Dodaj do ulubionych

serwer 9 - mam do sprzedania krasneale i ścieżkę w

27.07.09, 08:25
ktoraś chce z kobitek kupić???smile

piszcie ino szybko to poczekam z wystawieniem na targusmile
Obserwuj wątek
    • ez-aw Re: serwer 9 - mam do sprzedania krasneale i ście 27.07.09, 09:10
      O kurcze, chyba się przeniosę na twój serwer smile
      • cudko1 Re: serwer 9 - mam do sprzedania krasneale i ście 27.07.09, 09:16
        dawaj dawaj , fajny jestbig_grinbig_grinbig_grin
        • patrice7 Re: serwer 9 - mam do sprzedania krasneale i ście 03.08.09, 22:20
          Ja tez na 9.
          • cudko1 Re: serwer 9 - mam do sprzedania krasneale i ście 03.08.09, 22:28
            jaki masz nick??
            • patrice7 Re: serwer 9 - mam do sprzedania krasneale i ście 03.08.09, 22:54
              Patusiakowo smile
              • dz1ad3k Re: serwer 9 - mam do sprzedania krasneale i ście 04.08.09, 00:15
                Nie wiem czy się cieszyć z tych wysokich cen na 9. Z jednej strony fajnie bo się
                szybko jedzie ale z drugiej to wychodzi na to, ze ktoś traci kupując drożej i
                sprzedając do NPC taniej. Questy to też czasem spora strata ale gdzieś tam w
                przyszłości może się opłacać. Podobno z questa jest czwarty ogród ale patrząc do
                40 nie widziałem. To jaki jest cel tej gry? 4 ogrody zastawione ozdobami?
                Przestaję widzieć w tym sens ale mam przerwę w innej grze więc pogram. Kiedy
                będzie ponownie stał serwer lineage na którym grałem zaproszę Was smile.
                • cudko1 co to jest NPC???? 04.08.09, 10:35
                  z jakiego Q jest 4 ogród??

w sumie to ja nie wiem jak i jest cel tej gry??tongue_out chyba każdy musi
                  sobie jakiś założyć i tyle,

a ogólnie to chyba ma być fajna zabawa i rozrywka (przerywnik w
                  pracy??suspicious)
                  • lwiczka73 4 ogród 04.08.09, 11:04
                    nagroda w 55 queście to 4 ogród
                    • slimakpokazrogi Re: 4 ogród 04.08.09, 11:09
                      ło kurde, to nie wiem, czy chcę tyle questów robić....
                      • cudko1 Re: 4 ogród 04.08.09, 11:26
                        no ale co to jest NPC????????????
                        • matysiaczek.0 Re: 4 ogród 04.08.09, 11:34
                          cudaku ty jeden..masz pomoc w ZI zajrzyj, tam wszystko jest. Ludki które przychodzą do ciebie, są hmm przedstawicielami NPC, jak ktoś powie Wimps, to też znaczy to samo, czyli ludek=Wimps+NPC
                          • matysiaczek.0 Re: 4 ogród 04.08.09, 11:41
                            miało być: ludek=Wimps=NPC
                            • dz1ad3k Re: 4 ogród 04.08.09, 23:06
                              NPC = Non-player character czyli postać generowana przez grę nie sterowana ani
                              reprezentująca człowieka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka