Dodaj do ulubionych

Recenzja Plants vs Zombies

IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.09, 14:49
Dobra gierczyna i Xfire wykrywa! Miodzio!
Obserwuj wątek
    • Gość: ges Recenzja Plants vs Zombies IP: *.chello.pl 20.06.09, 14:50
      tej,co to za film?
    • Gość: miki Re: Recenzja Plants vs Zombies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 14:58
      Gra bardzo dobra polecam. Zasysa do monitora tylko szkoda, ze jest krotka. Co do minigierek to sa one mistrzowsko zrwalizowane. Do tego mamy jeszcze tryby survival i ogrody, w ktorych mzoemy zbierac rosliny. Polacam!
    • Gość: oko Re: Recenzja Plants vs Zombies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 15:03
      Sławku a ty dalej w simsy grasz? xDD
    • Gość: asf Re: Recenzja Plants vs Zombies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 15:14
      Ten film to wysyp żywych trupów
    • Gość: SPAM Re: Recenzja Plants vs Zombies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 16:02
      SPAM
    • pstek1337 Re: Recenzja Plants vs Zombies 20.06.09, 16:03
      @Ges
      Wysyp Żywych Trupów - Scenka jest na początku filmu.

Cholera jasne, wygląda nie przeciętnie coś jak The Last Stand 2 i 1, ale nie mam Steama _._
    • Gość: plum Re: Recenzja Plants vs Zombies IP: *.gl.digi.pl 20.06.09, 18:19
      Droga redakcjo - jak można na screenie pokazać ostatniego bossa i psuć niespodziankę tym, którzy nie grali? uncertain
    • han_solo_79 Re: Recenzja Plants vs Zombies 20.06.09, 19:03
      @plum

Nie no, musiałeś wyskakiwać z tekstem, że to boss? Dziękuję Ci więc bardzo, jak Cię tylko dorwę to zabiję za tę psujkę.
    • Gość: m4t3k Re: Recenzja Plants vs Zombies IP: *.e-wro.net.pl 20.06.09, 19:49
      Kupiłem, włączyłem na chwilę i 2,5 godziny minęło nim się oderwałem T_T
    • Gość: Tofu Re: Recenzja Plants vs Zombies IP: 213.134.167.* 21.06.09, 00:28
      Hahah, i jeden z najlepszych filmów jakie oglądałem : D.
      SHAUN OF THE DEAD! Ed rooooxxx!
    • kamkow1 Re: Recenzja Plants vs Zombies 21.06.09, 15:38
      Ogólnie nie rozumiem zachwytów nad tą grą. Ot zwykły tower defense, jakich setki (np. na armor games).
    • Gość: Szyszka Re: Recenzja Plants vs Zombies IP: *.acn.waw.pl 21.06.09, 18:35
      A ta recenzja to produkcja Nolajfa, no proszęsmile
    • villianna Re: Recenzja Plants vs Zombies 21.06.09, 22:48
      Bardzo fajna gra smile
    • Gość: mangus Re: Recenzja Plants vs Zombies IP: *.era.pl 22.06.09, 08:26
      "...ba, jest nawet Elvis i zombie-Ogr..." Elvisów nie zauważyłem za to jest Jackson w stroju z Thriller'a i dodatkami wink... zreszta Elvis nie wpasowałby się w klimat....
    • Gość: kiji Re: Recenzja Plants vs Zombies IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.09, 08:23
      Naprawcie RSS! Nie mam tej recenzji w czytniku!
    • Gość: aaaaaaa Re: Recenzja Plants vs Zombies IP: *.net.stream.pl 23.06.09, 13:56
      fajnie, ale... Gra jest za prosta! Gram juz co najmniej kilkanascie poziomow i nic! Nikt nie moze mnie pokonac! Moze dalej bedzie lepiej, ale cos takiego potrafi jednak zniechecic ;/
    • Gość: Mif Re: Recenzja Plants vs Zombies IP: 193.138.110.* 23.06.09, 19:14
      Sorry jaki młot pneumatyczny? jako zatwardziały fan zombie (pozdrawiam Krzyśka ;D) przeszedłem gierke ;D I szkoda że krótka, szkoda, moze zrobią 2 ;d
    • Gość: ichi51e Re: Recenzja Plants vs Zombies IP: *.acn.waw.pl 23.06.09, 19:17
      Shawn of the dead
    • Gość: yersis Re: Recenzja Plants vs Zombies IP: *.030.c68.petrotel.pl 23.06.09, 20:30
      Nom wywalone w kosmos ;] Niby zwykły TD, ale wciąga niesamowicie. A potem minigierki są wyczepiste ;] Np. ta co dostajesz karty z zombimi zamiast z roślinami(to coś dla Krzysia). Trochę trudno jest z kasą. Myślałem, że po przejściu gry i większości minigierek to będę mógł kupić wszystko ;] A tu nie ma;] Drogo jest i trzeba rośliny hodować albo przechodzić drugi raz Adventure ;]
    • Gość: Draconum Re: Recenzja Plants vs Zombies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 12:02
      Gra świetna i naprawdę wciąga. Po zwykłym Adventure (i kupieniu kilku konkretnych roślinek) fajnie się gra w survivale. Sam siedzę dzień w dzień kilka godzin.
    • Gość: aaa Re: Recenzja Plants vs Zombies IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.09, 12:59
      shaun of the dead
    • Gość: Roubix Re: Recenzja Plants vs Zombies IP: 193.138.241.* 30.06.09, 10:45
      To nie młot pneumatyczny tylko taki syf do skakania big_grin
      I nie Elvis tylko Michael Jackson ubrany z tymi "SUMMONAMI" jak z teledysku Thriller :p
    • Gość: tgtgtrgt Re: Recenzja Plants vs Zombies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.09, 09:34
      Fajny jest teledysk z gry. A głos słonecznika jest piękny. Dla ciekawskich głos podkładała taka dziewczyna Laura Shigihara.
    • Gość: Voltaire Re: Recenzja Plants vs Zombies IP: *.tsi.tychy.pl 17.07.09, 14:28
      "i wystarczą dwa wieczory na przejście całej."

Co za idiota to pisał? Gram od miesiąca i jeszcze nie skończyłem. Tryb Adventure jest tylko jednym z wielu...

Codziennie wieczorem podlewam kwiatki w Ogródku Zen (na razie mam dwa plus drzewo wiedzy) i końca zabawy nie widać!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka