aromatyczna_kawa 21.07.09, 21:37 Pojawiła mi się kłódka, więc mogę kupić drugi ogród,czy zaczynam w drugim ogrodzie znowu od sałaty i marchewki,bo coś nie kumam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorotamakota1 Re: Drugi ogródek 22.07.09, 17:34 Tak możesz kupić za 90 000 kt. Powodzenia... Ja ciułam już ze 3 tygodnie... A w drugim kontynuujesz rozpoczętą grę z tym, że masz dodatkowy regał na nowe rośliny czego mi właśnie brakuje... Odpowiedz Link Zgłoś
evezu Re: Drugi ogródek 22.07.09, 21:45 drugi dostajesz w takim samym stanie jak pierwszy czyli chwasty, pieńki i kamienie oraz krety; ale nowego miejsca na słoiki z nasionami to chyba nie ma, tylko na premium, ja też ciułam na drugi ogródek Odpowiedz Link Zgłoś
minerallna Re: Drugi ogródek 22.07.09, 21:53 Z chwastami i resztą??? Za 90 tysi kt! No niech mnie ktoś oświeci, bo zbieram. Podlewacza juz nie chce, ale mi miejsca brak! Odpowiedz Link Zgłoś
dorotamakota1 Re: Drugi ogródek 23.07.09, 09:35 Z nowym ogródkiem podobno dostajesz nowy regał. Odpowiedz Link Zgłoś
evezu Re: Drugi ogródek 23.07.09, 16:33 cytat z FZI "Drugi ogród Od poziomu 8 - Łowca kretów możliwe jest zakupienie za 90.000 kt dodatkowego ogrodu. W tym celu należy kliknąć na symbol kłódki zamieszczony na ikonie ogrodu na Waszej mapie. Uwaga! Wraz z zakupem nowego ogrodu nie otrzymuje się automatycznie nowego regału, tylko obsługuje obydwa ogrody za pomocą tego samego magazynu/półki. Trzeci ogród Trzeci ogród dostępny jest tylko i wyłącznie dla posiadaczy Konta Premium. Zarówno drugi, jak i trzeci ogród podobnie jak pierwszy zarośnięte są chwastami i dosyć zaniedbane, więc będziecie musieli ponownie zakasać do góry rękawy, plewić i karczować! Jeżeli nie przedłużysz swojego konta premium trzeci ogród będzie na Ciebie czekał do czasu, gdy ponownie staniesz się członkiem premium i nie będziesz musiał ponownie za niego płacić." Odpowiedz Link Zgłoś