robberpl 21.07.09, 17:09 ufoludki jak ufoludki, tradycyjny design Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tytacz Re: Galeria: Mothership Zeta 21.07.09, 17:22 Zapomniałeś dopisać "w 100% nie pasujący do żadnej części Fallouta" Odpowiedz Link Zgłoś
mandella Re: Galeria: Mothership Zeta 21.07.09, 18:31 Chyba im sie koncza pomysly. Co to ma do licha wspolnego z Falloutem? Chamskie odcinanie kuponow od produktu. Proponuje zbojkotowac to "cos"... oh wait, i tak w to nie zagramy na pl wersji, keke. Odpowiedz Link Zgłoś
eathena Re: Galeria: Mothership Zeta 21.07.09, 19:12 Broń na 3 screenie wygląda jak broń Big Daddy'ego z BioShocka D: Odpowiedz Link Zgłoś
lolko7 Re: Galeria: Mothership Zeta 21.07.09, 21:33 Mars, mars, mars atakuje... - śpiewał bodajże Kazik. A jakże odcinanie kuponów na całego. Jeszcze tą wirtualną przestrzeń jakoś można zaakceptować ale ufo ? F1, F2 nie potrzebował takich głupot żeby zatrzymać przed monitorem na dużo dłużej niż ta next-genowa odsłona. Odpowiedz Link Zgłoś
itizmi Re: Galeria: Mothership Zeta 21.07.09, 22:13 Moim zdaniem - świetna sprawa. Wydali już wystarczająco dużo dodatków by pozwolić sobie na zabawę formą [taki "growy" postmodernizm to rzecz nieczęsta i warta uznania]. Odpowiedz Link Zgłoś
gregmcrazy Re: Galeria: Mothership Zeta 22.07.09, 08:33 W F2 i w F3 występują rozbite statki kosmiczne. Dlaczego nie mógł przylecieć jakiś większy, do którego można wejść? Odpowiedz Link Zgłoś
cicone_youth Re: Galeria: Mothership Zeta 22.07.09, 13:05 nie wiem jak to jest w F3 bo niestety nie grałem jeszcze ale w F2 statek kosmiczny występował jako special encounter, rodzaj żartu, mrugnięcie okiem dla graczy wytrwałych i z odpowiednimi statystykami. jego pojawienie się nie zmieniało konwencji postapokaliptycznej na kosmiczną strzelankę. dlatego teoretycznie jestem na nie. ale wolałbym się wypowiadać mając F3 za sobą, co niestety nie jest mi dane Odpowiedz Link Zgłoś
gregmcrazy Re: Galeria: Mothership Zeta 22.07.09, 13:52 W F3 jest to podobne mrugnięcie. Leży statek, jest promieniowanie, ufoki i broń oraz amunicja do zebrania. Mi dodatek nie przeszkadza a i nie ma obowiązku jego zakupu. Nie rozumiem tego narzekania. Odpowiedz Link Zgłoś