Dodaj do ulubionych

Dobry catering w ZG

17.07.07, 10:57
Witam
Czy możecie mi polecić dobrą firmę cateringową w Zielonej Górze??
Będę wdzięczny za pomoc.
Pozdrawiam

R.
Obserwuj wątek
    • Gość: Renata Re: Dobry catering w ZG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 11:13
      a na ile osob a byc ten catering ?
      • Gość: Inga Re: Dobry catering w ZG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 11:27
        TO-TU, jako firma bralismy ich wiele razy, bardzo dobre jedzenie, piękne
        dekoracje, miłe osoby w obsłudze.i najważniejsze, że dowiozą ten catering
        wszędzie.
        • Gość: niezadowolony Re: Dobry catering w ZG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 12:35
          dobry to on był kilka lat temu jak włascicielowi cos się chciało robić - teraz
          lipa, leca tylko na opini, ja ich bym nikomu nie polecał.
          • magjug Re: Dobry catering w ZG 17.07.07, 12:57
            a ja przeciwnie, polecam bardzo!
        • Gość: mil Re: Dobry catering w ZG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 13:01
          catering dowozi sie "bez łaski"

jesli to ma byc decydujacy argument.... to "smacznego"

rownie dobrze "pan Gienio z taksowki jest swietny , bo ma zawsze odkurzone i ma
          pachnacy samochod" i jest lepszy od innych

argument..... pozazdroscic

• Gość: Inga Re: Dobry catering w ZG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 13:19
            nie to miałam na myśli. To-Tu potrafi w każdych warunkach
            przygotować "szweda" , który pięknie wygląda, wokół nie walają się sterty
            smieci i szkła, wszystko jest szybko i sprawnie rozłożone,obsługa pracuje
            dyskretnie i nie ma kłopotu że impreza się wydłuża-zostają bez kłopotu.I
            zaskoczona byłam że tanio. a jedzenie jest naprawdę pyszne.
    • Gość: Tom do Ingi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 13:45
      Inga to szef TO TU???)))
      he he
      • Gość: Inga Re: do Ingi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 13:48
        nie, nie jestem szefem To-Tu, tylko zadowolonym klientem tej firmy.trudno to
        zrozumieć?
        • Gość: do Ingi - kolejny Re: do Ingi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 13:56
          ile bedzie kosztowal u Ciebie "szwed" na 40 osob?

z dojazdem do 20 km od zielonej gory?

na 3-4 sierpnia?

jaki kontakt z Toba?
          • Gość: Inga Re: do Ingi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 14:03
            ja jestem tylko klientką To-Tu:) także po szczegóły to do nich, tylko jedna
            uwaga, z tej ceny co powie ich szef zbijaj spokojnie o 30%, on zawsze
            robi "górkę" i też ilości proponuje takie że są nie do przejedzenia:) Możesz
            spróbować też z żoną jego się ugadywać.
            • Gość: panna Re: do Ingi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 17:30
              to żeś teraz mu reklamę zrobiła...hahahaah...nie ma co;-))))teraz każdy cenę
              wyjściową w to-tu będzie traktował z pymrużeniem oka....hahahha....tak jak i
              cały catering..haahhahaha
              • Gość: Inga Re: do Ingi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 08:00
                ojj panna , widać, że nie załatwiasz nigdy takich spraw, jak organizowałam
                imprezę firmową z cateringiem na 500 osób, to chyba oczywiste że negocjowałam
                cenę.każde 5 zł oszczędności za odobę, to wychodzą tysiące, które można
                przeznaczyć na inne atrakcje.
                • Gość: panna Re: do Ingi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 17:23
                  ojj inga inga...sama nie wiesz jak zaoszczędził na tobie p. H. z to -tu...hahah
                  śmiać mi się chce...bo chyba wiesz o tym ze piłaś soki by tesco ślicznie podane
                  w dzbankach....hahahaha
                  • Gość: inga Re: do Ingi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 07:24
                    soków panna to akurat nie było, catering był pod specjalnym "hasłem" i innym
                    niż sokowo-kawowym klimacie.ale to zbyt trudne dla ciebie.
            • Gość: kleofAS Re: do Ingi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 17:38
              hmmmm
              ugadywać sie z zona?
              hmmmmm
              a on da 30% rabatu?
              hmmmmmm
              c i e k a w e

i n t r y g u j a c e

• Gość: Gość Re: do Ingi IP: *.ztpnet.pl 17.07.07, 19:12
                Ja polecam Restauracje Flamingo ostatnio robili catering nawet na 2000 osób i
                było ładnie przygotowane i przede wszystkim smaczne. Polecam wszystkim!!!
        • Gość: ziutek Re: do Ingi IP: *.ztpnet.pl 17.07.07, 19:20
          Widzisz Inga, w Polsce nie mozna zadnej firmy pochwalic, bo zaraz oskarzona
          jestes o czepranie zyskow z tego. Trzeba postepowac typowo po polsku, a wiec
          trzeba byc dziadem i marudzic, i narzekac! Wtedy bedziesz swoja :)
          • rocher70 Re: do Ingi 17.07.07, 22:04
            Dzięki za podpowiedzi. Catering ma być taki domowy na ok. 20 osób więc nie wiele.
            Popytam o ceny we Flamingo i To TU. Ważne, ze są zadowolone osoby.
            Serdeczne dzięki;)
          • Gość: Inga Re: do Ingi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 07:58
            to prawda, typowo polskie, jak pochwalić kogoś, tak zwyczajnie, po koleżeńsku
            doradzić i przekazać swoją rekomendację, to nie ma komu, ale gdyby hasło
            brzmiało "najgorsze jedzenie w mieście" ojjj wpisów byłoby mnóstwo.
    • Gość: vika Re: Dobry catering w ZG IP: *.ztpnet.pl 17.07.07, 23:01
      Falmingo robi catering tylko powyżej 100 osób :( Ja korzystałam z cateringu
      Jeffersona 40 zł od osoby , jedzenie dobre, ładnie przygotowany stół, kosze z
      owocami itp. Wiem, ze catering robi także restauracja Winiarnia :)
      • Gość: Winnica, Re: Dobry catering w ZG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 23:18
        a nie winiarnia!
        w winiarni to co najwyzej w morde mozna dostac;)
        • Gość: vika Re: Dobry catering w ZG IP: *.ztpnet.pl 17.07.07, 23:22
          słusznie Winnica :))
        • Gość: ziutek Re: Dobry catering w ZG IP: *.ztpnet.pl 17.07.07, 23:40
          > w winiarni to co najwyzej w morde mozna dostac;)

Chyba za poprzedniego wlasciciela.
    • Gość: ? Re: Dobry catering w ZG IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.07.07, 23:02
      NIE pochwalam firmy : Zamki Polskie -szefowa to taki cwaniak polski.......
    • beatle80 Re: Dobry catering w ZG 18.07.07, 11:25
      Polecam Jefersona i Qubus. Korzystałam z obu i wszyscy uczestnicy byli
      zadowoleni.
      • Gość: x Re: Dobry catering w ZG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 11:32
        jeferson to jak dla mnie wysokie ceny, a na stołach skromniutko niesmacznie.
        • Gość: xxx Re: Dobry catering w ZG IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.07.07, 13:22
          Dwa tygodnie temu na weselu mojej siostry nawalony w 3 *** właściciel firmy to-tu przyszedł do gości i sobie z nimi siedział i popijał. Wizytówka firmy? :/
          • Gość: Renia HEHE.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 02:14
            lekka masakra:(
          • Gość: mig Re: Dobry catering w ZG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 12:16
            trzeba było mu temu z to-tu tyłek obsmarować na forum....hehehehehe...;-)))))
            • Gość: Samosia Re: Dobry catering w ZG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 00:30
              Wypróbowałam wszystkie możliwości cateringu w ZG. Nic mnie nie zachwyciło.
              Wszędzie podobnie: mdłe, mało przyprawione i bez charakteru. I asortyment także
              podobny. Natomiast najsmaczniej jest u "górala"na Chopina, ale czy robią
              catering??? Nie wiem.
              • Gość: Wena Re: Dobry catering w ZG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 00:33
                Wymien prosze z czyjego cateringu korzystalas.
                Bardzo mnie to ciekawi:)
    • Gość: Samosia Re: Dobry catering w ZG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 21:49
      Korzystałam z: Jefferson, Zamki Polskie, Flamingo, Ramzes, Sfinks i jeszcze
      jakieś na telefon. Chciałabym, żeby ktoś zaskoczył mnie jakimś fantazyjnym
      jedzeniem. I wolałabym mniej, ale coś pomysłowego, niechby było drożej, ale
      oryginalnie. Bywam na różnych uroczystościach, weselach w rodzinie i zawsze
      wszędzie to samo. Niech by było na ludowo albo po wielkopańsku, albo jedzenie na
      czerwono albo jakkolwiek, ale z charakterem - tu rolę gra estetyka, dekoracja.
      Od pomysłu zacząć. Nikt nigdy nie zaproponował mi czegoś takiego, więc wymyślam
      sama i sama robię.Ostatnio robiłam przyjęcie, gdzie bakłażan był w roli głównej;
      8 potraw czyli bakłażan na 8 sposobów. Mogę - kto chce - coś wymyślić i dać
      receptury.Robiłam też "zielone" przyjęcie i czerwono-czarne. Lubię to.
      • Gość: malutka. Re: Dobry catering w ZG IP: *.ztpnet.pl 03.08.07, 10:23
        Coś mi się wydaje że to jakis pic na wode że korzystałaś z tylu ofert i nic nie
        było smaczne, chyba chodziło ci o zareklamowanie swojego lokalu, BRAWO za
        pomysł!!!
    • Gość: gosc Re: Dobry catering w ZG IP: 192.156.110.* 04.08.07, 10:25
      Firmę To tu odradzam... rok temu organizowali moje wesele i nie byliśmy z nich
      zadowoleni.
      • Gość: Samosia Re: Dobry catering w ZG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 17:13
        Malutka, przysięgam Ci, że z gastronomią NIE MAM NIC WSPóLNEGO zawodowo. Po
        prostu lubię jeść, robić jedzenie i w ogóle tematy kulinarne. Zetknęłam się z
        kuchniami różnych narodów - jako konsumentka, mieszkałam wiele lat za granicą.
        • rocher70 Re: Dobry catering w ZG 07.08.07, 23:52
          To może skorzystam z tych przepisów jeśli to nie problem:):):)
          • Gość: Samosia Re: Dobry catering w ZG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 11:06
            Pytaj!
    • Gość: Klientka Re: Dobry catering w ZG IP: *.play-internet.pl 15.12.13, 21:47
      Zdecydowanie Jefferson
    • Gość: becia Re: Dobry catering w ZG IP: *.pawluk.org 15.12.13, 22:14
      Tylko i wyłącznie : CATERING "ZAWADA" ROBERT ADUŁŁO
      Polecam,pyszne jedzenie.Zaopatrzenie na wesele super !
      Beata
    • Gość: Iga Re: Dobry catering w ZG IP: *.dynamic.chello.pl 14.11.15, 21:31
      ja odradzam jeffersona, slabe jedzenie, polowa rzeczy z ktorych robia jest przeterminowana. na mojej imprezie soki ktore byly mialy przeterminowana date waznosci. ogolnie slabo.
    • tomciotommii Re: Dobry catering w ZG 28.06.22, 11:53
      Ja polecam catering z restauracji Pod Aniołami. Organizowałem imprezę i oni zabezpieczyli mi catering. Perfekcyjne podejście do sprawy. Jedzenie smaczne elegancko podane, wszystko świeże dobrej jakości. Znają się na rzeczy i potrafią świetnie wszystko zorganizować .
    • Gość: ProK33 Re: Dobry catering w ZG IP: *.fiberlink.pl 29.09.22, 20:33
      Ja zamawiam catering dietetyczny z Burak Dieta, mają fajny program lojalnościowy Burak Coin - burakdieta.pl/program-lojalnosciowy/ Jedzonko dobre i zawsze na czas jest dostawa pod same drzwi :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka