Dodaj do ulubionych

Xbox Fun Day - dzień pierwszy

25.07.09, 14:29
Wiem ze to moze nie czas i miejsce, ale kiedy w koncu dorobicie sie sensownej przegladarki zdjec?
Obserwuj wątek
    • vujicis Re: Xbox Fun Day - dzień pierwszy 25.07.09, 15:01
      Panie Piotrze rozdawał Pan autografy ? tongue_out gdybym był na tej imprezce nie odpusciłbym sobie takiej okazji big_grin
    • jarken Re: Xbox Fun Day - dzień pierwszy 25.07.09, 16:00
      Kalambur banalny (email wysłany) smile
    • mateuszskibicki1 Re: Xbox Fun Day - dzień pierwszy 25.07.09, 16:45
      Ostatnie zdjecie wymiata xD niezly rysunek... i ten anal
    • argeth Re: Xbox Fun Day - dzień pierwszy 25.07.09, 21:13
      Faktycznie, fajna laska tongue_out

Łee, nie wiedzialem ,że to już jest. Dopiero co mi kumpel przypomniał a mieliśmy jechać. No cóż, w następnym roku na pewno będę. Korniszony z naklejką XFD - bezcenne, to pewnie te wyżywienie M$ ;p
    • argeth Re: Xbox Fun Day - dzień pierwszy 25.07.09, 21:13
      A nie, to nie to co myslałem xD
    • szozii Re: Xbox Fun Day - dzień pierwszy 25.07.09, 21:52
      Byłem widziałem, teraz leczę kacasmile Bardzo fajna impreza, i miło było "poznać" Toreada. Pozdrawiam.
    • todraf Re: Xbox Fun Day - dzień pierwszy 27.07.09, 13:40
      Wszystkich, którzy nie chcą płacić M$ za coś czego w Polsce nigdy nie będzie a chcą grać przez internet zapraszam do gry poprzez program Kai - wszystko za darmo, ale można grać tylko w te gry, które mają opcję gry lokalnej (oszukuje się konsole, która myśli, że gracze grają po sieci lokalnej omijając w ten sposób Live'a). Wszystkie informacje znajdziecie tutaj:

360link.blogspot.com/

To bardzo proste. Rozpowszechniajcie tę informacje bo na razie gra bardzo mało ludzi. A po co płacić komuś kto z was kpi już od tak długiego czasu za coś co i tak powinno być za darmo?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka