furio123 21.07.09, 23:15 Tutaj napiszcie jaka gre polecili czy to strategia czy strzelaninka to niewazne napiszcie ktora jest waszym zdaniem fajna lub napiszcie naprzyklad 3 gry ktore byscie polecili ja polecilbym fable world of warcraft i Call of Juarez teraz wasza kolej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: master02 Re: Gra ktora byscie polecili IP: *.informel.pl 22.07.09, 10:39 No niewiem , oczywiscie Call of Juarez ktora jest zawalista. Chmmm Blood bowl i World of Warcraft Odpowiedz Link Zgłoś
deamon-pl Re: Gra ktora byscie polecili 22.07.09, 11:31 Mafia 2 ,call of duty X, call of juarez 1,prototype może,the chonicles of riddick assult on dark athena , Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Gra ktora byscie polecili 22.07.09, 11:37 ale polecili w jakim celu? furio123 napisał: > Tutaj napiszcie jaka gre polecili czy to strategia czy strzelaninka to > niewazne napiszcie ktora jest waszym zdaniem fajna lub napiszcie naprzyklad 3 > gry ktore byscie polecili ja polecilbym fable world of warcraft i Call of > Juarez teraz wasza kolej Odpowiedz Link Zgłoś
furio123 Re: Gra ktora byscie polecili 22.07.09, 12:00 W celu abym ja lub inne osoby wiedzialy w jakie gry grac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Re: Gra ktora byscie polecili IP: *.chello.pl 27.07.09, 01:19 do trzepania gruchy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fluxik Re: Gra ktora byscie polecili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 20:12 starcraft WWf Czterej pancerni i pies XD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek Re: Gra ktora byscie polecili IP: *.legnica.vectranet.pl 23.07.09, 09:30 Tetris, Arkanoid i ewentualnie Scrable... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Gra ktora byscie polecili IP: *.jmdi.pl 31.07.09, 22:18 3 gry w jakie gram na zmianę to warcraft 3 (ta gra umiera), cs:s(max 3 godzinki i łeb się gotuje) i wow (nudzi po miesiącu ale po kolejnym chce się wracać, i to bardzo) Odpowiedz Link Zgłoś
furio123 Re: Gra ktora byscie polecili 01.08.09, 10:15 <br /> Co do warcrafta 3 to on wcale nie umiera jest bardzo duzo ludzi ktorzy jeszcze w niego graja w csa nielubie grac wiec nie wiem a co do wowa to masz racje <br /> <br /> Gość portalu: zzz napisał(a): > 3 gry w jakie gram na zmianę to warcraft 3 (ta gra umiera), cs:s(max 3 godzinki > i łeb się gotuje) i wow (nudzi po miesiącu ale po kolejnym chce się wracać, i t > o > bardzo) Odpowiedz Link Zgłoś