Dodaj do ulubionych

Promocje w Opolu

• kane0441 Re: Promocje w Opolu 17.07.09, 18:39
      Wracając do promocji, może właśnie teraz dzieciaki z niezamożnych rodzin z Opola spełnią swoje mażenia.
    • szozii Re: Promocje w Opolu 17.07.09, 21:33
      No to teraz mam mały problem. U mnie na wsi są w zasadzie 2 warte uwagi opcje. X (chyba bo jest słabo to oznaczone) Pro, z Forza + Vivia Piniata, z dyskiem nie wiem jakiej pojemności za 700 zł lub Ps3 z dyskiem 40 za 900 i bez gier. I bądź tu mądry. Ten X już nieco leży tam co widać po pudełku i boje się, że to może być jakaś stara wersja. Jakie rady dla lajkonika w sprawach konsol?
    • dombart1 Re: Promocje w Opolu 18.07.09, 11:13
      Ta cała promocja to jedna wielka lipa w Łodzi na sklepie były tylko 4 czy nawet 3 konsole nie mineła minuta jak otworzyli sklep i już ich nie było. Z kierownicami tak samo chyba 2 a gry z ulotki w cenach powyżej 200 zł .
      jedna wielka ściema żeby klientów zwabic .
      Nic dziwnego jak na polskim rynku firma odnotowała stratę i chodzą pogłoski że zostanie przejęta.
      Jestem zawiedziony chyba dalej bede czekał na radka 4770 w normalnej cenie a z x-boxem dam sobie spokuj.
      I tak mam w domu pierwszego x'a.
    • paul-pl Re: Promocje w Opolu 18.07.09, 14:06
      No! Za takie pieniądze to chętnie bym zakupił xboxa....gdybym tyle miał pod ręką smile
    • tommat2008 Re: Promocje w Opolu 18.07.09, 20:20
      witam, ktoś był w tym electro-world (może w warszawie janki ?) są te xbox-y 360, zostało coś jeszcze ? jak to wersja Jasper czy starsza ?
    • mdw2 Re: Promocje w Opolu 20.07.09, 07:31
      dombart1:
      Ale ze słownikiem ortograficznym nie dawaj sobie spokOju (jak się wymienia 'u' na 'o' to jest 'ó' - zasada z pierwszych klas szkoły podstawowej).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka