Dodaj do ulubionych

Myst pojawi się też na PSP

12.07.09, 11:13
Świetnie, że dają na PSN. Strasznie ciężko dorwać tą grę na UMD ;/.
Obserwuj wątek
    • fantasmagieria.net Re: Myst pojawi się też na PSP 12.07.09, 11:31
      No i na kiego grzyba ludzie ja kupuja? Myst moze kiedys byla innowacyjna gra, ale dzis porownujac do takich przygodowek jak Broken Sword DC, nie tylko tracic myszka, ale granie w niach przypomina walenie po omacku glowa w betonowy mur. No chyba, ze granie z solucja na kolanach jest fajne.
    • tytacz Re: Myst pojawi się też na PSP 12.07.09, 11:45
      Ależ drogi kolego. To, że Ty nie potrafisz ogarnąć takiej gry nie oznacza, że inni też. smile

Chyba lepiej jest mieć więcej gier do wyboru?
    • fantasmagieria.net Re: Myst pojawi się też na PSP 12.07.09, 13:46
      Gralem w Myst w czasach kiedy CD-ROMy w PC, byly tak rozpowszechnione jak Blu-Ray. O co mi chodzilo, to zamiast w nieskonczonosc odcinac kupony, mogliby zrobic nowa Myst. Poza tym, drogi kolego, nie wiem czy grales w Myst, bo wtedy inaczej bys pisal, niemniej jednak, zgadzam sie, ze dobrze jest miec wiecej gier do wyboru, ale ilosc nie moze przekladac sie nad jakosc. Myst nie przetrwalo proby czasu i zamiast sie z tym pogodzic, ktos chce zarobic na nostalgii starszych graczy.
    • tytacz Re: Myst pojawi się też na PSP 12.07.09, 14:23
      W zalewie gier o długości 5 godzin chętnie przyjmę grę, która da mi trochę więcej zabawy smile.

Co do zarabiania na starych graczach to ja w tym nic złego nie widzę. Nie chcę to nie kupuję smile. Sam teraz czekam na otrzymanie eKarty i mam zamiar kupić co najmniej 5 gier z PSX (Red Alert, Theme Hospital, Driver i inne), a teraz dochodzi kolejna smile.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka