mchelchowski Re: Rozgrywka: Uncharted 2 19.06.09, 11:01 Uncharted to jedna z niewielu gier, które przeszedłem więcej niż raz. Gra jest po prostu miodna: świetna fabuła, gameplay, grafika i muzyka. Wg mnie nie ma się do czego przyczepić. Dwójka to najbardziej wyczekiwana przez mnie gra 2009. @hannibal.u.bram Co do KZ2 to multi jest niesamowity 10/10, ale fabuła kampanii trochę mnie rozczarowała: bezbarwni bohaterowie, a jedyną fajną postacią w KZ2 był Radec Odpowiedz Link Zgłoś
rirek1236 Re: Rozgrywka: Uncharted 2 19.06.09, 11:50 to co wedlug ciebie robi szal vir-evil? Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-ka Re: Rozgrywka: Uncharted 2 19.06.09, 15:15 "Gra jest po prostu miodna: świetna fabuła, gameplay, grafika i muzyka." I dialogi, DIALOGI Ba, nawet monologi Nathana są świetne. Odpowiedz Link Zgłoś
xiem Re: Rozgrywka: Uncharted 2 20.06.09, 10:32 @mi-go "W 5 godzin nie da się jej skończyć." Albo jesteś cholernie słabym graczem albo posiadasz tylko jedną rękę. Za drugim razem w tyle można na hardzie grę skończyć, ba, jak ktoś katował demo i wyrobił skill, to i za pierwszym razem. Odpowiedz Link Zgłoś