psychol324 Re: Resident Evil 5 - wymagania sprzętowe 27.07.09, 18:00 sex bracie! konsolowcy pie... o tym FULL HD a gó... widzieli bo tylko na hd ready jadą albo wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wincenty okoń Re: Resident Evil 5 - wymagania sprzętowe IP: *.WRO.Korbank.PL 27.07.09, 18:02 I CIESZCIE SIE WSZYSCY ŻE NIE JESTEŚCIE ZMUSZANI DO UPRGADÓW CO PÓŁ ROKU !!! Wszyscy pioczyli że trzeba co rusz zmieniać sprzet , teraz spowolnił ten proceder to już płaczecie że nie trzeba zmieniac sprzetu! Dla mnie grafika już wystarcza. To co reprezentują współczesne gry wystarcza mi, teraz niech kładą na grywalnośc i urozmaicenie. Dla mnie super że nie musze ładować 1000 zł w kompa co rok jak w latach 2001-2007. Polacy to umieją narzekać, niedługo bedziecie narzekać że świeci słońce i że nic was nie boli w stawach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ER Re: Resident Evil 5 - wymagania sprzętowe IP: *.icpnet.pl 27.07.09, 18:10 wincenty okon wymien moze kilka tytulow, daj sie posmiac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sex Re: Resident Evil 5 - wymagania sprzętowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 18:47 @wincenty okoń - ja nie płacze, że nie moge zmieniać sprzętu, ja się chwale że mam taki zaje**sty że mam spokój na jakiś czas raz kiedyś ktoś coś mądrego napisał w komentach na GC (i nie chodzi mi tu o słowo "sex"). Konsolowe shity wcale nie są takie potężne, jak o nich myślą szanowni ich posiadacze. Po prostu łatwiej napisać kod na JEDNĄ JEDYNĄ konfiguracje sprzętową (Xkloc czy PS chlebak) sprawdzić, zoptymalizować - niż na 1020657432679545658 konfiguracji domowych piecyków. czy to zrozumiałe dla wszystkich ?? ja zawsze jak myślęo konsolach to przypomina mi sięfirma commodore i ich C64 i AMIGA - to na swoje czasy były super maszyny - ale poległy w rywalizacji z PC - gdyż chcieli trzymaćwszystko - licencje, produkcje, montaż - w jeden ręce - w ręce firmy commodore. Przegrali z PCtami, gdyż w piecach system wytwarzała jakaś garażowa firma z richmond, części klepali chińczycy, amerykanie i inne patałachy. Dzięki tej wolności, rozdrobnienu rynek niesamowicie się rozwinął. Teraz microsoft i sony znowu dążą do trzymania wszystkiego w jednej ręce (fakt, części nie produkują) - i tak mi to zawsze przypomina o Commodore i ich klapie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sex Re: Resident Evil 5 - wymagania sprzętowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 18:49 bym zapomniał..... sex Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hardcore! Re: Resident Evil 5 - wymagania sprzętowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 18:54 POLECI NA MAXA AZ MIŁO PC ! Odpowiedz Link Zgłoś
beniamin.durski Re: Resident Evil 5 - wymagania sprzętowe 27.07.09, 19:44 Wymagania to: Konsola + kontroler Płyta z grą Zimne Piwko Wymagania optymalne: Konsola + kontroler (x2) Płyta z grą Znajomy/Znajoma Zimne Piwko i życie staje się piękniejsze :]. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wtf Re: Resident Evil 5 - wymagania sprzętowe IP: *.budinet.info 27.07.09, 20:05 Giera zapowiada sie ladnie ale L4D nie przebije www.youtube.com/watch?v=n7579fulKYg&eurl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymon Re: Resident Evil 5 - wymagania sprzętowe IP: 213.186.70.* 27.07.09, 21:40 drogi kolego uprzejmie prosze nie negować konsolowych graczy, możecie mnie zlinczować, ale nie mam funduszy ażeby co 2 miesiące modernizować kompa, a zatem konsola jest dla mnie najlepszym alternatywnym wyjściem. pozdrawiam wszystkich odwiedzających GC jakże i drogich redagującyh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kartofelek Re: Resident Evil 5 - wymagania sprzętowe IP: *.ip.netia.com.pl 27.07.09, 22:06 Poczekamy na takie gry jak Starcraft2, Diablo III, Jagget Aliance 3 czy Syndicate i wtedy konsolom nieco wlosy z zazdrosci zbieleja. No ale coz. Najlepiej miec to i to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Resident Evil 5 - wymagania sprzętowe IP: 213.134.182.* 27.07.09, 22:22 Nooo mimo że mam iksa to dla Starcrafta 2 nowy komp musi być obowiązkowo ;p Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszskibicki1 Re: Resident Evil 5 - wymagania sprzętowe 27.07.09, 22:35 Witam, znalazlem na youtube dodany przed momentem gameplay z multi w modern warfare 2 !!! www.youtube.com/watch?v=ZBJcOy6iuUc Niech Sławek lub ktos walnie nowego temata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crisssssssss Re: Resident Evil 5 - wymagania sprzętowe IP: *.acn.waw.pl 28.07.09, 00:01 Sławek pseudo fan PC ,metal i kocha pecety czyli zwykła 40 letnia lama do roboty by sie wzioł a nie gra w gry co ty masz naście lat ku...?pewnie nawet dziewczyny nie masz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zły ch... Re: Resident Evil 5 - wymagania sprzętowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 00:20 c2d e6550, 2gb ram i gf 8800gts miałem średnio 48 fps na benchmarku w dx10. detale na max bez AA i z lekkim AF. res 1440x900 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bn Re: Resident Evil 5 - wymagania sprzętowe IP: *.chello.pl 28.07.09, 02:12 Suawek ma uraz do konsol z dawnych lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mackyboy Re: Resident Evil 5 - wymagania sprzętowe IP: *.multimo.pl 28.07.09, 06:55 1920x1200 70fps w dx10, c2d e7400 @ 3.5Ghz, GTX260, 4 GB, bez AA, detale na max, optymalizacje ma świetną Odpowiedz Link Zgłoś
cienki_bolek_2 Re: Resident Evil 5 - wymagania sprzętowe 28.07.09, 08:56 benchmark może trochę odbiegać od rzeczywistej gry. Jeżeli gry zaczną potrzebować procków 4-rdzeniowych to w tym momencie nie warto już kupować E5200 i kręcić. Jakiś czas temu ktoś napisał że konwersje z 3-rdzeniowego x-boxa będą dobrze śmigać na 3-4 rdzeniowych prockach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~snejk Re: Resident Evil 5 - wymagania sprzętowe IP: *.chello.pl 28.07.09, 09:36 ja gram na pc od dawna i chyba sie niedlugo przerzucę na konsole. na pc od kliku miesięcy nie wyszła ani jedna ciekawa gra, żadnej sportówki, wyścigów, przygodówki ; naprawdę nie ma już w co grać na pc i pewnie będzie coraz gorzej ... Odpowiedz Link Zgłoś
the_emjoot Re: Resident Evil 5 - wymagania sprzętowe 28.07.09, 15:06 HD? przepraszam, ale w 1280x720 to ja grałem na PC 8 lat temu... z czym do ludzi... --- RE5 na X360 smiga w Full HD. Full HD to 1920 na 1080 - Sławku, nie kompromituj sie bardziej niz do tej pory swoja nieznajomoscia tematu Odpowiedz Link Zgłoś
the_emjoot Re: Resident Evil 5 - wymagania sprzętowe 28.07.09, 15:10 To własnie przez konwersje takich żałosnych, płyciutkich i naiwniutkich pseudo-gier (czyt. konsolówek) jak Resident Evil, Devil May Cry, Bionic Commando czy Street Fighter IV, PC-towy rynek gier wygląda dzisiaj tak, jak wygląda. Jak tak dalej pójdzie, to za rok, dwa, skazani będziemy wyłącznie na porty wysokobudżetowych konsolowych kup. --- A i tak sie kur*a slinicie na tego RE5. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i tak powiem Re: Resident Evil 5 - wymagania sprzętowe IP: *.chello.pl 08.09.09, 09:50 Bez przesady, emjoot, Resident Evil nie jest ani płytki, ani naiwny. Ja na pewno kupię wersję na PC, a gram tylko na tej platformie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolololo Re: Resident Evil 5 - wymagania sprzętowe IP: *.ds13.agh.edu.pl 25.09.09, 21:09 the_emjoot, Ty się skompromitowałeś... Twój x360 w re5 nie generuje obrazu w full hd, tylko skaluje do niego z niższej rozdzielczości, przy czym ma lepsze algorytmy skalowania niż np. te wbudowane w telewizory i tego nie zauważasz, pewnie też dlatego że nie chcesz zauważyc. Konsolowcy otwórzcie się na prawdę, prawda was wyzwoli i przesiądziecie się na PC ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chodzi na max Re: Resident Evil 5 - wymagania sprzętowe IP: 89.238.46.* 27.09.09, 22:10 ja nie narzekam chodzi na maxa)1920X1080 ładna grafika choć podobieństwo do poprzednich częsci jest znikome:/ Odpowiedz Link Zgłoś
papik247 Re: Resident Evil 5 - wymagania sprzętowe 22.09.10, 20:31 mi każda gra idzie tylko sprawdzam z ciekawości Odpowiedz Link Zgłoś