Dodaj do ulubionych

Żądza w piekle jest odrażająca

10.07.09, 18:21
Kurde ten japończyk (czy tam azjata jakiś) - myślałem że jest renderowany big_grin I ta Yukiko też zupełnie przypadkiem bardzo wpisuje się w krąg o żądzy big_grin

Czekam na tą grę, oj czekam.
Obserwuj wątek
    • martin1841 Żądza w piekle jest odrażająca 10.07.09, 18:22
      GRa będzie przednia. SZkoda że jeszcze tyle czekania.
      Pomiędzy poszczególnymi kręgami nie będzie żadnych doczytywań kolejnego poziomu tylko płynne przejście w kolejny krąg i do tego wszystko to w 60 klatkach na sekunde. Wlasnie ostatnio skończylem red faction guerrilla i gra jest ok ale ta plynność animacji, naprawde w niektórych momentach gra dziala wg mnie chyba ze 20 klatek na sekunde. Dlatego tym bardziej nie umiem sie juz doczekac na forze 3 ktora tez bedzie miala stabilne 60 fps. Swoją drogą powinni wiecej gier robic na konsole które mają no te 40 klatek na sekunde conajmniej a tak większość ma zablokowane 30 fps. W RF guerilla nawet nie jest 30 stabilne tylko spadki do 20 a moze nawet mniej. Nie wiem jak was ale mnie osobiście irytuje takie coś. CZęsto zachodze w głowe dlaczego x360 i ps3 dostały tylko po 512mb ramu, dlaczego nie ten caly giga chociaż.
    • franekk7 Re: Żądza w piekle jest odrażająca 11.07.09, 01:03
      Ciekawe czy GoW3 bedzie w Full HD 60fps... chociaż w samym full hd by mi wystarczyło ;]
      Ciekawe na ile dotrzymają słowa =x

Dobrych slasherów nigdy za wiele! ^^
    • czezare_pl Re: Żądza w piekle jest odrażająca 11.07.09, 10:09
      Gra zapowiada sie wysmienicie, ale...nie sprzeda sie dobrze.Kolejna ryzykowna zagrywka EA...
    • mkrb Re: Żądza w piekle jest odrażająca 11.07.09, 12:57
      dobrze ze to klon god of war, przeciez czyms bede musial zastepowac sobie gow'a na xboxsie, ale i tak kupie gow3 i porzycze ps3 od kuzyna big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka