cypisek.com Re: Ballmer: Nowy Xbox 360 w 2010 19.06.09, 10:17 a co ma piernik do wiatraka? jaki jest temat dyskusji? co mnie jakieś tam avatary interesuja? Odpowiedz Link Zgłoś
screwbalski Re: Ballmer: Nowy Xbox 360 w 2010 19.06.09, 10:32 suijin - jakieś Kelflingsy czy coś. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
hansatan Re: Ballmer: Nowy Xbox 360 w 2010 19.06.09, 10:41 W zasadzie to robią to samo co zrobiło sony z ps2 slim Odpowiedz Link Zgłoś
mchelchowski Re: Ballmer: Nowy Xbox 360 w 2010 19.06.09, 10:49 Prawdę mówiąc to życzę sukcesu M$ z ich Natalem, gdyż może udam im się przełamać monopol Wii na rynku casual. Problem jaki tu widzę to brak odpowiedniej liczby studio developerskich i dobrych "dziecięcych" marek typu Mario, Pokemon itp. Jeśli naprawdę chcą powalczyć z Natal-em to rzucą wszystkie swoje siły developerskie aby go wspierać, a dla prawdziwych graczy z exclusivów zostaną tylko DLC do multiplatformów. Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: Ballmer: Nowy Xbox 360 w 2010 19.06.09, 10:52 co do casualowych produkcji - siedzi nad tym Lionhead (wywiady z Peterem M.) i Rare www.eurogamer.net/articles/e3-rare-working-on-natal-projects Odpowiedz Link Zgłoś
freeman46 Re: Ballmer: Nowy Xbox 360 w 2010 19.06.09, 11:15 A miałem za tydzień kupić X0 premium JASPERA za 1000zł A tu zaraz nowa wersja z natalem i pewnie stare potanieją i strace kase Ciekawe o ile? Powiedzci mi czy lepiej teraz kupić czy poczekać na tą nową wersję, choć wątpie żeby była ona za 1000zł Odpowiedz Link Zgłoś
mi-go Re: Ballmer: Nowy Xbox 360 w 2010 19.06.09, 11:41 Zobaczycie, Natal to będzie totalny niewypał. Skoro chcą wprowadzić go już niedługo to wątpię, żeby pozbyli się tych okropnych lagów, które widać bardzo dobrze przy prezentacji tej zabawki do malowania z konferencji E3 MS. Mi bardzo nie podoba się polityka Ms. Ja maja się czuć posiadacze arcade'a. Odpowiedz Link Zgłoś
myszolo Re: Ballmer: Nowy Xbox 360 w 2010 19.06.09, 12:04 freeman46@ Pewnie ze czekaj Pomysl ile zaoszczedzisz na dżoju teraz wystarczy ze powiesz co chcesz a xbox Cie poslucha :p Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-ka Re: Ballmer: Nowy Xbox 360 w 2010 19.06.09, 12:24 "padłeś na deski bo nie miałeś szans na ripostę." Człowieku, wyjdź na spacer, ochłoń trochę, bo na razie prezentujesz poziom piaskownicy. Najśmieszniejsze w tym temacie jest to, że dwie wielkie głowy z Microsoftu mówią o dwóch wykluczających się rzeczach: Ballmer o wprowadzeniu nowej wersji konsoli, a Greenberg o tym, że nowej wersji konsoli nie będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
toread Re: Ballmer: Nowy Xbox 360 w 2010 19.06.09, 12:30 Dlatego czekamy na oficjalne stanowisko firmy ;> Odpowiedz Link Zgłoś
cypisek.com Re: Ballmer: Nowy Xbox 360 w 2010 19.06.09, 12:32 @marcin-ka Człowieku, wyjdź na spacer, ochłoń trochę, bo na razie prezentujesz poziom piaskownicy. ------ raczej odwrotnie. w dodatku bezsensownie bruździsz w wątku który Ciebie nie dotyczy Najśmieszniejsze w tym temacie jest to, że dwie wielkie głowy z Microsoftu mówią o dwóch wykluczających się rzeczach: Ballmer o wprowadzeniu nowej wersji konsoli, a Greenberg o tym, że nowej wersji konsoli nie będzie... ---- a gdzie ty tu widzisz sprzeczność? Balmer mówi o nowym modelu, a Greenberg że będzie to po prostu zmodyfikowany xbox360.... ale NOWY model wiesz co... idź może pobaw się swoją zabawką ps3 bo się tu strasznie kompromitujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz_kierepka Re: Ballmer: Nowy Xbox 360 w 2010 19.06.09, 12:42 To bardzo logiczne podejście! W sumie to może być skok do przodu przed konkurencję (sony). Czyli nowy Xbox360 o lepszej wydajności chłodzenia/mniejszej usterkowości + nowa obudowa. Wydaje mi się tak na oko, że zastąpi nie Arcade ale raczej Elite. Tak czy siak to samo wychodzi mi z obliczeń kosztów produkcji + sprzedaży dla X-a i PS3. Obie firmy tracą na sprzedaży, przy czym MS trochę traci teraz (był okres, że zarabiał na każdej konsoli), a Sony traaaaaciiii kupę kasy na każdej konsoli pomimo rozpaczliwych prób obniżenia kosztów produkcji (redukcja prawie o 1/2)!. Odpowiedz Link Zgłoś
glupota_mnie_drazni Re: Ballmer: Nowy Xbox 360 w 2010 19.06.09, 12:57 no i pieknie. stare klocki beda chodzic po 60 Euro, a ja w koncu kupie i bede mogl grac w REZ HD Odpowiedz Link Zgłoś
dannymich Re: Ballmer: Nowy Xbox 360 w 2010 19.06.09, 13:16 i to mnie niezmiernie cieszy, bo jak wprowadzą nowy model to ceny starych będą musiały pójść w dół (no chyba że za nowy model trzasną ekstra cenę i wtedy może się skuszę. @glupota, rez hd jak najbardziej i jeszcze gow2 Odpowiedz Link Zgłoś
janci0 Re: Ballmer: Nowy Xbox 360 w 2010 19.06.09, 13:33 podrażniony: Nie zapomnij w Kameo zagrać Odpowiedz Link Zgłoś
wielcechwalebny Re: Ballmer: Nowy Xbox 360 w 2010 19.06.09, 13:39 @marcin-ka tylko spiesz się z graniem na sony bo niedługo będziesz mógł mieć jeszcze mniej gier - Activision właśnie grozi że odpuści sobie wydawanie gier na ps3 Odpowiedz Link Zgłoś
man-eater Re: Ballmer: Nowy Xbox 360 w 2010 19.06.09, 13:58 Dobrze by było gdyby zamiast jakiś bzdur dodali w końcu wi-fi w standardzie, dysk o znośnej pojemności, akumulatorki do ładowania pada w standardzie, i co najważniejsze, żeby w końcu się nie psuł tak strasznie!!! Przydałaby się też cichsza praca... Przydałoby się wszystko to co posiada KAŻDA PS3... Odpowiedz Link Zgłoś
mi-go Re: Ballmer: Nowy Xbox 360 w 2010 19.06.09, 14:06 Naprawdę tak Wam wszystkim zależy na Natalu? Mam x'a i ps3 i poważnie nie podoba mi się ani kontroler Sony ani Natal. Dla mnie to bezużyteczne bajery, a nowe wcielenie konsoli to raczej nic dobrego dla obecnych posiadaczy Xboxa. Sony na pewno zareaguje wypuszczając wersje slim ps3. Tyle ode mnie. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-ka Re: Ballmer: Nowy Xbox 360 w 2010 19.06.09, 14:42 "Balmer mówi o nowym modelu, a Greenberg że będzie to po prostu zmodyfikowany xbox360.... ale NOWY model " Ptysiu z kremem, najwyraźniej Aaron Greenberg bardzo Cię nie lubi, skoro powiedział, cytuję: "We're not going to be launching a new console any time soon" oraz "I really believe he [czyli Ballmer - przyp. mój] was speaking about Project Natal." Link specjalnie dla Ciebie: kotaku.com/5296104/microsoft-there-will-be-no-new-console "najlepsze jest to że nie dysponujesz żadnymi argumentami, nie popierasz swoich wypowiedzi żadnymi faktami a wypowiadasz się jakbyś zjadł wszystkie rozumy" Świetnie się podsumowałeś Odpowiedz Link Zgłoś
barracudo Re: Ballmer: Nowy Xbox 360 w 2010 19.06.09, 14:44 @man-eater No tak , dyski o pojemności 60gb i 120gb to za mało Odpowiedz Link Zgłoś
cypisek.com Re: Ballmer: Nowy Xbox 360 w 2010 19.06.09, 15:00 i cytat dla Ciebie z tektstu który najwyraźniej zignorowałeś - z vg247 - link wyżej ?I can tell you that we are not launching a new console in 2010.? He added: ?We?re not going to have to require customers to reinvest in an entirely new platform,? he says. ?We?re able to add [Project Natal] on top of what?s already there.? Odpowiedz Link Zgłoś
vir-evil Re: Ballmer: Nowy Xbox 360 w 2010 19.06.09, 15:26 No, jesli to ma byc sam Natal poprostu wbudowany w pudlo XBox'a to moze byc IMHO. Chociaz to i tak bzdura - wymaga postawienia duzej (i wymagajacej odpowiedniej ilosci przestrzeni do "oddychania") konsoli w konkretnym miejscu. Wiele osob trzyma sprzet nisko pod telewizorem albo w ogole gdzies z boku, w przypadku konsoli sztywno zlaczonej z kamerami musieli by ja przestawic chyba. "Posłuchaj mnie uważnie: nie życzę sobie tego rodzaju uwag pod moim adresem." To nie prowokuj takich uwag swoim zachowaniem. Pozujesz na wielkiego inteligencika co pozjadal wszystkie rozumy, a do osrania walkujesz te same fanbojskie mity dotyczace twojej ulubionej platformy. Przestan, to i ludzie moze przestana sie z ciebie nabijac. Odpowiedz Link Zgłoś
luk4sho-pl Re: Ballmer: Nowy Xbox 360 w 2010 19.06.09, 18:35 Ja Cie krece ale zamieszanie A ja wam powiem ze na 82% jestem pewien ze mowiac "nowa konsola" mieli na mysli nowy bundle. Czyli bedzie wtedy powiedzmy Pro, Elite i Natal (zapewne Arcade skasuja). Xbox bedzie ten sam tylko w pudelku razem z Natalem. Bo dla mnie to by bylo najgorsze co by mogli zrobic dodajac np drugie 512Mb ram i troche podkrecajac procka. Mimo ze lubie Xboxa to nie kupilbym tej konsoli. Gralbym nadal na starym modelu i PS3. Mowie wam to bedzie ten sam xbox co teraz tylko ze z kamerka w zestawie jako nowy BUNDLE PACK Odpowiedz Link Zgłoś
pablo06 Re: Ballmer: Nowy Xbox 360 w 2010 19.06.09, 20:33 Mówicie o dodatkach typu blu-ray, wifi, dodanie kamerki(natala)itp. Jakby tak bylo to niestety ale czuje, ze nowy Xbox byłby drozszy od ps3...dopiero wtedy posiadacze xklocka zrozumieli by co posiada ps3 i ze tak naprawde warte ejst swojej ceny... Odpowiedz Link Zgłoś
cypisek.de Re: Ballmer: Nowy Xbox 360 w 2010 20.06.09, 11:14 www.skoar.com/news/admin/steve-ballmer-retracts-on-natal-360.html?Itemid=46 no to już mamy info, że Ballmer "źle dobrał słowa" i chodziło mu o Natala... Odpowiedz Link Zgłoś