Dodaj do ulubionych

Ballmer: Nowy Xbox 360 w 2010

• cypisek.com Re: Ballmer: Nowy Xbox 360 w 2010 19.06.09, 10:17
      a co ma piernik do wiatraka?
      jaki jest temat dyskusji?
      co mnie jakieś tam avatary interesuja?
    • screwbalski Re: Ballmer: Nowy Xbox 360 w 2010 19.06.09, 10:32
      suijin - jakieś Kelflingsy czy coś.

pzdr
    • hansatan Re: Ballmer: Nowy Xbox 360 w 2010 19.06.09, 10:41
      W zasadzie to robią to samo co zrobiło sony z ps2 slim wink
    • mchelchowski Re: Ballmer: Nowy Xbox 360 w 2010 19.06.09, 10:49
      Prawdę mówiąc to życzę sukcesu M$ z ich Natalem, gdyż może udam im się przełamać monopol Wii na rynku casual.
      Problem jaki tu widzę to brak odpowiedniej liczby studio developerskich i dobrych "dziecięcych" marek typu Mario, Pokemon itp.
      Jeśli naprawdę chcą powalczyć z Natal-em to rzucą wszystkie swoje siły developerskie aby go wspierać, a dla prawdziwych graczy z exclusivów zostaną tylko DLC do multiplatformów.
    • don_wroc_love Re: Ballmer: Nowy Xbox 360 w 2010 19.06.09, 10:52
      co do casualowych produkcji - siedzi nad tym Lionhead (wywiady z Peterem M.) i Rare

www.eurogamer.net/articles/e3-rare-working-on-natal-projects
    • freeman46 Re: Ballmer: Nowy Xbox 360 w 2010 19.06.09, 11:15
      A miałem za tydzień kupić X0 premium JASPERA za 1000zł uncertain
      A tu zaraz nowa wersja z natalem i pewnie stare potanieją i strace kase uncertain Ciekawe o ile?

Powiedzci mi czy lepiej teraz kupić czy poczekać na tą nową wersję, choć wątpie żeby była ona za 1000zł
    • mi-go Re: Ballmer: Nowy Xbox 360 w 2010 19.06.09, 11:41
      Zobaczycie, Natal to będzie totalny niewypał. Skoro chcą wprowadzić go już niedługo to wątpię, żeby pozbyli się tych okropnych lagów, które widać bardzo dobrze przy prezentacji tej zabawki do malowania z konferencji E3 MS. Mi bardzo nie podoba się polityka Ms. Ja maja się czuć posiadacze arcade'a.
    • myszolo Re: Ballmer: Nowy Xbox 360 w 2010 19.06.09, 12:04
      freeman46@
      Pewnie ze czekaj big_grin Pomysl ile zaoszczedzisz na dżoju big_grin teraz wystarczy ze powiesz co chcesz a xbox Cie poslucha :p
    • marcin-ka Re: Ballmer: Nowy Xbox 360 w 2010 19.06.09, 12:24
      "padłeś na deski bo nie miałeś szans na ripostę."

Człowieku, wyjdź na spacer, ochłoń trochę, bo na razie prezentujesz poziom piaskownicy.

Najśmieszniejsze w tym temacie jest to, że dwie wielkie głowy z Microsoftu mówią o dwóch wykluczających się rzeczach: Ballmer o wprowadzeniu nowej wersji konsoli, a Greenberg o tym, że nowej wersji konsoli nie będzie...
    • toread Re: Ballmer: Nowy Xbox 360 w 2010 19.06.09, 12:30
      Dlatego czekamy na oficjalne stanowisko firmy ;>
    • cypisek.com Re: Ballmer: Nowy Xbox 360 w 2010 19.06.09, 12:32
      @marcin-ka

Człowieku, wyjdź na spacer, ochłoń trochę, bo na razie prezentujesz poziom piaskownicy.
      ------
      raczej odwrotnie. w dodatku bezsensownie bruździsz w wątku który Ciebie nie dotyczy

Najśmieszniejsze w tym temacie jest to, że dwie wielkie głowy z Microsoftu mówią o dwóch wykluczających się rzeczach: Ballmer o wprowadzeniu nowej wersji konsoli, a Greenberg o tym, że nowej wersji konsoli nie będzie...
      ----
      a gdzie ty tu widzisz sprzeczność?
      Balmer mówi o nowym modelu, a Greenberg że będzie to po prostu zmodyfikowany xbox360.... ale NOWY model smile

wiesz co... idź może pobaw się swoją zabawką ps3 bo się tu strasznie kompromitujesz...
    • mateusz_kierepka Re: Ballmer: Nowy Xbox 360 w 2010 19.06.09, 12:42
      To bardzo logiczne podejście! W sumie to może być skok do przodu przed konkurencję (sony). Czyli nowy Xbox360 o lepszej wydajności chłodzenia/mniejszej usterkowości + nowa obudowa. Wydaje mi się tak na oko, że zastąpi nie Arcade ale raczej Elite.
      Tak czy siak to samo wychodzi mi z obliczeń kosztów produkcji + sprzedaży dla X-a i PS3. Obie firmy tracą na sprzedaży, przy czym MS trochę traci teraz (był okres, że zarabiał na każdej konsoli), a Sony traaaaaciiii kupę kasy na każdej konsoli pomimo rozpaczliwych prób obniżenia kosztów produkcji (redukcja prawie o 1/2)!.
    • glupota_mnie_drazni Re: Ballmer: Nowy Xbox 360 w 2010 19.06.09, 12:57
      no i pieknie. stare klocki beda chodzic po 60 Euro, a ja w koncu kupie i bede mogl grac w REZ HD smile
    • dannymich Re: Ballmer: Nowy Xbox 360 w 2010 19.06.09, 13:16
      i to mnie niezmiernie cieszy, bo jak wprowadzą nowy model to ceny starych będą musiały pójść w dół (no chyba że za nowy model trzasną ekstra cenęwink i wtedy może się skuszę. @glupota, rez hd jak najbardziej i jeszcze gow2big_grin
    • janci0 Re: Ballmer: Nowy Xbox 360 w 2010 19.06.09, 13:33
      podrażniony: Nie zapomnij w Kameo zagrać wink
    • wielcechwalebny Re: Ballmer: Nowy Xbox 360 w 2010 19.06.09, 13:39
      @marcin-ka

tylko spiesz się z graniem na sony bo niedługo będziesz mógł mieć jeszcze mniej gier - Activision właśnie grozi że odpuści sobie wydawanie gier na ps3
    • man-eater Re: Ballmer: Nowy Xbox 360 w 2010 19.06.09, 13:58
      Dobrze by było gdyby zamiast jakiś bzdur dodali w końcu wi-fi w standardzie, dysk o znośnej pojemności, akumulatorki do ładowania pada w standardzie, i co najważniejsze, żeby w końcu się nie psuł tak strasznie!!! Przydałaby się też cichsza praca... Przydałoby się wszystko to co posiada KAŻDA PS3...
    • mi-go Re: Ballmer: Nowy Xbox 360 w 2010 19.06.09, 14:06
      Naprawdę tak Wam wszystkim zależy na Natalu? Mam x'a i ps3 i poważnie nie podoba mi się ani kontroler Sony ani Natal. Dla mnie to bezużyteczne bajery, a nowe wcielenie konsoli to raczej nic dobrego dla obecnych posiadaczy Xboxa. Sony na pewno zareaguje wypuszczając wersje slim ps3. Tyle ode mnie.
      pozdro
    • marcin-ka Re: Ballmer: Nowy Xbox 360 w 2010 19.06.09, 14:42
      "Balmer mówi o nowym modelu, a Greenberg że będzie to po prostu zmodyfikowany xbox360.... ale NOWY model smile"

Ptysiu z kremem, najwyraźniej Aaron Greenberg bardzo Cię nie lubi, skoro powiedział, cytuję: "We're not going to be launching a new console any time soon" oraz "I really believe he [czyli Ballmer - przyp. mój] was speaking about Project Natal." Link specjalnie dla Ciebie:
      kotaku.com/5296104/microsoft-there-will-be-no-new-console

"najlepsze jest to że nie dysponujesz żadnymi argumentami, nie popierasz swoich wypowiedzi żadnymi faktami a wypowiadasz się jakbyś zjadł wszystkie rozumy"

Świetnie się podsumowałeś big_grin
    • barracudo Re: Ballmer: Nowy Xbox 360 w 2010 19.06.09, 14:44
      @man-eater

No tak , dyski o pojemności 60gb i 120gb to za mało wink
    • cypisek.com Re: Ballmer: Nowy Xbox 360 w 2010 19.06.09, 15:00
      i cytat dla Ciebie z tektstu który najwyraźniej zignorowałeś - z vg247 - link wyżej

?I can tell you that we are not launching a new console in 2010.?

He added: ?We?re not going to have to require customers to reinvest in an entirely new platform,? he says. ?We?re able to add [Project Natal] on top of what?s already there.?
    • vir-evil Re: Ballmer: Nowy Xbox 360 w 2010 19.06.09, 15:26
      No, jesli to ma byc sam Natal poprostu wbudowany w pudlo XBox'a to moze byc IMHO. Chociaz to i tak bzdura - wymaga postawienia duzej (i wymagajacej odpowiedniej ilosci przestrzeni do "oddychania") konsoli w konkretnym miejscu. Wiele osob trzyma sprzet nisko pod telewizorem albo w ogole gdzies z boku, w przypadku konsoli sztywno zlaczonej z kamerami musieli by ja przestawic chyba.

"Posłuchaj mnie uważnie: nie życzę sobie tego rodzaju uwag pod moim adresem."
      To nie prowokuj takich uwag swoim zachowaniem. Pozujesz na wielkiego inteligencika co pozjadal wszystkie rozumy, a do osrania walkujesz te same fanbojskie mity dotyczace twojej ulubionej platformy. Przestan, to i ludzie moze przestana sie z ciebie nabijac.
    • luk4sho-pl Re: Ballmer: Nowy Xbox 360 w 2010 19.06.09, 18:35
      Ja Cie krece ale zamieszanie tongue_out A ja wam powiem ze na 82% jestem pewien ze mowiac "nowa konsola" mieli na mysli nowy bundle. Czyli bedzie wtedy powiedzmy Pro, Elite i Natal (zapewne Arcade skasuja). Xbox bedzie ten sam tylko w pudelku razem z Natalem. Bo dla mnie to by bylo najgorsze co by mogli zrobic dodajac np drugie 512Mb ram i troche podkrecajac procka. Mimo ze lubie Xboxa to nie kupilbym tej konsoli. Gralbym nadal na starym modelu i PS3. Mowie wam to bedzie ten sam xbox co teraz tylko ze z kamerka w zestawie jako nowy BUNDLE PACK
    • pablo06 Re: Ballmer: Nowy Xbox 360 w 2010 19.06.09, 20:33
      Mówicie o dodatkach typu blu-ray, wifi, dodanie kamerki(natala)itp. Jakby tak bylo to niestety ale czuje, ze nowy Xbox byłby drozszy od ps3...dopiero wtedy posiadacze xklocka zrozumieli by co posiada ps3 i ze tak naprawde warte ejst swojej ceny...
    • cypisek.de Re: Ballmer: Nowy Xbox 360 w 2010 20.06.09, 11:14
      www.skoar.com/news/admin/steve-ballmer-retracts-on-natal-360.html?Itemid=46
      no to już mamy info, że Ballmer "źle dobrał słowa" i chodziło mu o Natala... smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka