Dodaj do ulubionych

Cytat dnia - 19 czerwca

19.06.09, 11:13
hehe, ja kodów używałem 2 razy i to tylko dla zabawy smile

pierwszy raz w The Sims (tych pierwszych, wtedy to była coś smile ) i w Heroes of Might and Magic ale tak jak napisałem, tylko dla zabawy, żeby sobie jaja porobić... a to i tak rzadko.
a i kiedyś jeszcze w saperze używałem, ale to już stare dzieje xD
Obserwuj wątek
    • Gość: bacon Re: Cytat dnia - 19 czerwca IP: *.ip.netia.com.pl 19.06.09, 11:24
      tylko w GTA zeby sobie czolgiem pojezdzic smilesmile
    • zycie_is_simple Re: Cytat dnia - 19 czerwca 19.06.09, 11:25
      Ja używam w GTA kiedy robię jakąś długą misję, jadę, i nie zdążę wyhamować przed policją, która z tego powodu od razu do mnie strzela. No i czasami sobie na spadochron wpiszę kod, jak chce mi się polatać.

A tak to, w życiu żadnych kodów.
    • Gość: arbolitox Re: Cytat dnia - 19 czerwca IP: *.net.brewet.pl 19.06.09, 11:27
      a co w tym wstydliwego? jak mam problem z przejściem gry, to czituję. przecież nie wyrzucę gry tylko dlatego, że się gdzies zaciąłem. oczywiście czitowanie w multi to już inna para kaloszy - to oszukiwanie innych graczy
    • Gość: fanka gier Re: Cytat dnia - 19 czerwca IP: *.olsztyn.vectranet.pl 19.06.09, 11:27
      Czasem w simsach uzywam, jak mam ochote wybudowac ladny domwink
    • mathiuss Re: Cytat dnia - 19 czerwca 19.06.09, 12:07
      Niegdy nie uzywalem, nie uzywam i uzywac nie bede. I czuje sie lepszy od tych co uzywaja wink
    • Gość: Shocker Re: Cytat dnia - 19 czerwca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 12:09
      Sławek, nigdy? A Simsy to co? big_grin
    • william_dr Re: Cytat dnia - 19 czerwca 19.06.09, 12:12
      Ja kodów nie używam, może z raz w życiu w Shogun: Total War.
      Albo przejdę bez kodów albo daję sobie spokój. Choć nie powiem, fajnie by było mieć kod na golda w WoWie big_grin
    • falcion Re: Cytat dnia - 19 czerwca 19.06.09, 12:14
      Coz przechodze gry normalnei ale jak chce sie pobawic tylko gra a kody mi to umozliwiaja to czmeu nie. Bardziej szukam raczej po przejsciahc gier gdy np mam z cyzms problem albo dzieje sie cos niewyjasnione w grze a niewiem z jakiego powodu.
    • cwicz Re: Cytat dnia - 19 czerwca 19.06.09, 12:47
      Czity są lepsiejsze big_grin
    • shadow493 Re: Cytat dnia - 19 czerwca 19.06.09, 13:09
      Powiem Wam ,że "czity" są lamerskie. Psują całą zabawę związaną z np. stworzeniem potęgi. No bo wyobraźcie sobie "Civilization" na kody. Jaki w tym sens. O graniu przez internet to nie wspominam, ale to już dłuższy problem do dyskusji ,która przeprowadzana była już setki razy...
    • Gość: elmo Re: Cytat dnia - 19 czerwca IP: *.tessel.pl 19.06.09, 13:22
      No jasne ze sie ich uzywa. Jak gierka mnie juz troche meczy, ale chce ja skonczyc bo fabula wciagnela to czemu nie. Ale kiedys porbowalem tak przejsc Baldurs Gate i powiem ze to tragedia jest... Zero fanu...
    • slawomir.serafin Re: Cytat dnia - 19 czerwca 19.06.09, 13:26
      Sławek, nigdy? A Simsy to co? big_grin

----

wtedy to w pracy byłem smile
    • Gość: smu Re: Cytat dnia - 19 czerwca IP: 212.160.172.* 19.06.09, 13:29
      @SS
      "Ja tam kodów nie używam. Nigdy."

Taaa. A w Sims 3 to się same wpisały? smile
      gamecorner.pl/gamecorner/1,98214,6691191,Gramy_w_The_Sims_3___Krzysio_Nolajf__dzien_trzeci.html

SS FAIL!!!
    • zycie_is_simple Re: Cytat dnia - 19 czerwca 19.06.09, 13:44
      W simsach to przecież sen był, że SS użył kodów big_grin
    • Gość: ktoś Re: Cytat dnia - 19 czerwca IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.09, 13:59
      Jedyny cheat jaki w życiu użyłem to było disco w Warcraft 2 wink
    • Gość: wtf Re: Cytat dnia - 19 czerwca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 14:44
      Kody są przydatne. Zwłaszcza gdy gra bądź mod do niej jest zabugowany. Ostatnio tak miałem w Deus Ex z Shifterem gdy jeden npc nie chciał się pojawić tam gdzie powinien. Szybko summon i można grać dalej.
    • nessie-jp Re: Cytat dnia - 19 czerwca 19.06.09, 14:50
      Jasne, Sławek, a jak utkniesz na teksturze w takim Morrowindzie i się nie możesz ruszyć to tylko wzdychasz, zamiast przełączyć clipping albo wpisać fixme? smile
    • slawomir.serafin Re: Cytat dnia - 19 czerwca 19.06.09, 15:36
      @nessie-jp - no dobra, nie w Morrowindzie, ale w Bloodlines musiałem użyć kodów, żeby ominąć zbugowany fragment gry, którego bez kodów obejść się po prostu nie dało.
    • Gość: beny85 Re: Cytat dnia - 19 czerwca IP: *.net-system.h.pl 19.06.09, 17:17
      Jak byłem gnojkiem to używałem kodów na potęge...czułem irracjonalny strach przed porazką, czy zgonem :p Dziś skłamałbym mówiąc, że kategorycznie nie używam. Czasem szukam "czitów" bo gra jest zabugowana i się gdzieś człowiek utknie (wtedy zazwyczaj ~noclip i pochodne:p), a czasem dla zabawy...w tym przypadku prym wiedzie seria GTA...czołg, plecak gnatów i robimy w mieście armageddon. A tak to nie..nie używam kodów :]
    • Gość: OldSkull Re: Cytat dnia - 19 czerwca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 20:04
      A tam kody - ostatnio czytałem zarąbisty artykuł niejakiego Ostrowskiego w grze sieciowej Orodlin, w którym wytknął w doskonały sposób jak ludzie postrzegają dość głupio cheatowanie. Chodziło generalnie o to, czy bardziej uczciwe jest w niektórych grach wpisanie kodu/użycie oszustwa niż gapienie się w ekran kilka godzin aby osiągnąć to samo, ale przy tym nie robić absolutnie nic ani wymagajacego myslenia, ani zręczności - po prostu klikania klawisza (przykład: Morrowind: nabijać atletyke bezsensownym bieganiem czy od razu wpisać od i sobie oszczędzić problemu). I musze się zgodzić z jednym: w singleplayerze nie ma sensu się przejmować kodami o ile nie psują nam one zabawy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka