Dodaj do ulubionych

Na szybko - Use the Force, Luke

08.07.09, 09:59
Obi-Wanowi chodziło o auto-aim, Luke.
Obserwuj wątek
    • Gość: RaVek Re: Na szybko - Use the Force, Luke IP: 91.197.155.* 08.07.09, 10:07
      FH2 mnie i 'moja' ekipe z Venta szybko zniechęcił wink Później sprawdziliśmy Project Reality, przy którym zostało pare osób, więc głowinie co wieczorek zwykły BF2, a później PR dla wybranych, w tym mnie. Chociąz ostatnio bawie się w demko Army2.
    • Gość: gość Re: Na szybko - Use the Force, Luke IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.09, 10:17
      Jasny gwint, co Wy pijecie....
    • furio123 Re: Na szybko - Use the Force, Luke 08.07.09, 10:17
      Jak nie ma ktos w co grac a lubi gwiezdne wojny to niech zagra w lego star wars(1 i 2);D
    • Gość: Ralph Re: Na szybko - Use the Force, Luke IP: *.xdsl.centertel.pl 08.07.09, 10:39
      Kup lepszą mychę Sławku. Co najmniej 1000 DPI (plus do maximum szybkość w panelu sterowania).
    • Gość: Alex Re: Na szybko - Use the Force, Luke IP: *.polskielng.pl 08.07.09, 10:45
      obejrzyjcie koniecznie "Fanboys" z Sethem Rogenem, rewela big_grin
    • brak-uje Re: Na szybko - Use the Force, Luke 08.07.09, 10:51
      Wszystko pięknie ładnie,ale co się stało z programem na żywo? Nie zauważyłem żadnej informacji że został odwołany, lub coś takiego? Czy coś przegapiłem ?suspicious
    • Gość: alexkaktus Re: Na szybko - Use the Force, Luke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 10:54
      Mam myche do 3200DPI i używam tylko 1600. Nie ma to zbytniego znaczenia. Zresztą ostatnio i tak tylko na zombie modzie w cod4 gram - tam noobów nie ma i jest jakaś kooperacja, a nie wszyscy granaty i p90...
      Jest ktoś chętny na partyjkę? Mam nick Olo.
      PS.Też nie lubię skakania w grach...
    • flawless.obi Re: Na szybko - Use the Force, Luke 08.07.09, 11:22
      co tam p90 i granaty.
      m4, m21 też noobowskie.
      prawdziwy pro gra z ak-47 - takie jest moje zdanie. : )
    • Gość: speQ Re: Na szybko - Use the Force, Luke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 11:23
      Szmoc? Kiedyś w TV leciał "ten" film i tam używało się... Szwarca. Najśmieszniejsze że kilka lat wcześniej też leciał i używano Szmocy. Dobrze że nie oglądam już TV...
    • slawomir.serafin Re: Na szybko - Use the Force, Luke 08.07.09, 11:41
      Kup lepszą mychę Sławku. Co najmniej 1000 DPI (plus do maximum szybkość w panelu sterowania).

----

A4-Tech XL-730K, 3600 dpi smile mam inną kupić? big_grin poza tym odnosisz mylne wrażenie, że im większa czułość myszki, tym lepsza celność - jest wręcz przeciwnie, trzeba czułość ustawić na minimum, bo to daje o wiele większą precyzję. Tyle że przy tym jest potrzebna podkładka na cały stół do szybkich ruchów smile
    • Gość: Borin0 Re: Na szybko - Use the Force, Luke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 11:55
      Aż tak źle ci wczoraj szło na sqw, teraz rozumiem czemu jedną rundę przegraliśmy
    • slawomir.serafin Re: Na szybko - Use the Force, Luke 08.07.09, 12:08
      Aż tak źle ci wczoraj szło na sqw, teraz rozumiem czemu jedną rundę przegraliśmy

----

przegraliśmy, ale wygraliśmy, bo zeszliśmy niżej w ticketach i mieliśmy prawo wyboru strony w trzeciej rundzie smile nie marudź, mogłeś przyjść, sam z Gerulem byłem smile
    • mietas2 Re: Na szybko - Use the Force, Luke 08.07.09, 12:08
      W FH2 jakoś nie mogłem grać - chyba bardziej biorą mnie gry skierowane na szybką i przyjemną akcję (patrz CoD i BF2).

BTW Czy granie na bezprzewodowej myszce ma jakieś znaczenie w grze? Oprócz tego,że jest ciężka =/
    • slawomir.serafin Re: Na szybko - Use the Force, Luke 08.07.09, 12:17
      @mietas2 - zależy, ja bym się bał opóźnień które są w tych bezprzewodowych, ale nie jest to strach podyktowany doświadczeniem - nigdy nie używałem ich do grania po prostu.
    • kubatom3 Re: Na szybko - Use the Force, Luke 08.07.09, 12:25
      Mam to samo w sztrzelankachsmile
      polecam taktykę wyskok przed zakrętem a w powietrzu padnij zawsze działasmilei strzelaj
    • han_solo_79 Re: Na szybko - Use the Force, Luke 08.07.09, 12:36
      Mi celownik leci w dół jak biegam, tak więc przy nagłym oko-w-oko przeciwnik dostaje po nogach big_grin Próbuję się tego nawyku oduczyć ale cały czas mi nie wychodzi.
    • own3d1n1 Re: Na szybko - Use the Force, Luke 08.07.09, 13:06
      To jest tak, skupisz się za bardzo, zaczniesz rozważać kwestie typu wyskoczy zza rogu czy nie wyskoczy, nieświadomie zaczynasz się denerwować, a mimo tego nie trafisz go jak już wyskoczy. Nie ma szans. Należy być zrelaksowanym, najlepiej po kilku browarach nie myśleć o tym gdzie on może być tylko jak już coś to nasłuchiwać. I co wtedy? Jesteś pierwszy na serwerze i kompletnie zrelaksowany smile
    • Gość: Ralph Re: Na szybko - Use the Force, Luke IP: *.xdsl.centertel.pl 08.07.09, 13:26
      @slawomir.serafin
      Stwierdziłeś, że strzelasz za wolno.
      Szybsza myszka=szybsze celowanie

• cwicz Re: Na szybko - Use the Force, Luke 08.07.09, 14:58
      Taka sama myszka co SS^Man, w csie sensitivity 2.8 i nie narzekam. Śmieszą mnie ludzie, którzy mają sensitivity 20 i przeskakuje im co 5 cm celownik big_grin
    • slawomir.serafin Re: Na szybko - Use the Force, Luke 08.07.09, 15:35
      Śmieszą mnie ludzie, którzy mają sensitivity 20 i przeskakuje im co 5 cm celownik big_grin

----

no dokładnie tak smile spróbuj sobie wtedy trafić w cel, który ma 10x10 pikseli i jest na granicy widoczności smile
    • venmort Re: Na szybko - Use the Force, Luke 08.07.09, 16:12
      Syndrom drżącej ręki jest ogólnie znaną przypadłością. Niestety im więcej lat na liczniku tym częściej się pojawia. Im rzadziej się gra w dany tytył tym większe prawdopodobieństwo jego wystąpienia. A jak sobie z nim radzić? Dr. Venmort radzi przed grą wykonać kilka podciągnięć na drążku lub parę pompek. Dobrze jest też mieć fotel z podparciem pod łokieć i szklankę z zimną wodą.
      Ja akurat gram na dość wysokiej czułości (nie przemieszczam nadgarstka) i drżenie ręki zupełnie uniemożliwia sensowną grę.
    • Gość: twoja stara Re: Na szybko - Use the Force, Luke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 17:22
      Ja w Bf 2 zawsze first na serwie (MGN,HOG,POT) ;]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka