Dodaj do ulubionych

polygadka #93

11.06.09, 02:11
Nareszcie smile
Obserwuj wątek
    • meda11 Re: polygadka #93 11.06.09, 02:51
      W końcu - stęskniłem się za Waszymi głosami ;D
    • wiszkas Re: polygadka #93 11.06.09, 02:54
      Jeśli chodzi o Sony, to nie wspomnieliście o MAG, Ratchet & Clank i The Last Guardian wink

Nie wspomnieć o prezentacji MAG zakrawa o zbrodnię.
    • kac309 Re: polygadka #93 11.06.09, 02:55
      Siekierka na czesc Piotra ooooooo oo oooooooo
    • wiszkas Re: polygadka #93 11.06.09, 03:27
      A jednak było o MAG i The Last Guardian. Wybaczcie, bo podczas pisania pierwszego komentarza nie dosłuchałem do końca.
    • ajwer-hfp Re: polygadka #93 11.06.09, 09:17
      zasysa się aż miło
    • rigg Re: polygadka #93 11.06.09, 12:03
      a ja jestem ciekaw co to za muzyczka została podłożona na końcu podcastu?
    • toread Re: polygadka #93 11.06.09, 12:49
      rigg: jakiś kolejny dżingiel z garage band, jak ci jakoś strasznie zależy to mogę sprawdzić nazwę.
    • polychessman Re: polygadka #93 11.06.09, 12:58
      Zachęciliście mnie do Prototype'a smile
    • mayoz Re: polygadka #93 11.06.09, 13:06
      Siekierka na cześć Piotrka? Chyba siekierką w Piotra za praktyczny brak relacji na żywo, czy też po konferencjach na E3 sad
    • zooltar Re: polygadka #93 11.06.09, 13:48
      @mayoz - stary, jakbys caly bozy dzien popierdzielal po gigantycznych targach z jednego pokazu na drugi, a potem wieczorem ladowal na proszonych rautach i imprezach, to nie mialbys sie czasu w zadek podrapac, a co dopiero wrzucac komentarz live
    • mayoz Re: polygadka #93 11.06.09, 14:16
      No to w takim razie jaki sens był tej całej wyprawy? Możesz mi powiedzieć? To nie czasopismo, gdzie jest czas na obszerny reportaż. Poza tym jakoś inne serwisy nie miały tego problemu.
    • szozii Re: polygadka #93 11.06.09, 14:24
      Mayoz to czytaj inne serwisy, proste.
    • zooltar Re: polygadka #93 11.06.09, 14:31
      inne serwisy? gol czy wp ktore oba poslaly po 2 ludzi?
    • rigg Re: polygadka #93 11.06.09, 14:34
      toread: byłoby fajnie, dzięki! od jakiegoś czasu szukam takich dźwięków.
    • mayoz Re: polygadka #93 11.06.09, 14:37
      Dlaczego mam czytać inne? Polygamię bardzo lubię i nie widzę powodu, dla którego nie miałbym wyrażać krytyki. Chyba, że nie wolno.
    • szozii Re: polygadka #93 11.06.09, 15:50
      Wolno narzekać jak najbardziej... Tylko nie wiem czego oczekujesz od Piotra? Doba ma tyle godzin ile ma i przecież nie mógł zrobić, obejrzeć i zadowolić każdego...
      Miałeś relacje z konferencji (tekstowe i video), więc raczej nie ma co wybrzydzać.
    • argeth Re: polygadka #93 11.06.09, 18:24
      Litości z tym marudzeniem, to wciąż jest rozwijający się BLOG, może jeszcze powinien być live streaming i nocne TryIt z hostessami? Toread ja również proszę o tytuł tego utworu, lubię czegoś takiego posłuchać, dlatego speców od muzyki orientalnej zapraszam na gg:7575235 dla wymiany poglądów wink

A co do zdaje się najważniejszego czyli polygadki to zdam relację po weekendzie - zostawiam sobie słuchanie na studia wink
    • fantasmagieria.net Re: polygadka #93 11.06.09, 21:36
      Prosze nie obrazac tutaj drugiego dziecka R.Z. [wg wpisu z GC] od rozwiajajacych sie BLOGow. Polygamia jest juz od tylu lat z nami, ze juz dawno sie rozwinela.

Mam nadzieje, ze chlopaki zaczniecie nagrywac te wasze sesje przy pizzy i piwku na wideo, bedzie to lepsze niz PolyTV, ktore niestety cos ostatnio rzadko sie ukazuje...
      btw. Piotrkowi zazdroszcze fotela smile
    • argeth Re: polygadka #93 11.06.09, 21:41
      Nikt nie obraża polygami, wręcz przeciwnie. Tylko nie jest to GameSpot czy inne monstery, które właśnie live streaming oferują. Dla mnie to żadna wada, jest dobrze.
    • argeth Re: polygadka #93 13.06.09, 01:26
      A jednak trochę pojadę wink Panowie niepotrzebnie klną, wydaje mi się to wciśnięte na siłę, sztuczne. Dużo lepiej się Was słucha bez tego. Technicznie naprawdę dobrze jak i merytorycznie, oby tak dalej
    • mi-go Re: polygadka #93 13.06.09, 10:09
      Mi zabrakło nowego Ratcheta i więcej info o Last Guardian ale może po prostu tych informacji Mr. Piotr nie zasłyszał.
      Bardzo przyjemni się tego słuchało.
    • xiem Re: polygadka #93 13.06.09, 10:31
      Żadnego wideo... podcasty to najlepsze rozwiązanie, zabierasz je ze sobą, gdzie Ci się podoba.
      W każdym razie, świetna polygadka i długa, co oczywiście jest jak najbardziej na plus.
    • mi-go Re: polygadka #93 13.06.09, 13:14
      Hmm, trochę mnie też dziwi rozpływanie się na prototype. Gra ma słabe sterowanie, grafika to porażka. Po obróceniu kamery i powrocie na ulicy nie ma tych samych ludzi, a auta mają inne kolory plus widać gdzie mieszkańcy mają respawna. Grałem na pc i znudziło mi się po 2 godzinach. Porównywanie do Infamous jest cokolwiek nie sprawiedliwe dla tego drugiego. Nie ten poziom.
    • spoko998 Re: polygadka #93 13.06.09, 17:35
      mi-go piszesz o słabym sterowaniu w prototype a potem ze grałeś na PC trochę to śmieszne, sterowanie jest jak najbardziej udane i intuicyjne ale nie na PC a na xbox'ie. Nie rozumiem ludzi po co odpalają gry tpp na PC. Nawet mając pada to skonfigurowanie tego czasami potrafi wk%^#ć

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka