rocher70 17.07.07, 10:57 Witam Czy możecie mi polecić dobrą firmę cateringową w Zielonej Górze?? Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam R. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Renata Re: Dobry catering w ZG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 11:13 a na ile osob a byc ten catering ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inga Re: Dobry catering w ZG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 11:27 TO-TU, jako firma bralismy ich wiele razy, bardzo dobre jedzenie, piękne dekoracje, miłe osoby w obsłudze.i najważniejsze, że dowiozą ten catering wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezadowolony Re: Dobry catering w ZG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 12:35 dobry to on był kilka lat temu jak włascicielowi cos się chciało robić - teraz lipa, leca tylko na opini, ja ich bym nikomu nie polecał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mil Re: Dobry catering w ZG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 13:01 catering dowozi sie "bez łaski" jesli to ma byc decydujacy argument.... to "smacznego" rownie dobrze "pan Gienio z taksowki jest swietny , bo ma zawsze odkurzone i ma pachnacy samochod" i jest lepszy od innych argument..... pozazdroscic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inga Re: Dobry catering w ZG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 13:19 nie to miałam na myśli. To-Tu potrafi w każdych warunkach przygotować "szweda" , który pięknie wygląda, wokół nie walają się sterty smieci i szkła, wszystko jest szybko i sprawnie rozłożone,obsługa pracuje dyskretnie i nie ma kłopotu że impreza się wydłuża-zostają bez kłopotu.I zaskoczona byłam że tanio. a jedzenie jest naprawdę pyszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom do Ingi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 13:45 Inga to szef TO TU???))) he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inga Re: do Ingi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 13:48 nie, nie jestem szefem To-Tu, tylko zadowolonym klientem tej firmy.trudno to zrozumieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Ingi - kolejny Re: do Ingi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 13:56 ile bedzie kosztowal u Ciebie "szwed" na 40 osob? z dojazdem do 20 km od zielonej gory? na 3-4 sierpnia? jaki kontakt z Toba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inga Re: do Ingi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 14:03 ja jestem tylko klientką To-Tu:) także po szczegóły to do nich, tylko jedna uwaga, z tej ceny co powie ich szef zbijaj spokojnie o 30%, on zawsze robi "górkę" i też ilości proponuje takie że są nie do przejedzenia:) Możesz spróbować też z żoną jego się ugadywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna Re: do Ingi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 17:30 to żeś teraz mu reklamę zrobiła...hahahaah...nie ma co;-))))teraz każdy cenę wyjściową w to-tu będzie traktował z pymrużeniem oka....hahahha....tak jak i cały catering..haahhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inga Re: do Ingi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 08:00 ojj panna , widać, że nie załatwiasz nigdy takich spraw, jak organizowałam imprezę firmową z cateringiem na 500 osób, to chyba oczywiste że negocjowałam cenę.każde 5 zł oszczędności za odobę, to wychodzą tysiące, które można przeznaczyć na inne atrakcje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna Re: do Ingi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 17:23 ojj inga inga...sama nie wiesz jak zaoszczędził na tobie p. H. z to -tu...hahah śmiać mi się chce...bo chyba wiesz o tym ze piłaś soki by tesco ślicznie podane w dzbankach....hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inga Re: do Ingi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 07:24 soków panna to akurat nie było, catering był pod specjalnym "hasłem" i innym niż sokowo-kawowym klimacie.ale to zbyt trudne dla ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleofAS Re: do Ingi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 17:38 hmmmm ugadywać sie z zona? hmmmmm a on da 30% rabatu? hmmmmmm c i e k a w e i n t r y g u j a c e Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: do Ingi IP: *.ztpnet.pl 17.07.07, 19:12 Ja polecam Restauracje Flamingo ostatnio robili catering nawet na 2000 osób i było ładnie przygotowane i przede wszystkim smaczne. Polecam wszystkim!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: do Ingi IP: *.ztpnet.pl 17.07.07, 19:20 Widzisz Inga, w Polsce nie mozna zadnej firmy pochwalic, bo zaraz oskarzona jestes o czepranie zyskow z tego. Trzeba postepowac typowo po polsku, a wiec trzeba byc dziadem i marudzic, i narzekac! Wtedy bedziesz swoja :) Odpowiedz Link Zgłoś
rocher70 Re: do Ingi 17.07.07, 22:04 Dzięki za podpowiedzi. Catering ma być taki domowy na ok. 20 osób więc nie wiele. Popytam o ceny we Flamingo i To TU. Ważne, ze są zadowolone osoby. Serdeczne dzięki;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inga Re: do Ingi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 07:58 to prawda, typowo polskie, jak pochwalić kogoś, tak zwyczajnie, po koleżeńsku doradzić i przekazać swoją rekomendację, to nie ma komu, ale gdyby hasło brzmiało "najgorsze jedzenie w mieście" ojjj wpisów byłoby mnóstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vika Re: Dobry catering w ZG IP: *.ztpnet.pl 17.07.07, 23:01 Falmingo robi catering tylko powyżej 100 osób :( Ja korzystałam z cateringu Jeffersona 40 zł od osoby , jedzenie dobre, ładnie przygotowany stół, kosze z owocami itp. Wiem, ze catering robi także restauracja Winiarnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Winnica, Re: Dobry catering w ZG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 23:18 a nie winiarnia! w winiarni to co najwyzej w morde mozna dostac;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vika Re: Dobry catering w ZG IP: *.ztpnet.pl 17.07.07, 23:22 słusznie Winnica :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: Dobry catering w ZG IP: *.ztpnet.pl 17.07.07, 23:40 > w winiarni to co najwyzej w morde mozna dostac;) Chyba za poprzedniego wlasciciela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Dobry catering w ZG IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.07.07, 23:02 NIE pochwalam firmy : Zamki Polskie -szefowa to taki cwaniak polski....... Odpowiedz Link Zgłoś
beatle80 Re: Dobry catering w ZG 18.07.07, 11:25 Polecam Jefersona i Qubus. Korzystałam z obu i wszyscy uczestnicy byli zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Dobry catering w ZG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 11:32 jeferson to jak dla mnie wysokie ceny, a na stołach skromniutko niesmacznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Dobry catering w ZG IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.07.07, 13:22 Dwa tygodnie temu na weselu mojej siostry nawalony w 3 *** właściciel firmy to-tu przyszedł do gości i sobie z nimi siedział i popijał. Wizytówka firmy? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renia HEHE.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 02:14 lekka masakra:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mig Re: Dobry catering w ZG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 12:16 trzeba było mu temu z to-tu tyłek obsmarować na forum....hehehehehe...;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samosia Re: Dobry catering w ZG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 00:30 Wypróbowałam wszystkie możliwości cateringu w ZG. Nic mnie nie zachwyciło. Wszędzie podobnie: mdłe, mało przyprawione i bez charakteru. I asortyment także podobny. Natomiast najsmaczniej jest u "górala"na Chopina, ale czy robią catering??? Nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wena Re: Dobry catering w ZG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 00:33 Wymien prosze z czyjego cateringu korzystalas. Bardzo mnie to ciekawi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samosia Re: Dobry catering w ZG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 21:49 Korzystałam z: Jefferson, Zamki Polskie, Flamingo, Ramzes, Sfinks i jeszcze jakieś na telefon. Chciałabym, żeby ktoś zaskoczył mnie jakimś fantazyjnym jedzeniem. I wolałabym mniej, ale coś pomysłowego, niechby było drożej, ale oryginalnie. Bywam na różnych uroczystościach, weselach w rodzinie i zawsze wszędzie to samo. Niech by było na ludowo albo po wielkopańsku, albo jedzenie na czerwono albo jakkolwiek, ale z charakterem - tu rolę gra estetyka, dekoracja. Od pomysłu zacząć. Nikt nigdy nie zaproponował mi czegoś takiego, więc wymyślam sama i sama robię.Ostatnio robiłam przyjęcie, gdzie bakłażan był w roli głównej; 8 potraw czyli bakłażan na 8 sposobów. Mogę - kto chce - coś wymyślić i dać receptury.Robiłam też "zielone" przyjęcie i czerwono-czarne. Lubię to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka. Re: Dobry catering w ZG IP: *.ztpnet.pl 03.08.07, 10:23 Coś mi się wydaje że to jakis pic na wode że korzystałaś z tylu ofert i nic nie było smaczne, chyba chodziło ci o zareklamowanie swojego lokalu, BRAWO za pomysł!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dobry catering w ZG IP: 192.156.110.* 04.08.07, 10:25 Firmę To tu odradzam... rok temu organizowali moje wesele i nie byliśmy z nich zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samosia Re: Dobry catering w ZG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 17:13 Malutka, przysięgam Ci, że z gastronomią NIE MAM NIC WSPóLNEGO zawodowo. Po prostu lubię jeść, robić jedzenie i w ogóle tematy kulinarne. Zetknęłam się z kuchniami różnych narodów - jako konsumentka, mieszkałam wiele lat za granicą. Odpowiedz Link Zgłoś
rocher70 Re: Dobry catering w ZG 07.08.07, 23:52 To może skorzystam z tych przepisów jeśli to nie problem:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samosia Re: Dobry catering w ZG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 11:06 Pytaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klientka Re: Dobry catering w ZG IP: *.play-internet.pl 15.12.13, 21:47 Zdecydowanie Jefferson Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: becia Re: Dobry catering w ZG IP: *.pawluk.org 15.12.13, 22:14 Tylko i wyłącznie : CATERING "ZAWADA" ROBERT ADUŁŁO Polecam,pyszne jedzenie.Zaopatrzenie na wesele super ! Beata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: Dobry catering w ZG IP: *.dynamic.chello.pl 14.11.15, 21:31 ja odradzam jeffersona, slabe jedzenie, polowa rzeczy z ktorych robia jest przeterminowana. na mojej imprezie soki ktore byly mialy przeterminowana date waznosci. ogolnie slabo. Odpowiedz Link Zgłoś
tomciotommii Re: Dobry catering w ZG 28.06.22, 11:53 Ja polecam catering z restauracji Pod Aniołami. Organizowałem imprezę i oni zabezpieczyli mi catering. Perfekcyjne podejście do sprawy. Jedzenie smaczne elegancko podane, wszystko świeże dobrej jakości. Znają się na rzeczy i potrafią świetnie wszystko zorganizować . Odpowiedz Link Zgłoś