spamtool Re: Na szybko - najprostszy sposób 27.07.09, 12:51 ostatnio skonczone: Trylogia Czarnego Maga (Trudi Canavan), Achaja (Andrzej Ziemiański), I Have America Surrounded (John Higgs), Spliffs I/II/III (Nick Jones/Tim Pilcher) i kilka mniej interesujacych, o ktorych juz dawno zapomnialem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blantman Re: Na szybko - najprostszy sposób IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 13:16 ja w ciągu miesiąca przeczytałem cały cykl Davida Webera "Honor HArrington" wraz z opowiadaniami wyjdzie z 15 książek. POLECAM ! NAjlepsza Space Opera jaką czytałem Odpowiedz Link Zgłoś
maladict Re: Na szybko - najprostszy sposób 27.07.09, 13:46 Steven Erikson i cykl Malazańska księga poległych. Martin z Grą o tron zostaje daleko w tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szaman Re: Na szybko - najprostszy sposób IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.09, 13:47 Ja przeleciałem "Elantris" i "Z mgły zrodzony" Brandona Sandersona. Obydwie są świetnymi książkami fantasy, aczkolwiek dość nietypowymi (nie powiem więcej tylko radze przeczytać ). Do tego intryga, trzymająca w napięciu do ostatnich stron. Moim zdaniem świetna lektura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poi Re: Na szybko - najprostszy sposób IP: *.zax.pl 27.07.09, 15:36 seria o hyperionie dona simmonsa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o_O Re: Na szybko - najprostszy sposób IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 19:43 Ludzie, jak szybko wy to czytacie? ;o To mi Mistrz i Małgorzata 3 dni zajęło (od rana do wieczora z przerwami na żarcie), a wy sobie książeczkę tygodniowo lecicie. lolz Odpowiedz Link Zgłoś
buczysyn Re: Na szybko - najprostszy sposób 28.07.09, 09:06 Ja kończę "Galaxy i Flames" - trzecią część Horus Heresy, wcześniej dwie poprzednie części - fanom Warhammera 40k (atk Sławku to do ciebie) polecam bardzo pomimo że jak na razie po polskiemu wyszło tylko "Wywyższenie Horusa". Oprócz tego łyknąłem jeszcze pierwszy tom Inkwizytora Eisenhorna "Xnenos" - też polecam, nie tylko fanom WH40k. Jestem w trakcie drugiego. Do wypisanego - Fight Club zajebiszcza, gra w klasy (jedna z ulubionych mojej żony) nie zachwyciła mnie - nie mój klimat. Odpowiedz Link Zgłoś