arczx360 02.07.09, 17:55 Panie Piotrze, pan nie pyta zooltara o nic gdy gra Widać że nie może się skupić xD Też tak mam ( czy to syndrom pctowca? ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deereek Polycorner #1 02.07.09, 18:03 uuu cos Tadek nie ogrania GB xD caly czas lezy na ziemii i przegrzewa protonpacka ( tez przeszedlem gre na professionalu ). IMO pokazaliscie najbardziej nudny moment w grze... Ogolnie swietny pomysl z programem na zywo tylko widac ze spontan i partyzantka, dopracujcie to a bedzie super. Odpowiedz Link Zgłoś
lurrcio Polycorner #1 02.07.09, 18:06 Przycisnąć Ubi by puścili darmowe DLC. Przeca to tylko pliki tekstowe i parę czcionek zapewne! Odpowiedz Link Zgłoś
emce05 Re: Polycorner #1 02.07.09, 18:06 Jedno zastrzeżenie. Jak pokazujecie gameplay to wrzucać go na pełny ekran bo przy takiej jakości wideo jak ostatnio to na małym okienku zupełnie nic nie widać. Poza tym jednym mankamentem wszystko było jak najbardziej na miejscu i czekam na kolejne odcinki! =) Odpowiedz Link Zgłoś
prochaos Re: Polycorner #1 02.07.09, 18:09 Padaka na maxa. Po 2 części wyłączyłem. Oglądać jak 3 nerdy grają i próbują być zabawni? Dziękuje, postoję. Odpowiedz Link Zgłoś
mariosprinter Re: Polycorner #1 02.07.09, 18:22 Oglądałem na żywo. Całkiem fajnie wyszło. Mam jeszcze pytanie, czy to wpłynie na polygadki? Będą się ukazywać rzadziej, nie będziecie mówić o grach które było na Polycornerze? @prochaos To po co wchodzisz na tą stronę? Odpowiedz Link Zgłoś
toread Re: Polycorner #1 02.07.09, 18:23 mariosprinter: nie wpłynie, to niezależne projekty. Odpowiedz Link Zgłoś
chips_bekonowy Re: Polycorner #1 02.07.09, 18:24 Nie ma różnic między wersjami Ghostów? Ciekawa teoria Odpowiedz Link Zgłoś
prochaos Re: Polycorner #1 02.07.09, 18:24 @mariosprinter - a myślisz, że jestem jasnowidzem? Jakbym widział, że zobaczę 3 typów przynudzających na kanapie to bym to odpalał? Hell no. Odpowiedz Link Zgłoś
mariosprinter Re: Polycorner #1 02.07.09, 18:25 @toread Chyba jednak wpłynie bo Polygadka miała być w weekend a nie ma. No i bez sensu gadać drugi raz o tym samym (raz na PC, drugi raz na PG). Odpowiedz Link Zgłoś
mariosprinter Re: Polycorner #1 02.07.09, 18:30 @prochaos LOL, to czego się spodziwałeś? Że 3 gości ze stron o grach komputerowych/konsolowych będzie rozmawiać o farszu na pierogi? Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Polycorner #1 02.07.09, 18:36 Że 3 gości ze stron o grach komputerowych/konsolowych będzie rozmawiać o farszu na pierogi? -- W 2 odcinku postanowiliśmy się rozebrać. Żeby wiesz, więcej seksu było na ekranie Odpowiedz Link Zgłoś
peinn Re: Polycorner #1 02.07.09, 18:41 Fajny program mam nadzieje że będzie więcej odcinków . Tylko mam jedno małe pytanie gdzie oglądać na żywo ? Odpowiedz Link Zgłoś
prochaos Re: Polycorner #1 02.07.09, 18:43 @mariosprinter hoho, ale z Ciebie jajcosz. Widzisz, Ty taki badziew łykasz od tak, ja nie. Odpowiedz Link Zgłoś
gurafikku Re: Polycorner #1 02.07.09, 18:44 @radek.zaleski W 2 odcinku postanowiliśmy się rozebrać. Żeby wiesz, więcej seksu było na ekranie --- Co prawda nie do mnie należy uświadamianie Ciebie, ale seks nie polega jedynie na rozebraniu się Odpowiedz Link Zgłoś
kryllyn Re: Polycorner #1 02.07.09, 18:45 Filmiki/trailery/teasery - im więcej przejść tym większe ściny, a co za tym później idzie, opóźnienia obrazu względem głosu. Pierwsza część filmiku była chyba idealna jeżeli chodzi o głośność - wszystkie kolejne już były cichsze, na poziomie tej drugiej części. Gameplay pokazywany z kamery - oddanie kolorów oczywiście słabe, ale sama jakość nie najgorsza, pod warunkiem, że mamy do czynienia z "ciasnymi" lokacjami, bo jak ta z CoJ z otwartą przestrzenią (pod koniec Polycornera), to widać jedynie broń i białe tło (z odcieniami). Lookr.tv, gdy pokazuje gameplay/trailer na full screenie, to nie jest to obraz nagrywany kamerą - poradźcie się ich. Ostatnia cześć video, czyli szósta - 10-ta minuta - co to za dźwięk? ;p IMO nie potrzebnie wrzucony trailer na ostatnie 4 minuty programu, zwłaszcza przy ścinach o których pisałem wyżej. Niestety nie oglądałem na żywo, więc nie wiem jak duże były lagi. Ale, jak widać, zarzuty jedynie do technikalii, więc jedynie to jest do poprawy. Reszta błyszczy, zwłaszcza klimat i kłótnie między Tadeuszem a Piotrem Pozdrawiam i widzimy się za tydzień! ) Odpowiedz Link Zgłoś
ufok12 Re: Polycorner #1 02.07.09, 18:50 Bardzo fajnie wam to wyszło właśnie brakowało mi tego typu programów. Mam nadzieje że 2 część nie będzie krótsza Odpowiedz Link Zgłoś
double.r Re: Polycorner #1 02.07.09, 19:08 1. Jak na pierwszy odcinek wypadło fajnie... ale w kolejnych wrzuccie wiecej materialow (np. omowienie newsow czy wydarzen minionego tygodnia/okresu miedzy jednym odcinkiem, a drugim; w co ostatnio graliscie), a nie o 2 grach po 30min przeznaczone na kazda... to nie ma byc recenzja, ktora i tak zapewne pojawi sie w formie tekstowej czy PolyT 2. "Redaktorze" Zaleski, prosilbym, abys zadawal pytania z chata, a nie nalegal na zadawanie ich w komentarzach pod wpisem, z jednej prostej przyczyny: zeby w ten sposob skomentowac nalezaloby otworzyc druga zakladke z danym wpisem (kompletny bezsens), gdyz chcac dodac je na pierwszej stronie, musialaby sie ona przeladowac, co wiaze sie z utrata polaczenia z wideorelacja, a takze w przypadku maksymalnej liczbie zalogowanych uczestnikow czata, niemoznosc dostania sie na niego. 3. Jesli juz cytujesz pytania, to dobrze by bylo mowic od kogo, a takze zwiekszyc liczbe zadawanych pytan... wiecej kontaktu z ludzmi czlowieku. 4. Fajnie byloby zobaczyc jakiegos goscia w studio, niz pisac z nim na czacie... jesli nie ktos spoza granic, to chociaz ktos z Warszawy moglby wpasc. 5. Jesli juz pokazujecie gameplay to rozciagnijcie go na caly ekran, a nie w malej ramce, gdzie nic nie widac. 6. Jesli to mozliwe to zwiekszcie okno WMP. 7. Moze jakis dzingiel/intro poczatkowe/koncowe... to tylko propozycja. 8. Niech moderacja działa na tym czacie bo, ostatnio pojawilo sie juz kilka osob wypisujacych bzdury. 9. Jak pada jakies pytanie to wcisnijcie ta pauze, odpowiedzcie na spokojnie... tam jest taki przycisk na padzie START, wystarczy nacisnac 10. Wiecej luzu chlopaki. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacompl Re: Polycorner #1 02.07.09, 19:24 Ogólny pomysł ok jednak jak to idzie z projektami początkującymi zawsze coś trzeba dopracować."Mistrz gry" czyli Radek jak dobrze pamiętam z gamecorner-a no sorry ,ale trema go zjadła jak dla mnie na chwilę obecną( chyba ,że mu to przejdzie) to odpada w ogóle się do tego nie nadaje może ktoś bardziej znany i wyluzowany. Pomysł z czatem ok szkoda ,że tylko jedna osoba siedzi i czyta pytania tym bardziej jak jest (sądzę ,że to tylko chwilowe ograniczenie) 80 osób i zadają pytania a "gość" prowadzi program i jednocześnie to wszystko musi przeczytać i ogarnąć. Momenty jak Tadek siedzi i gra ok,ale w tym czasie proponuję więcej info o grze lub coś w po dobie bo to z lekka nudne jak Tadek siedzi ,gra i mówi o tutaj jest fajny duszek a tutaj mi coś tam się z bronią stało (takie nwesy to my sami w czasie grania zobaczymy) Ogólnie fajnie ,że coś się dzieje szkoda tylko ,że polygatki zostały przez to zaniedbane bo co chwilkę macie "obsówy" z nowymi polygatkami nie mówiąc już ,że Pyrlandia to już całkowicie sobie odpuściła a szkoda bo fajnie się Was słucha. Tak na koniec już po raz enty czy możecie te obrazeczki z newsów o nowej poligatce "podpinać" jako cover flow do niej bo na iPhonie lub iPodzie będzie to ładniej wyglądało ?? Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
respev Re: Polycorner #1 02.07.09, 20:15 10-12 godzin na skończenie Call of Juarez: Więzy Krwi? Chyba żartujecie, ja to zrobiłem ze znajomym w 6,5 godziny na poziomie "medium". Odpowiedz Link Zgłoś
arczx360 Re: Polycorner #1 02.07.09, 20:31 Ale co racja to racja, nudy straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
elmo-chan Re: Polycorner #1 02.07.09, 21:29 uwielbiam ten naturalny, grazowy klimat ^^... i przede wszystkim rozne poglady tadka i piotra ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
kondy.pl Re: Polycorner #1 02.07.09, 22:00 Program całkiem fajny. Miło mi się oglądało tylko wydaje mi się że pokaz gier za długi. W niektórych momentach trochę było nudno. Odpowiedz Link Zgłoś
cube822 Re: Polycorner #1 02.07.09, 22:10 Szczerze mowiac to mi sie nie podobalo Tadek jak zwykle krzyczal i musial byc w centrum uwagi co jednak przeszkadza w odbiorze. Zdecydowanie bardziej wole polygadka i przykro mi to mowic,ale osobiscie nie wierze,ze ten projekt nie wplynie na podcasty polygami I want old good times, jedna polygadka w duzym gronie , to byla uczta!! Echh, szkoda,ze tamte czasu juz raczej nie wroca Odpowiedz Link Zgłoś