Dodaj do ulubionych

Fifa 10 - konsola vs PC

• Gość: JaneG Re: Fifa 10 - konsola vs PC IP: *.tsi.tychy.pl 11.08.09, 17:45
      Grafa nie zależy tylko od rozdzielczości.
    • orki1993 Re: Fifa 10 - konsola vs PC 15.08.09, 00:29
      KU...!!!......kolejny raz to samo gniot na PC,po cholerę kupiłem kompa za 4tys. skoro tworzone pseudo ''nowe'' gry są coraz gorsze,Żenada. :{{{{{{
    • Gość: G Re: Fifa 10 - konsola vs PC IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.08.09, 16:24
      Ludzie...
      Przecież to nie ta epoka sad
      Ale tak na marginesie, to widac że screeny na pc są specjalnie słabsze... Żeby pokazac prawdziwą porażke gry na pc. Każdy co roku narzeka, ale i tak ją kupi;]
      Ja pewnie też...
    • dawiddiwad Re: Fifa 10 - konsola vs PC 19.08.09, 21:10
      konsole rządzą
    • Gość: Ark Re: Fifa 10 - konsola vs PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 23:47
      FIFA na konsole i na PC to niebo, a ziemia. Przede wszustkim chodzi o silnik gry. Różnica jest kolosalna i po zagraniu w FIFĘ na konsoli na PC-tową wersje żal nawet patrzeć: jest o wiele mniej grywalna, ma o wiele gorszą grafikę, i jest o wiele mniej realistyczna. PO prostu dziadostwo. Mówię to z żalem bo jestem PC-towcem i postępowanie EA to po prostu robienie graczy w wała.
    • Gość: Janczar Re: Fifa 10 - konsola vs PC IP: *.152.158.129.dsl.dynamic.eranet.pl 06.09.09, 17:42
      Koleś co jak co ale silnik powinien być ten sam tylko detale inne oglądałem filmik z konsoli i gra jest moozzzoollnnnnnnnnnnaaaaaaaaaa.......... .. . .. .itd.(do usranej śmierci) na kompie coś mi się dzieje każdy kto ma PC2 spokojnie poćiagnie Fife na max wymaganiach a to na screnach przypomina mi 2006 z małymi detalami
    • Gość: tadeo Re: Fifa 10 - konsola vs PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 23:24
      ludzie dla prawdziwego gracza nie ma wiekszego znaczenia grafika,ci ktorzy mają pc-ta,bedą grali w fife z taką samą zawziętoscia jak ci na Ps-ie,porównujecie grafike itd. ale czy tutaj chodzi o grafe??tutaj chodzi o miłe spedzenie czasu przed gierką,i o to ze Fifa jest juz z nami przez kupe lat... pozdrawiam wszystkich
    • Gość: x360 Re: Fifa 10 - konsola vs PC IP: *.adsl.inetia.pl 18.09.09, 21:04
      komputer jest do internetu a konsola jest do grania.
      qrwa wasza mac!!!
    • Gość: BioComp Re: Fifa 10 - konsola vs PC IP: 89.72.62.* 02.10.09, 01:39
      Powiem raz, krótko i po Polsku. Są to dwa calkiem różne programy, dwie calkiem inne, różniące sie od siebie gry, za każdą z nich stoi inne studio z innym dyrektorem projektu. Ci na konsolach się starają, Ci na PC olewają. Na konsolach są lepsze i płynniejsze animacje, więcej trybów gry (i oczywiście lepsze), ale nie wynika to ze slabości PC, tylko z tego że EA Sports robi pecetowych graczy w balona, wydając zubożony program z 2007 roku, wciskając kit że to to samo co na konsoli. Nie wiem czy być może z winy wysokiego % piractwa, czy z innych względów, ale ewidentnie od 2007 gracze PC są przez EA Sports osrywani, a FIFA poszła dwiema, oddzielnymi drogami. Za tą na konsole wzięli sie specjaliści, a wersję na PC zostawili oszustom poprawiającym delikatnie to i owo, wydając od 97 nieustannie takiego samego, lekko opukanego i oszlifowanego crapa.
    • Gość: Gość Re: Fifa 10 - konsola vs PC IP: 213.17.190.* 07.10.09, 12:52
      Powiem tak sam mam dobrego pc (8800gts podkrecony fabrycznie ) amd X2 dual core 3 gb ramu ddr2 itp smile,i gram na nim jedynei w stare gry z 2005 roku jak koror , poniewaz na pc nie ma dobryc hgier nie liczac strategi, naszczescie mam xboxa 360 i ps3 za ciezko zarobione pieniadze ktore oplacalo sie wydac na ten sprzet.Gry na konsolach sa lepsze pod wzgld grafiki , grywalnosci i komfortu, nie wspominajac o klimacie moj qumpel ktory od zawsze gral na pc brzydzil sie konsolami nawet pada nigdy nie trzymal w reku jak zobaczyl kilka tytolow na konsolach poprostu stwierdzil ze kupi sobie ktoras z konsol . gry ktore mu pokazalem to min ( fifa 10 , dirt 2 ,killzone 2 ,gow2,resident evil 5 .pro 2009)...
    • Gość: gość Re: Fifa 10 - konsola vs PC IP: 213.17.190.* 07.10.09, 12:55
      chcialem powiedziec Kotor (Star wars knight of the old republic ) <=== Rządzi !!!! no i konsole też !!!!!
    • Gość: gosc mosc Re: Fifa 10 - konsola vs PC IP: 213.17.190.* 07.10.09, 13:08
      haha i wcale mu sie nie dziwie kolego Xd ja tez patrzac na 22 calowym monitorze u kolegi majacego xboxa 360 i grajacego w gears of war 2 przecieralem oczy ze zdumienia , nawet gta 4 wygladalo poprostu wysmienice zadne porownania na necie tego nie pokaza t otrzeba zobaczyc na wlasne oczy !!!! i gry akurat u niego na x360 chodza pod rozdzielczoscia 1680x1050 max rozdz jego monitora ale wygladaja bosko !!! musze zakupic sobie w przyszlosci konsole bo przeciez nie wytrzymam tongue_out a fanom pc dziekujemy mozecie wyjsc najpierw zobaczcie jak prezentuja sie gry na konsolach a pozniej oceniajcie czy wasze pc taka grafe uciagna i jak uciagna to w jakiej grze bo (pewnie ktos powie Crysis !!) haha bo wiecej tytolow nie ma ....
    • Gość: gośc jegomość Re: Fifa 10 - konsola vs PC IP: 213.17.190.* 07.10.09, 13:13
      Maximum armour ...15 fps , Maximum strenght ... skoczylo do 22 fps i tu pytanie po Ch*j komu maximum wydatku na geforce 270gtx jak mam maximum !! 30 fps w slawnym Crysis !!! na max wszystko rozdz 1920x1080 i vista !!!
    • Gość: maniek Re: Fifa 10 - konsola vs PC IP: *.116.39.47.ltv.pl 12.10.09, 14:42
      Ej wy konsolowcy za dyche jak chcecie wywalać 200 zł za gre to wasza sprawa bo na pc są po 100 zł. Zresztą trzeba być idiotą w tych czasach gdzie trudno o pracę i w miarę dobry zarobek, żeby płacić tyle za gry na konsole a przecież nie każdy jest multimilionerem prawda. Pewnie teraz stado dzieciaków mnie obsypie obelgami ale ludzie zastanówcie się. Osobiście grałem u kolegi w fife 10 na konsoli i na pc i różnica jest minimalna w grafice ale za to w cenie ogromna i to tyle.
    • Gość: Nelman Re: Fifa 10 - konsola vs PC IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.01.10, 16:01
      Rozwalają mnie teksty typu"EA olewa pc, a konsoli nie" ludzie a skąd wy to wiecie, jakieś wtyki w EA??? heh, co do grafiki jeśli ktoś ma pojęcie to dobrze wie że pc pociągnie dużo lepszą grafę, wynika to choćby z tego że konsola to pudło bez możliwości dodania czegoś nowego,a pc?? chociażby direct 11 czy nowy sprzęt. Pozdro ogary grafy xD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka