BLEEEEEEE. Wszystko tylko nie bezmózgie i nudzące grindowanie! Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Po Kablu: AION 08.06.09, 22:48 Lubię grindowanie, tylko po jakiego grzyba mi do tego MMO? M? M? O? Chyba równie przyjemnie można sobie te stworki utłukiwać w zaciszu własnego komputera bez żadnych masywnych i multiplejerowych środowisk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zet Re: Po Kablu: AION IP: *.hive.is 08.06.09, 22:49 No widac ze nie zbyt sie postarali z animacja walki jest po prostu do DUPY z tego co widac a jak ma polegac tylko na zabij stwora wyciagnij oko,serce,krew i uszy to kolejny syf ! i powinni dodac pety zeby urozmajcic gre chyba ze sa ale nie napisali. A mmorpg jakie nie ma tych wad co ta gra z wyjatkiem animacji ataku jest Tibia chodz nie polecam ze wzgledu na dzieci ktore w nia graja przez te dzieci gra stracila klimat zeby tam grali ludzie normalniejsi bym sam gral w tibie ale z br? PL ? plix fri iteNzzz nie ma sensu grac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PanM Re: Po Kablu: AION IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 23:03 Dlatego ja zostaję przy Age of Conan - fajna i co ważne niecukierowka grafika, oraz super system walki. Dziekuje i polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Po Kablu: AION IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 23:07 Spodziewalem sie czegos lepszego po tej grze a tu taka lipa, wole jednak eve Odpowiedz Link Zgłoś
cwicz Re: Po Kablu: AION 08.06.09, 23:23 Jeżeli chcecie mmo które z rpg ma mało wspólnego a jest nastawione na pvp jak żadne inne, to zapraszam, zagrajcie w Lineage2, także ncsoftu, ale grind jest ułatwiony, wystarczy znaleźć klan i ten cie wyleweluje. Gra nie jest nowa, ale grafikę ma ładną. Sterowanie jest uproszczone, nie musisz kręcić się postacią w 4 strony świata przez 5 minut żeby zabić 1 moba. Zaznaczasz, zabijasz i szybko podnosisz drop, NCSoft dodał też VitalityPoints, jest ich 5 lvli, jeżeli gracz długo nie grał, zregenerowało mu się na maksymalny lvl, czyli dostaje 300% więcej expa, po jakimś czasie grindowania znika on, i tak od początku. Dodatkowo gracz do 61 lvlu dostaje buffy od NPC. Maksymalny level to 85, bronie dzielą się na grade, No-grade, D-grade, C-grade, B-grade, A-grade, S-grade i S80. Bronie do C grade dostajecie w sklepie, na B potrzebne są kryształy które odkupicie od innych graczy, za nie możecie kupić low B grade w luxury shop w Giran. Expienie nie rózni się aż tak bardzo, bo NCSoft skupił się głównie na pvp w tej grze, filmiki są na youtube, ale nie polecam oglądania tych z prywatnych serwerów. Polecam poczytać wikipedię, i jeżeli stać was na kilkadziesiąt PLN na miesiąc, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
galekanalek Re: Po Kablu: AION 08.06.09, 23:32 Taaa Lineage, takie samo gó... jak wszystkie inne gry mmorpg (gdzie tu roleplaying?!). Denny silnik graficzny, ubogie możliwości, płytka mechanika i denne questy, a to wszystko w świadomości, że płacisz za grę, w której większość graczy to zwykli idioci. Nie dzięki. Co śmieszne ten najnowszy AION niczym nie różni się od Gate to Heaven czy innej produkcji z przed lat. Także cwicz twoja oferta jest równie interesująca co perspektywa grania w breakouta bez piłeczki. Odpowiedz Link Zgłoś
pankalmar Re: Po Kablu: AION 08.06.09, 23:41 World of Warcraft i wszystko jasne. Nie ma lepszego mmo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morfidon Re: Po Kablu: AION IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 23:46 Gra bez dobrego PvP to nie gra... czemu nie ma słowa o PvP, jest coś w AION związanego z PvP?? Best game ever: Dark Age of Camelot... szkoda tylko, że taki słaby advertising ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
wypisany Re: Po Kablu: AION 08.06.09, 23:56 @Morfidon Z dwóch powodów - miałem tylko trzy dni na grę i nie byłem w stanie podlevelować na tyle, żeby móc bawić się w PvP. Drugi powód, to fakt, że ta gra jest do tego stopnia nudna, że zupełnie o PvP nie myślałem. Co mi po super PvP, jeśli żeby wejść na jakiś sensowny poziom, muszę kilka razy umrzeć z nudów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brak Re: Po Kablu: AION IP: *.icpnet.pl 09.06.09, 00:42 Ehh ja też grałem chyba w wszystkie darmowe tytuły, osobiście najdłużej siedziałem przy SILKROAD ONLINE (ponad półtora roku), ci co grali zapewne wiedzą dlaczego wkońcu skończyłem ... Ja jestem osobą której osobiście WOW się NIE PODOBA! Pomimo moich licznych, dłuższych czy krótszych doświadczeń z mmo, ta gra najnormalniej w świecie mi nie odpowiada. W ogóle na MMO trzeba mieć czas , którego w szczególności w takim miesiącu jak CZERWIEC zaczyna stanowczo brakować (zapewne domyślają cię coponiektórzy dlaczego )... No i prawda jest też taka, że jednej osobie będą prawie co chwile wypadać mega itemy, będzie się jej grało świetnie, będzie miała kupe kasy, a druga będzie prawie przy maks leverze, nigdy jej nic porządnego nie wypadło, itd itd, to są uroki MMO takich właśnie ... P0zdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toir Re: Po Kablu: AION 09.06.09, 00:48 Grałem z wypisanym, potwierdzam, że straszne truchło. Pobiegałem w jedna i w drugą, zabijałem coś co jakiś czas (choć przyznać muszę, że jakoś szalenie łatwo nie było nawet na piątym poziomie, ale to może taki urok łowcy), ale ogólnie, to zdychałem z nudów. Bliscy byliśmy urządzania pojedynków na śmierć i życie o to, kto ma w to "cudo" NIE grać. Podejrzewam, że ten system łączenia ataków może być interesujący, ale cóż z tego, jak i tak walki wyglądają zadziwiająco paskudnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sex Re: Po Kablu: AION IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 01:17 wypisany jest de best Odpowiedz Link Zgłoś
deamon-pl Re: Po Kablu: AION 09.06.09, 05:58 MMO coś tam nudne jak flaki z olejem trupa polewką odchodów krowy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DMG Re: Po Kablu: AION IP: 212.180.146.* 09.06.09, 08:22 Zmieszanie gry z błotem po kilku godzinach grania i bez poznania choćby 1/10 aspektów gry jest po prostu szczytem amatorstwa (szczególnie w przypadku gry MMO - obliczonej na setki godzin grania). Nie sądze żeby ktoś płacił za te teksty (czyli przesłanki bycia amatorem są spełnione), ale może pouprawiaj amatorszczyzne w innym miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: des Re: Po Kablu: AION IP: 163.244.62.* 09.06.09, 08:58 Nie wiem, jak gra, ale laczenie umiejetnosci w lancuchy bylo juz w guild wars, i swietnie zdawalo egzamin. Co do grindu... czy uwazasz, ze guild wars wymaga grindowania? bede mial jakis punkt odniesienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciuu Re: Po Kablu: AION IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 09:00 Dobre sobie, recenzja bety moim zdaniem jest beznadziejna. Autor w ogóle nie pograł choćby do 10lvl i wyraża swoje zdanie? Mało dynamiczne skille? DOBRE SOBIE. Gra jest jedną z najbardziej dynamicznych jakie widziałem, 1-10 może jest ciutkę nudno, to fakt, ale po 10 się na prawdę rozkręca a grindu nie czuć, zresztą nawet jeśli potworki bije się bardzo miło. Jak dla mnie artykuł beznadziejny i nadaje się do redukcji/kosza, osobiście nie pierwszy raz zdziwiła mnie głupota recenzentów GC. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
wypisany Re: Po Kablu: AION 09.06.09, 09:04 @DMG A grałeś w to? Jeśli gra sprawia frajdę od 20. poziomu, to i tak nic mi z tego nie przyjdzie, bo przestanę grać zanim ten poziom. Gry komputerowe powinny być rozrywką. Do gry powinniśmy siadać z przyjemnością, a Aion nudzi już na starcie. Gdy to był jakiś konkurs, w którym mógłbym wygrać jakieś pieniądze, to bym się przemógł, ale w takim wypadku po prostu nie chciało mi się tracić czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
wypisany Re: Po Kablu: AION 09.06.09, 09:06 @des GW wymaga grindowania w stopniu minimalnym i tylko na początku. Całkiem możliwe, że Aion jest pod tym względem dość podobny, ale niestety jest od GW zdecydowanie nudniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DMG Re: Po Kablu: AION IP: 212.180.146.* 09.06.09, 09:36 @wypisany: Masz rację - moja wina. Myślałem, że grasz zeby napisać rzetelną recenzje/opinie dla czytelników GC. Okazuje się jednak, że "nie chciało ci się tracić czasu". Tylko może w takim razie nie powinieneś też tracić NASZEGO (czyli czytelników) czasu?! Jedną sprawą jest pisanie sobie tekstów w czynie społecznym,a inną szacunek dla czytelników. Odpowiedz Link Zgłoś
wypisany Re: Po Kablu: AION 09.06.09, 10:11 @DMG Nie zrozumiałeś. Ja jestem graczem i podszedłem do tej gry jak gracz. Owszem, zgadzam się, że grałem za krótko, ale niestety miałem do dyspozycji mało czasu. Jeśli zaś chodzi o moją ocenę gry... Kiedy mówię, że nie chciało mi się doczekać do późniejszych poziomów, mam na myśli to, że większość graczy pomyśli tak samo i znudzi ich takie bieganie bez sensu i walki przypominające teatr kabuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Po Kablu: AION IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 10:12 Jedna znajbardziej idiotycznych recenzji ktore tu widzialem, jesli ci sie niechce grac to nie pisz recenzji proste. Aion jeden z lepszych mmo a tu taki text . Idz pograj sobie dalej w swoje rpg a o mmo niech lepiej pisze ktos kto sie na tym zna Odpowiedz Link Zgłoś
wypisany Re: Po Kablu: AION 09.06.09, 10:14 No i zapomniałem dodać z tego wszystkiego. Gdybym miał więcej czasu - tydzień, dwa - to zmusiłbym się i napisał więcej o grze na wyższych poziomach. I kto wie, może jeszcze pojawi się taka możliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aion Re: Po Kablu: AION IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 10:24 co za cymbal to pisal? Odpowiedz Link Zgłoś