Dodaj do ulubionych

Splinter Cell: Conviction skończymy w 12 godzin

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 15:26
Jesli dobrze zrozumiałem, na łatwiejszym poziomie trudności nie będziemy sie skradać, tylko napie...ć tak jak w Double Agent? ;/
Obserwuj wątek
    • Gość: Wolfmouse570 Splinter Cell: Conviction skończymy w 12 godzin IP: *.grybow.net.pl 02.07.09, 15:26
      12 godzin to standardowo jak na gre w dzisiejszych czasach
    • Gość: obwieś Re: Splinter Cell: Conviction skończymy w 12 godz IP: *.chello.pl 02.07.09, 15:31
      12 godzin, czyli mniej więcej tyle, ile potrzeba na ukończenie każdej przeciętnej konsolówki.
    • simplex Re: Splinter Cell: Conviction skończymy w 12 godz 02.07.09, 15:41
      W dzusuehsztcg czasach 12 godzin to sporo, podobno CoJ2 to 6-8 godzin.
    • Gość: Ja Re: Splinter Cell: Conviction skończymy w 12 godz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 15:45
      Skończylem CoJ, time played 4h 48 min ;[
    • Gość: Gość Re: Splinter Cell: Conviction skończymy w 12 godz IP: *.xdsl.centertel.pl 02.07.09, 15:47
      dla mnie ok. nielubie długisz niekończących się gier takich jak Half Life 1
    • Gość: gosc1313 Re: Splinter Cell: Conviction skończymy w 12 godz IP: *.lewandow.net.pl 02.07.09, 15:58
      W dobie fast food 12 godzin to zapewne dość mało dla komputerowych zarywaczy nocek i oddawania moczu w pośpiechu, by prędko wrócić do klawiatury. Z drugiej strony to naprawdę sporo o ile gra ma odpowiednią oprawę audiowizualną i cieszy jak trzeba. Ja lubię zrobić sobie przerwę, zająć się innym tytułem, a potem wrócić i dalej delektować się rozgrywką.
    • Gość: BUNCH Re: Splinter Cell: Conviction skończymy w 12 godz IP: *.2-0.pl 02.07.09, 16:07
      Dla mnie to dużo. Wszyscy narzekają, że gry sa za krótkie a dla mnie jakoś są akurat. 12h na ukońćzenie gry spokojnie wystarczy.
    • galekanalek Re: Splinter Cell: Conviction skończymy w 12 godz 02.07.09, 16:08
      Kluczowa jest tutaj fraza "przeciętnego gracza". Przeciętny gracz to taki, który po 4ch godzinach grania ma problemy ze sterowaniem i powtarza standardowe zagrania kilka razy. Nie mówię, by od razu speedruny robili, ale "przeciętny gracz" jest 3krotnie wolniejszy od "wyjdacza". Inna rzecz, że teraz coraz większy nacisk jest na multiplayer. To on trzyma nas na dłużej jak kilka godzin przy jednej grze i to on decyduje, czy warto było kupić.
    • jabbur Re: Splinter Cell: Conviction skończymy w 12 godz 02.07.09, 16:15
      No.... to 3 razy dłużej niż CoJ :p
    • Gość: n-a-s Re: Splinter Cell: Conviction skończymy w 12 godz IP: 193.138.240.* 02.07.09, 16:22
      Powiem tyle widziałem gameplay i ogółem staram się obserwować SCC,ubóstwiam tą serie ale ta częśc kompletnie nie przypomina 3 pierwszych części nie wspominając DA który dla mnie jako dla fana serii jest kompletnie inną grą gubi klimat,na jednym filmiku z gameplayem sam trzyma sie rury a czerwone kropki wskazują położenie wroga czy to nowy tryb dla ''nierozgarnietych'' graczy? bedę wdzięczny jeśli ktoś wie co to ma być.
      I tak mam zamiar kupić tą cześć,to wyżej to tylko moje odczucia po tym co widziałem,ale jestem dobrej myśli zagramy zobaczymy
    • szefu91 Re: Splinter Cell: Conviction skończymy w 12 godz 02.07.09, 16:24
      surprised
      Jeśli 12 godzin to 3 razy dłużej niż wspomniany CoJ, to wygląda na to, że dwunastka to standard. Gra na 4 godziny za taką cenę... podziękuje. Techland się obijał i wyszło jak wyszło -.- nie, nie, WOLĘ Tetrisa
      pzdr.
    • deamon-pl Re: Splinter Cell: Conviction skończymy w 12 godz 02.07.09, 16:25
      20 lub 19 to był szczęśliwy ale niestety 12 dla dzieci amerykańskich do standard EH.
    • Gość: ! Re: Splinter Cell: Conviction skończymy w 12 godz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 16:38
      Lipa, oby ten trudniejszy tryb znacznie wydluzal gre.
    • oglocdogg Re: Splinter Cell: Conviction skończymy w 12 godz 02.07.09, 17:01
      "...pędzą przy grze 12 godzin zamiast 30, ponieważ ciągle giną."

