saqurado 20.06.09, 13:39 Ja tam będę się trzymał z daleka od tej gry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fragsreaver Kocie ruchy Bayonetty 20.06.09, 13:41 Nic dodać nic ując.. Szykuje się epicka gra!~! Odpowiedz Link Zgłoś
fragsreaver Re: Kocie ruchy Bayonetty 20.06.09, 13:45 Muszę jeszcze coś dodać - ta animacja jest przepiękna.. Nie boję się o: "egzekucja nie wygląda na super trudną". Ma być horrendalny poziom trudności więc i o skill'owość się postarają . Odpowiedz Link Zgłoś
martin1841 Re: Kocie ruchy Bayonetty 20.06.09, 13:58 @saqurado A ja nie i przelece tzn przejde tą gre. Odpowiedz Link Zgłoś
tartaq_polygamista Re: Kocie ruchy Bayonetty 20.06.09, 14:43 Bez nude patcha nawet mi nie zawracajcie głowy Odpowiedz Link Zgłoś
saqurado Re: Kocie ruchy Bayonetty 20.06.09, 15:42 Hehe nawet patch nie pomoże Ona jest tak brzydka, że się patrzeć nie da. Dawno nie widziałem tak spartolonej postaci. Najgorsze co może być, to jak japońce biorą się za robienie sexbomb w oparciu o zachodnie standardy piękna. Niestety obcisły piankowy strój do nurkowania i szeroko rozstawione, przesadnej długości nogi, nie wystarczą by być sexy (no chyba że dla chłopców w wieku gimnazjalnym...). Sexy jest pokazanie nóżki, brzuszka, dekoltu, nawet tyłeczka jak w x-baleds, ale nie ubranie babki o zaburzonych proporcjach ciała w ciasny, mało ciekawy (jeśli nie brzydki) strój i eksponowanie owych zdeformowanych kształtów na wszystkie sposoby. Inna sprawa że pewnie taka postać pasuje do klimatu, ale mnie w żaden sposób nie zachęca do gry... Lubię produkcję jak DMC czy GoW, ale mają one jedną wadę. Wyróżnia się się w nich broń podstawową, która jest efektywna i efektowna, oraz bronie dodatkowe, które sprawiają wrażenie dodanych na siłę i nie przydatnych. W Bayonett-cie występuje tylko ta druga grupa. Niby dużo się dzieje na ekranie ale po głębszym zastanowieniu ani to fajne, ani nie potrzebne (jak np. ta olbrzymia łapa) No ale są gusta i guściki... Odpowiedz Link Zgłoś
loczyn Re: Kocie ruchy Bayonetty 20.06.09, 22:43 @saqurado Nic mi nie mów o X-blades, ta gra jest marna jak... a postać jeszcze gorsza ;] Mi tam Bayonettka pasuje, nie wiem co do niej masz :] Odpowiedz Link Zgłoś
saqurado Re: Kocie ruchy Bayonetty 21.06.09, 11:31 @loczyn - tak x-blades to słabizna, mimo wszystko gdyby gra była dobra, taka bohaterka w żaden sposób nie przeszkadzałaby. Do Bayonetty mam to, że jest krzyżówką księgowej z wysłużoną prostytutką, eksponującą co chwile swoje krocze. W najgorszym stroju jaki do tej pory widziałem. Zestaw broni też zajebisty. Bazooki przymocowane do rąk i nóg... phi Odpowiedz Link Zgłoś
czezare_pl Re: Kocie ruchy Bayonetty 21.06.09, 17:35 To jedna z najlepszych animacji postaci, jakie w zyciu widzialem... Odpowiedz Link Zgłoś