razermail 16.07.09, 18:05 O skubańce! I nawet jakoś to rozglądanie się na boki nieźle wykonali bo wygląda na dosyć wygodne. iPhone ma potencjał, ja już od jakiegoś czasu odkładam pieniążki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szymczakz Re: Portal na iPhone 16.07.09, 18:53 Ja chyba też sobie kupie iPhone'a, jeszcze Modern Warfare 2 i jestem happy Odpowiedz Link Zgłoś
hiki1337 Re: Portal na iPhone 16.07.09, 22:17 Brakuje trochę efektów i guna nie widać. Sterowanie oczywiście leży. A tak poza tym to bardzo ładnie przenieśli. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek930 Re: Portal na iPhone 17.07.09, 00:25 ja mam iphone i już po googlach szukam tej gierki a tak poza tym to pewnie ktoś z valve oznajmi nam że programowanie na iphone jest za trudne i oni nie będą robić gier na tą platformę Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz_kierepka Re: Portal na iPhone 17.07.09, 08:19 Co ciekawe UNITY wykorzystuje do wieloplatformowej dystrybucji gier silnik MONO - czyli .NET w wersji os Testowałem UNITY - szkoda, że nie ma wersji "Express - free" Odpowiedz Link Zgłoś
orge Re: Portal na iPhone 17.07.09, 13:57 jeszcze troche a FPS na srajfonie stana sie turowkami Odpowiedz Link Zgłoś
mdw2 Re: Portal na iPhone 20.07.09, 07:40 Nie rozumiem dlaczego w naszym kraju wśród użytkowników nie-iPhonów jest tak ogromna nienawiść do tej platformy. Nie podoba się to nie kupujcie iPhone/iPodTouch. Przymusu nie ma. I trochę wyluzujcie, bo to wygląda jakby żal wam dupy ściskał. Odpowiedz Link Zgłoś
hidetaka Re: Portal na iPhone 21.07.09, 03:55 @mdw2 Ty też nie wyglądasz tu inaczej -.- Port niby ok ale sterowanie nie da rady na trudniejszych poziomach... Odpowiedz Link Zgłoś