Litości, to co to za ludzie. Czemu gry muszą być proste? Osobiście mam gdzieś ludzi, którzy nie potrafią grać. Każdy z Was napewno nie od razu był mistrzem strzelanek, strategii itp. Do tego trzeba troszke przywyknąć i nabrac pewnych odruchów. Uważam, że gry głównie powinny rzucać gracza na głęboką wodę. Żeby poczuł iż o coś walczy, żeby to dawało pewna poprzeczkę, a satysfakcja z samej gry będzie większa.
      Ktoś kto ciągle ginie na tym samym miejscu i nie potrafi wyciągnąć wniosków jest niestety głupkiem - n00bem (nie używam tego stwierdzenia na codzień).
      Większość jest w gorącej wodzie kąpanymi "graczami" i takie skradanki jak SC nie powinny być robione dla nich. Po co odbierać komuś z gry to, co jest naprawde cenione przez wyjadaczy - grywalność, trudność, nieprzewidywalność?

Przeszedłem każdego SC na najwyższym poziomie i nie uważam zeby to były trudne gry. Zobaczymy, czy teraz zmienie zdanie smile Mam nadzieje, że ten program wysili moją taktyke plejcowania.

Pozdrawiam wszystkich Graczy
    • Gość: tian Re: Splinter Cell: Conviction skończymy w 12 godz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 17:11
      cieszmy sie ze gry nie trwaja tyle co filmy :d
    • yaster Re: Splinter Cell: Conviction skończymy w 12 godz 02.07.09, 17:13
      Wciąż stanowczo za długo. Hmm, panowie stojący za CoJ2 zrobili grę na ~6h - bardzo dobrze. IMHO grom przyda się skrócenie czasu rozgrywki, polepszy się stosunek jakość/h oraz może wreszcie rynek się poszerzy i otworzy na różnorodność. Osobiście widzę same zalety...
    • Gość: mc Re: Splinter Cell: Conviction skończymy w 12 godz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 17:35
      krotka czy dluga... wszystko mi jedno, jezeli bedzie to cos jak pierwsze trzy czesci, a nie jak double agent to napewno zagram...
    • Gość: s Re: Splinter Cell: Conviction skończymy w 12 godz IP: *.tvgawex.pl 02.07.09, 18:20
      Double Agent dało się przejść w 6.
    • Gość: gralnia Re: Splinter Cell: Conviction skończymy w 12 godz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 18:50
      Ecstatica 2 - 100 godzin. Znak czasów.

Z drugiej strony, będąc uczciwym, gość ma trochę racji. W ulubioną grę chciałoby się grać jak najdłużej, ale zakończenie to integralna część całości. Powinno zapadać w pamięć - a to z tym jest zazwyczaj największy problem...

---
      gralnia.wordpress.com
    • Gość: lol Re: Splinter Cell: Conviction skończymy w 12 godz IP: *.kol.tke.pl 02.07.09, 19:04
      @mc
      to nie zagrasz smile
    • Gość: lol Re: Splinter Cell: Conviction skończymy w 12 godz IP: *.kol.tke.pl 02.07.09, 19:08
      @yaster
      Niestety długość rozrywki nie idzie w parze z jakością.

@tian
      Poczekaj jeszcze ze 2-3 lata.
    • Gość: Gość Re: Splinter Cell: Conviction skończymy w 12 godz IP: 80.85.230.* 02.07.09, 19:32
      Ja CoJ'a 1 skończyłem w 9h ale biłem sobie po drodze achievementy więc troche dłużej wyszło
    • Gość: eL Re: Splinter Cell: Conviction skończymy w 12 godz IP: 212.76.37.* 02.07.09, 20:09
      12 godzin to bardzo ok. osoba ktora bedzie grała na spokojnie, wszystko odkrywając pewnie wydłuzy to do 15 conajmniej.
      dłuzej nie ma sensu bo sie po prostu znudzi a i nie zawsze jest czas.
      tak po godzinke dwie dziennie, akurat jak znalazł.
    • Gość: Gość Re: Splinter Cell: Conviction skończymy w 12 godz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 20:45
      Panowie co wy pie...cie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12 H to ja nie zaplace grosza za taki chlam!!!!! 12 h co to jest boszeeee 18h to mimimum niech wam jikt kitu nie wciska!!!!!!!!!!!!! jezu patalachy z was ktorzy mwoia ze to satysfakcionuje ehhh boszeee jakie z was debile to szkoda gadac:/uncertain moze 4 h i bedzie po sprawie??? ja peirdole ale buractwooo:/:/uncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka