pampusia 30.03.06, 11:09 Dziewczyny moja Oleńka dziś końćzy 3 miesiące, a wydaje mi się jakby dopiero wczoraj się urodziłą. Nie wiem jak ten czas zleciał, ale kawał z niej babki już Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiulek11 Re: 3 miesiące 30.03.06, 11:22 Gratulacje i buziaki dla Oleńki z okazji tych mini urodzin) Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: 3 miesiące 30.03.06, 11:25 No to duza buzka dla malej solenizantki Pamietam, jak wyczekiwalam az Szafka skonczy te magiczne trzy miesiace, bo ponoc wtedy dzieci przestaja plakac bez powodu i sa bardziej komunikatywne. Ale sie rozcarowalam... Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: 3 miesiące 30.03.06, 11:51 Oj, nie załamuj mnie, renatko. Ja nie mogę doczekać się tych trzech miesięcy. Może wtedy moja niunia przestanie mieć kolki. Ale może lepiej na to nie liczyć... Hmm.. ja z kolei dziecko mam 2 miesiące dopiero, a czuję jakby była ze mną od zawsze. Bez niej to życie było jakieś takie puste, niepoukładane, bez wartości. Z nią wszystko nabierało blasku, dopiero teraz czuję, że żyję, że wszystko ma sens, pomimo, że ciągle ma kolki . Odpowiedz Link Zgłoś
pampusia Re: 3 miesiące 31.03.06, 09:16 Witaj Koza, pamiętamy się ze styczniówek ? co u Was słychać? Odpowiedz Link Zgłoś
z1mka oj leci:) 30.03.06, 11:37 Jeszcze nie tak dawno Maryś była takim niekumatym krasnoludem a tu już proszę biega na czworakacz po całym mieszkaniu, gdzie się podziały te miesiące Łap każdą chwilę, bo żaden dzień się nie powtórzy, z każdym tygodniem będziesz obserwowała coś nowego Odpowiedz Link Zgłoś
kubona Re: 3 miesiące 30.03.06, 11:53 a niedługo skończy rok,a potem pójdzie do szkoły, a potem poiwe, że jesteś staroświecka, wyprowadzi się z domu........ juz całkiem niedługo... Odpowiedz Link Zgłoś
myszka785 Re: 3 miesiące 30.03.06, 17:08 ani się obejrzysz a będzie pół roczku, a potem roczek i 18-stka!!! pozdrawiamy! całuski z okazji mini-urodzinek! Odpowiedz Link Zgłoś
pampusia Re: 3 miesiące 31.03.06, 09:19 No nie wiem czy 3 miechy sa jakies magiczne, ale moja Oleńka chyba juz od miesiąca nie płacze bez powodu, spi w łóżeczku i jest bardziej komunikatywna. Cóż zdarza jej sie marudzić i na takie marudzenie trudno znaleźć radę, ale to z powodu brzydkiej pogody. Moje dziecko, a właściwie jej nastroje i humory są jak pogoda, jak świeci słoneczko, to dziecko do rany przyłóż, gada, śmieje się, bawi, nawet przyśnie na chwile w dzień, a jak leje, to panna jest maruda ble Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawm Re: 3 miesiące 01.04.06, 00:44 Moja ma już za sobą 10 miesięcy i też nie wiem kiedy ten czas zleciał. Nasze dzieci szybko rosną Odpowiedz Link Zgłoś