Dodaj do ulubionych

Fallout 3 - zbroja dla psa dostępna

21.07.09, 12:08
W oryginale też można było go wysyłać do domu? Oh well smile Zbroja całkiem sympatyczna, gdyby jeszcze nie ten wkurzający level scalling z chęcią powróciłbym do tej gry...
Obserwuj wątek
    • Gość: tian Re: Fallout 3 - zbroja dla psa dostępna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 12:09
      @up
      klimat swiata tej gry ratuje wszystko tongue_out
    • Gość: Cloni Re: Fallout 3 - zbroja dla psa dostępna IP: *.icpnet.pl 21.07.09, 12:15
      @ratheal - przecież w F3 nie ma level scallingu. smile
    • ratheal Re: Fallout 3 - zbroja dla psa dostępna 21.07.09, 12:18
      Chyba jest w głównym wątku... ale jeśli go nie ma to jeszcze gorzej, na verry hard gra była dla mnie zbyt prosta (a wirtuozem gier nie jestem smile ). No i trochę za szybko dobijało się do max level i bigass weapons uncertain
    • e-e Re: Fallout 3 - zbroja dla psa dostępna 21.07.09, 12:22
      Hehehe. Akurat całkiem klimatyczna.

Z Fallouta powoli robią drugie Simsy.

Fallout: Przystanek Alaska
      Fallout: Futrzaki
      Fallout: W kosmosie
    • zycie_is_simple Re: Fallout 3 - zbroja dla psa dostępna 21.07.09, 12:33
      dres męski jest
      dres damski jest
      dres dziecięcy dziewczęcy jest
      ..pies obronny jest
      dres dla psa jest
      gumowa kość dla psa jest
      gumowe zwłoki dla psa są
      .. dres dla zwłok jest
    • Gość: DMG Re: Fallout 3 - zbroja dla psa dostępna IP: 212.180.146.* 21.07.09, 13:30
      Ojej popatrzcie - ludzie z Bethesdy zrobili F3, zgarneli duze ilosci pieniędzy i zgarniają kolejne miliony sprzedając dodatki do gry ktora wiekszosci osob znakomicie się podoba. A kilku frustratów na forum wylewa swoje żale ^^ Nie dość, że nie potraficie stworzyć gry (lub przynajmniej zarobić pieniędzy =), to nawet nie umiecie sie tą grą cieszyć (ale za grę mam nadzieje zapłaciliście =).
      Założe się, że jak przechodzicie koło boiska do piłki to myslicie jaka to strasznie głupia gra i jak tych 22 spoconych debili może czerpać radość z biegania za szmacianką. Po czym pogłaśniacie piracką mp3 z heavy metalowym utworem zapowiadającym rychłe nadejście szatana (czy o czym tam oni ryczą w tych 'utworach') =)
    • Gość: wtf Re: Fallout 3 - zbroja dla psa dostępna IP: *.budinet.info 21.07.09, 13:54
      Tak jest najczesciej tongue_out kazdy po grze pojezdza a sam animacji nie umie zrobic tongue_out albo avatara .... no i kazdy piraci bo poco wydawac kase za gre...... szkoda tylko ze firmom sie to znudzi i beda wydawaly tylko na konsole... a ja jestem funboy pc ! tongue_out
    • d_pawel Re: Fallout 3 - zbroja dla psa dostępna 21.07.09, 14:00
      DMG i wtf -> Argument "nie krytykujcie, bo sami nie umiecie lepiej" jest jednym z głupszych argumentów, jakie może oponent w dyskusji usłyszeć smile. Idąc takim o tokiem rozumowania, recenzenci na całym świecie nie mogliby oceniać gier, bo przecież ich nie robią. Nawet Mortyra 2 nie mogliby więc skrytykować smile.
    • oglocdogg Re: Fallout 3 - zbroja dla psa dostępna 21.07.09, 14:22
      Co za bardzo bzdurny pomysl z takimi rzeczami.
      Niech jeszcze wymysla mod Chappi, wychowywanie psa od malego, czy zabawe chomikami u siebie w kanciapie.
      Zamiast robic pozyteczne rzeczy, to wciskaja taki shit. Nie dotyczy to niezaleznych modderow, tylko ludzi co za takie badziewia zgarniaja kase. Wiadamo, ten kto lubi to zainstaluje. Osobiscie takie bzdurne smaczki mi sie nie podobaja. Wolalbym Desert Eagle'a z celowniczkiem laserwoym, albo jakies bardziej wspolczesne giwery odpowiednio zmodyfikowane na czas postapokaliptyczny - tak jak to bylo w F1 i F2.
      Aha i umiem robic animacje i obrabiac grafe, haha.
      PEACE
    • e-e Re: Fallout 3 - zbroja dla psa dostępna 21.07.09, 16:59
      @wtf @DMG - LOL
      Idąc Waszym tokiem rozumowania: nie umiecie napisać poprawnie zdania w języku polskim, nie powinniście więc pisać komentarzy. smile
      Od kiedy najlepszymi recenzentami i znawcami gier i branży są twórcy gier? smile
      To może Lars Ulrich napisze najlepszą recenzję płyty Gosi Andrzejewicz?
      Może tylko Kubica będzie mógł powiedzieć coś o francuskich samochodach?
      Może tylko prezydent Obama będzie mógł krytykować prezydenta Kaczyńskiego?
      Może tylko rolnik uprawiający pomidory, który jest równocześnie zawodowym kucharzem będzie mógł się wypowiadać o smaku zupy pomidorowej w restauracji?
      Może najlepiej będzie palnąć sobie w łeb, bo nie można nic powiedzieć na żaden temat?

Co do dodatków do Fallouta 3 - przykro mi, ale ograniczają się one w zasadzie do strzelania i walki - elementu, który w tej grze akurat jest jej najsłabszym ogniwem. W dodatku są wypuszczane z masą kosmicznych błędów (pamiętasz dodatek Fallout 3: Inwazja wykrzykników?), jak na Bethesdę przystało.

Jeśli chcesz być cichą owieczka i godzić na ten rodzący się na naszych oczach model biznesowy, to proszę bardzo - idź na rzeź. Ja nie mam zamiaru płacić 2x więcej za grę sprzedawaną w częściach. Dodatki dawno przestały być dodatkami. Powoli stają się główną zawartością - epizodami tworzonymi małym wysiłkiem dzięki którym można zgarnąć więcej pieniędzy niż wypuszczając pojedynczy produkt. Pół biedy, gdy oferują tyle zawartości, co dodatki w pierwszym DoW, są autonomiczne i niedrogie. Bywają gorsze przypadki. Chcesz trzy dodatkowe questy 1 DAsurprised? Kup droższą wersję. Chcesz zagrać w nową przygodówkę? Zagrasz - proszę 30 euro w ciemno teraz za 5 sztuk albo 9 euro za epizod. Chcesz być podziwiany w MMO? 100 sztuk złota = 100 prawdziwych złotych.
    • ciastoludek Re: Fallout 3 - zbroja dla psa dostępna 21.07.09, 17:19
      --> DMG, wtf
      Lepiej się zastanówcie zanim napiszecie takie bzdury.
      Skąd wy coś możecie wiedzieć o moich preferencjach muzycznych i o tym czy lubię grać w piłkę czy nie?
    • bialygolabek Re: Fallout 3 - zbroja dla psa dostępna 21.07.09, 17:46
      Cytując klasyków kabaretu: a dres dla psa jest?
    • bialygolabek Re: Fallout 3 - zbroja dla psa dostępna 21.07.09, 17:47
      O, ktoś juz wcześniej zacytował...Sorki za powtórkę.
    • Gość: gniothik ;/ Re: Fallout 3 - zbroja dla psa dostępna IP: *.tvkstella.pl 21.07.09, 18:19
      gra ktoś w tego gniota jeszcze w ogóle? wink
    • nessie-jp Re: Fallout 3 - zbroja dla psa dostępna 21.07.09, 19:00
      @życie_is_simple --> big_grin big_grin big_grin You made my day.
    • Gość: XERXES Re: Fallout 3 - zbroja dla psa dostępna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 23:25
      Ta na forum fallouta mamy z tego beke,powinni dodać jetpacka,radio i automat Nuka-Coli big_grin
    • Gość: DMG Re: Fallout 3 - zbroja dla psa dostępna IP: 212.180.146.* 21.07.09, 23:56
      Widać, że malkontenctwo odebrało wam nawet umiejętność czytania ze zrozumieniem. Pomysł, że z mojego tekstu wynika iż tylko ten który sam programuje może krytykować innych programistów mógł powstać jedynie w waszych wybitnych umysłach =) Wytłumacze w dużym skrócie: jesteście 'uzdolnieni inaczej' i nie ma najmniejszej wątpliwości, że nie jesteście w stanie napisać gry, ale też i zarobić przyzwoitych pieniędzy w JAKIKOLWIEK inny sposób. Skazani na alienacje ze społeczeństwa, co gorsze nie potraficie nawet cieszyć się z gry którą zapewne ukradliście. Niestety jak u każdego 'prawdziwego' gracza zatracacie kontakt ze światem zewnętrznym. Bardzo typowym objawem jest m.in. upadabnianie się do niskich lotów subkultur które daje takim osobnikom fałszywe poczucie przynależności (sluchanie metalu itp.).

Mam nadzieje, ze teraz dotrze..
    • d_pawel Re: Fallout 3 - zbroja dla psa dostępna 22.07.09, 02:04
      Ach, DMG w swoim żywiole. Dobrze przeczytać twój post na koniec dnia, radośniej się robi. Szczególnie od kiedy zrzuciłeś tę maskę "poważnego krytyka" i nie muszę twoich tekstów brać na poważnie smile.

Zaraz, a o czym to ja miałem... A tak, te "jesteście 'uzdolnieni inaczej'" i inne tego typu wstawki - nie oceniaj tych, których nie znasz albo nie mierz ludzi swoją miarą. Nie wiem która z tych rad bardziej do ciebie pasuje, sam zdecyduj smile.
    • Gość: ciastoludek Re: Fallout 3 - zbroja dla psa dostępna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 17:29
      -->DMG
      Jedno muszę ci przyznać: potrafisz wzbudzać agresję swoimi durnymi wypowiedziami o tych, których nie znasz.
    • Gość: Chrześcijan Re: Fallout 3 - zbroja dla psa dostępna IP: *.chello.pl 08.02.10, 10:23
      Hehe, dobry pomysł z tą zbroją ;P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka