Gość: JaneG Re: Fifa 10 - konsola vs PC IP: *.tsi.tychy.pl 11.08.09, 17:45 Grafa nie zależy tylko od rozdzielczości. Odpowiedz Link Zgłoś
orki1993 Re: Fifa 10 - konsola vs PC 15.08.09, 00:29 KU...!!!......kolejny raz to samo gniot na PC,po cholerę kupiłem kompa za 4tys. skoro tworzone pseudo ''nowe'' gry są coraz gorsze,Żenada. :{{{{{{ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: Fifa 10 - konsola vs PC IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.08.09, 16:24 Ludzie... Przecież to nie ta epoka Ale tak na marginesie, to widac że screeny na pc są specjalnie słabsze... Żeby pokazac prawdziwą porażke gry na pc. Każdy co roku narzeka, ale i tak ją kupi;] Ja pewnie też... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ark Re: Fifa 10 - konsola vs PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 23:47 FIFA na konsole i na PC to niebo, a ziemia. Przede wszustkim chodzi o silnik gry. Różnica jest kolosalna i po zagraniu w FIFĘ na konsoli na PC-tową wersje żal nawet patrzeć: jest o wiele mniej grywalna, ma o wiele gorszą grafikę, i jest o wiele mniej realistyczna. PO prostu dziadostwo. Mówię to z żalem bo jestem PC-towcem i postępowanie EA to po prostu robienie graczy w wała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janczar Re: Fifa 10 - konsola vs PC IP: *.152.158.129.dsl.dynamic.eranet.pl 06.09.09, 17:42 Koleś co jak co ale silnik powinien być ten sam tylko detale inne oglądałem filmik z konsoli i gra jest moozzzoollnnnnnnnnnnaaaaaaaaaa.......... .. . .. .itd.(do usranej śmierci) na kompie coś mi się dzieje każdy kto ma PC2 spokojnie poćiagnie Fife na max wymaganiach a to na screnach przypomina mi 2006 z małymi detalami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadeo Re: Fifa 10 - konsola vs PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 23:24 ludzie dla prawdziwego gracza nie ma wiekszego znaczenia grafika,ci ktorzy mają pc-ta,bedą grali w fife z taką samą zawziętoscia jak ci na Ps-ie,porównujecie grafike itd. ale czy tutaj chodzi o grafe??tutaj chodzi o miłe spedzenie czasu przed gierką,i o to ze Fifa jest juz z nami przez kupe lat... pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x360 Re: Fifa 10 - konsola vs PC IP: *.adsl.inetia.pl 18.09.09, 21:04 komputer jest do internetu a konsola jest do grania. qrwa wasza mac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BioComp Re: Fifa 10 - konsola vs PC IP: 89.72.62.* 02.10.09, 01:39 Powiem raz, krótko i po Polsku. Są to dwa calkiem różne programy, dwie calkiem inne, różniące sie od siebie gry, za każdą z nich stoi inne studio z innym dyrektorem projektu. Ci na konsolach się starają, Ci na PC olewają. Na konsolach są lepsze i płynniejsze animacje, więcej trybów gry (i oczywiście lepsze), ale nie wynika to ze slabości PC, tylko z tego że EA Sports robi pecetowych graczy w balona, wydając zubożony program z 2007 roku, wciskając kit że to to samo co na konsoli. Nie wiem czy być może z winy wysokiego % piractwa, czy z innych względów, ale ewidentnie od 2007 gracze PC są przez EA Sports osrywani, a FIFA poszła dwiema, oddzielnymi drogami. Za tą na konsole wzięli sie specjaliści, a wersję na PC zostawili oszustom poprawiającym delikatnie to i owo, wydając od 97 nieustannie takiego samego, lekko opukanego i oszlifowanego crapa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Fifa 10 - konsola vs PC IP: 213.17.190.* 07.10.09, 12:52 Powiem tak sam mam dobrego pc (8800gts podkrecony fabrycznie ) amd X2 dual core 3 gb ramu ddr2 itp ,i gram na nim jedynei w stare gry z 2005 roku jak koror , poniewaz na pc nie ma dobryc hgier nie liczac strategi, naszczescie mam xboxa 360 i ps3 za ciezko zarobione pieniadze ktore oplacalo sie wydac na ten sprzet.Gry na konsolach sa lepsze pod wzgld grafiki , grywalnosci i komfortu, nie wspominajac o klimacie moj qumpel ktory od zawsze gral na pc brzydzil sie konsolami nawet pada nigdy nie trzymal w reku jak zobaczyl kilka tytolow na konsolach poprostu stwierdzil ze kupi sobie ktoras z konsol . gry ktore mu pokazalem to min ( fifa 10 , dirt 2 ,killzone 2 ,gow2,resident evil 5 .pro 2009)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Fifa 10 - konsola vs PC IP: 213.17.190.* 07.10.09, 12:55 chcialem powiedziec Kotor (Star wars knight of the old republic ) <=== Rządzi !!!! no i konsole też !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc mosc Re: Fifa 10 - konsola vs PC IP: 213.17.190.* 07.10.09, 13:08 haha i wcale mu sie nie dziwie kolego Xd ja tez patrzac na 22 calowym monitorze u kolegi majacego xboxa 360 i grajacego w gears of war 2 przecieralem oczy ze zdumienia , nawet gta 4 wygladalo poprostu wysmienice zadne porownania na necie tego nie pokaza t otrzeba zobaczyc na wlasne oczy !!!! i gry akurat u niego na x360 chodza pod rozdzielczoscia 1680x1050 max rozdz jego monitora ale wygladaja bosko !!! musze zakupic sobie w przyszlosci konsole bo przeciez nie wytrzymam a fanom pc dziekujemy mozecie wyjsc najpierw zobaczcie jak prezentuja sie gry na konsolach a pozniej oceniajcie czy wasze pc taka grafe uciagna i jak uciagna to w jakiej grze bo (pewnie ktos powie Crysis !!) haha bo wiecej tytolow nie ma .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc jegomość Re: Fifa 10 - konsola vs PC IP: 213.17.190.* 07.10.09, 13:13 Maximum armour ...15 fps , Maximum strenght ... skoczylo do 22 fps i tu pytanie po Ch*j komu maximum wydatku na geforce 270gtx jak mam maximum !! 30 fps w slawnym Crysis !!! na max wszystko rozdz 1920x1080 i vista !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: Fifa 10 - konsola vs PC IP: *.116.39.47.ltv.pl 12.10.09, 14:42 Ej wy konsolowcy za dyche jak chcecie wywalać 200 zł za gre to wasza sprawa bo na pc są po 100 zł. Zresztą trzeba być idiotą w tych czasach gdzie trudno o pracę i w miarę dobry zarobek, żeby płacić tyle za gry na konsole a przecież nie każdy jest multimilionerem prawda. Pewnie teraz stado dzieciaków mnie obsypie obelgami ale ludzie zastanówcie się. Osobiście grałem u kolegi w fife 10 na konsoli i na pc i różnica jest minimalna w grafice ale za to w cenie ogromna i to tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nelman Re: Fifa 10 - konsola vs PC IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.01.10, 16:01 Rozwalają mnie teksty typu"EA olewa pc, a konsoli nie" ludzie a skąd wy to wiecie, jakieś wtyki w EA??? heh, co do grafiki jeśli ktoś ma pojęcie to dobrze wie że pc pociągnie dużo lepszą grafę, wynika to choćby z tego że konsola to pudło bez możliwości dodania czegoś nowego,a pc?? chociażby direct 11 czy nowy sprzęt. Pozdro ogary grafy xD Odpowiedz Link Zgłoś