Gość: Robożłop IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.09, 14:49 Dobra gierczyna i Xfire wykrywa! Miodzio! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ges Recenzja Plants vs Zombies IP: *.chello.pl 20.06.09, 14:50 tej,co to za film? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Recenzja Plants vs Zombies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 14:58 Gra bardzo dobra polecam. Zasysa do monitora tylko szkoda, ze jest krotka. Co do minigierek to sa one mistrzowsko zrwalizowane. Do tego mamy jeszcze tryby survival i ogrody, w ktorych mzoemy zbierac rosliny. Polacam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: Recenzja Plants vs Zombies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 15:03 Sławku a ty dalej w simsy grasz? xDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asf Re: Recenzja Plants vs Zombies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 15:14 Ten film to wysyp żywych trupów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SPAM Re: Recenzja Plants vs Zombies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 16:02 SPAM Odpowiedz Link Zgłoś
pstek1337 Re: Recenzja Plants vs Zombies 20.06.09, 16:03 @Ges Wysyp Żywych Trupów - Scenka jest na początku filmu. Cholera jasne, wygląda nie przeciętnie coś jak The Last Stand 2 i 1, ale nie mam Steama _._ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum Re: Recenzja Plants vs Zombies IP: *.gl.digi.pl 20.06.09, 18:19 Droga redakcjo - jak można na screenie pokazać ostatniego bossa i psuć niespodziankę tym, którzy nie grali? Odpowiedz Link Zgłoś
han_solo_79 Re: Recenzja Plants vs Zombies 20.06.09, 19:03 @plum Nie no, musiałeś wyskakiwać z tekstem, że to boss? Dziękuję Ci więc bardzo, jak Cię tylko dorwę to zabiję za tę psujkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m4t3k Re: Recenzja Plants vs Zombies IP: *.e-wro.net.pl 20.06.09, 19:49 Kupiłem, włączyłem na chwilę i 2,5 godziny minęło nim się oderwałem T_T Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tofu Re: Recenzja Plants vs Zombies IP: 213.134.167.* 21.06.09, 00:28 Hahah, i jeden z najlepszych filmów jakie oglądałem : D. SHAUN OF THE DEAD! Ed rooooxxx! Odpowiedz Link Zgłoś
kamkow1 Re: Recenzja Plants vs Zombies 21.06.09, 15:38 Ogólnie nie rozumiem zachwytów nad tą grą. Ot zwykły tower defense, jakich setki (np. na armor games). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szyszka Re: Recenzja Plants vs Zombies IP: *.acn.waw.pl 21.06.09, 18:35 A ta recenzja to produkcja Nolajfa, no proszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mangus Re: Recenzja Plants vs Zombies IP: *.era.pl 22.06.09, 08:26 "...ba, jest nawet Elvis i zombie-Ogr..." Elvisów nie zauważyłem za to jest Jackson w stroju z Thriller'a i dodatkami ... zreszta Elvis nie wpasowałby się w klimat.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiji Re: Recenzja Plants vs Zombies IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.09, 08:23 Naprawcie RSS! Nie mam tej recenzji w czytniku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaa Re: Recenzja Plants vs Zombies IP: *.net.stream.pl 23.06.09, 13:56 fajnie, ale... Gra jest za prosta! Gram juz co najmniej kilkanascie poziomow i nic! Nikt nie moze mnie pokonac! Moze dalej bedzie lepiej, ale cos takiego potrafi jednak zniechecic ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mif Re: Recenzja Plants vs Zombies IP: 193.138.110.* 23.06.09, 19:14 Sorry jaki młot pneumatyczny? jako zatwardziały fan zombie (pozdrawiam Krzyśka ;D) przeszedłem gierke ;D I szkoda że krótka, szkoda, moze zrobią 2 ;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ichi51e Re: Recenzja Plants vs Zombies IP: *.acn.waw.pl 23.06.09, 19:17 Shawn of the dead Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yersis Re: Recenzja Plants vs Zombies IP: *.030.c68.petrotel.pl 23.06.09, 20:30 Nom wywalone w kosmos ;] Niby zwykły TD, ale wciąga niesamowicie. A potem minigierki są wyczepiste ;] Np. ta co dostajesz karty z zombimi zamiast z roślinami(to coś dla Krzysia). Trochę trudno jest z kasą. Myślałem, że po przejściu gry i większości minigierek to będę mógł kupić wszystko ;] A tu nie ma;] Drogo jest i trzeba rośliny hodować albo przechodzić drugi raz Adventure ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Draconum Re: Recenzja Plants vs Zombies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 12:02 Gra świetna i naprawdę wciąga. Po zwykłym Adventure (i kupieniu kilku konkretnych roślinek) fajnie się gra w survivale. Sam siedzę dzień w dzień kilka godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Recenzja Plants vs Zombies IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.09, 12:59 shaun of the dead Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roubix Re: Recenzja Plants vs Zombies IP: 193.138.241.* 30.06.09, 10:45 To nie młot pneumatyczny tylko taki syf do skakania I nie Elvis tylko Michael Jackson ubrany z tymi "SUMMONAMI" jak z teledysku Thriller :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tgtgtrgt Re: Recenzja Plants vs Zombies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.09, 09:34 Fajny jest teledysk z gry. A głos słonecznika jest piękny. Dla ciekawskich głos podkładała taka dziewczyna Laura Shigihara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Voltaire Re: Recenzja Plants vs Zombies IP: *.tsi.tychy.pl 17.07.09, 14:28 "i wystarczą dwa wieczory na przejście całej." Co za idiota to pisał? Gram od miesiąca i jeszcze nie skończyłem. Tryb Adventure jest tylko jednym z wielu... Codziennie wieczorem podlewam kwiatki w Ogródku Zen (na razie mam dwa plus drzewo wiedzy) i końca zabawy nie widać! Odpowiedz Link Zgłoś