mariolka55 17.07.09, 07:22 i może oddac jedno? bo już ich nie widze w zamian mam przezroczyste i w paski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rennya Re: kto ma za duzo fioletowychych? 17.07.09, 08:32 tylko jedno mam niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: kto ma za duzo fioletowychych? 17.07.09, 08:59 może jeszcze się pokażą... ja w ogólle prawie nic nie mam bo u mnie dalej się nie wykluły... Odpowiedz Link Zgłoś
teano_laura Re: kto ma za duzo fioletowychych? 17.07.09, 11:51 Ja jednego bardzo chętnie wymienię na paskowca albo serowego. Tylko Edycji nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: kto ma za duzo fioletowychych? 17.07.09, 13:19 paskowców mam do woli,serowe na razie tylko jedno dla siebie mam ,ale moze mi się uda jeszcze złapac... Edycja kiedyś wróci chyba na tydzien pojechała... Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Ja mam. Zaraz ci prześlę login i hasło na priv. 17.07.09, 17:06 To sobie przeniesiesz. I nie chcę nic w zamian, dla mnie cała idea to polowanie Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 kotula 17.07.09, 22:13 a Ty nie przenosisz przypadkiem? bo ja mam strasznie mułowate łącze i nawet nie próbuje Edycja zawsze mi przenosi i czekam na nią,ale jesli byś Ty przerzuciła to byłabym wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula To wrzuć mi login i hasło 17.07.09, 22:34 i spróbuję ci przerzucić, ostatnio mi jedno zwiało, ale jest spory zapas Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: To wrzuć mi login i hasło 18.07.09, 07:37 hasło poszło wczoraj,zapomniałam tu napisać Odpowiedz Link Zgłoś
tetraaa Re: kto ma za duzo fioletowychych? 18.07.09, 10:54 jak cos to ja moge preznosic ;p Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: kto ma za duzo fioletowychych? 18.07.09, 12:18 ooo dobrze wiedzieć tetraaa Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula :D 18.07.09, 13:17 A proszę Dwa mi spieprzyły podczas transferu, złośliwce, jedno z mojej winy, bo źle kod przekleiłam Ale już wczoraj widziałam fioletki w jaskini, więc nie będzie źle, będziemy łapać dalej. A dzisiaj złapałam 3 przezroczyste, wczoraj jedno Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: :D 18.07.09, 14:59 mariolka55 napisała: > > yyy to 3 przeze mnie straciłaś No przestań, nie przez ciebie, to jest wpisane w ryzyko przenosin , a akurat mi jedno dla córki zostało, jak jej się powykluwają młode i będzie mieć miejsce. Ostatnio komuś podchrzaniłam dwa transferowane złote hatchlingi, to teraz sumienie oczyściłam, wyrzucając dwa diny I tak się ciesz, że ci konto uratowałam, bo moje dzieci się rzuciły na nie i chciały srebrne bredować Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: :D 18.07.09, 20:38 > I tak się ciesz, że ci konto uratowałam, bo moje dzieci się rzuciły na nie i ch > ciały srebrne bredować > Odpowiedz Link Zgłoś