Dodaj do ulubionych

Darmowy kostium Druida do LittleBigPlanet

20.06.09, 22:30
ukoronowanie lata jakimś kostiumem (nieważne że nawet fajny)? ktoś tu w **** pali, gdzie są nowe levele?
Obserwuj wątek
    • simon_x Re: Darmowy kostium Druida do LittleBigPlanet 21.06.09, 01:21
      Miałem nadzieję na ciekawe dodatki, pozmiomy, a tymczasem probuja mi wcisnac jedynie ciuszki i nalepki. Nie potrzebuje ubierac sackboya, nie bede sciagal zadnych skorek chocby za darmo... gra sie kurzy na polce, przeszedlem ja dawno, co by nie mowic, gralo mi sie genialnie, ale chyba jednak porą ja sprzedać. Predzej powstanie LBP2 niz nowe levele.
    • mozgu83 Re: Darmowy kostium Druida do LittleBigPlanet 21.06.09, 03:42
      Już nawet sprzedać się nie opłaca... nówkę sztukę można wyrwać za 50-70zł wink ja swój egzemplarz trzymam z nadzieją na nowe levele od MM, no chyba, że trafi się okazja żeby wymienić na coś innego.
    • lethaldoze Re: Darmowy kostium Druida do LittleBigPlanet 21.06.09, 08:28
      @simon_x, ja w sumie też nie potrzebuję ubranek, kiedyś jak uruchomiłem LBP pierwszy raz w znajomy mi 'paćnął' czymś po mordzie, nie wiedziałem ocb, ale tak już zostało do dziś, nic nie zmieniałem lolz.
    • obywatel_kermit Re: Darmowy kostium Druida do LittleBigPlanet 21.06.09, 11:35
      nie rozumiem was ludzie, wchodzicie w community, nowych leveli do wyboru do koloru, i to za darmo! ehhh...
    • mozgu83 Re: Darmowy kostium Druida do LittleBigPlanet 21.06.09, 12:56
      kermit: dzięki za info
    • at0m Re: Darmowy kostium Druida do LittleBigPlanet 21.06.09, 18:41
      Gdzie można ściągnąć to ubranko, bo nie mogę tego znaleźć na PNSie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka