Dodaj do ulubionych

Relacje wideo z Xbox Fun Day 2009

30.07.09, 14:36
ktoś musi zadać to pytanie pierwszy:
Co to ze pierwszy kawałek muzyczny?
Obserwuj wątek
    • zycie_is_simple Re: Relacje wideo z Xbox Fun Day 2009 30.07.09, 14:42
      margines -> -----

a tak na marginesie to co taka mina Radek? Jak zawsze z redakcją Polygamii smile
      • Gość: !!! Re: Relacje wideo z Xbox Fun Day 2009 IP: *.superkabel.de 30.07.09, 17:39
        Toplista stron z grami i filmami
        www.toplistamotyla.najlepsze.net/?we=sartron
    • Gość: go$c!u Re: Relacje wideo z Xbox Fun Day 2009 IP: *.gemini.net.pl 30.07.09, 14:51
      A mnie sie najbardziej podoba moment w okolicach 3:44. I wizualnie i dzwiekowo. Chociaz tez nie wiem co to za kawalek...
    • Gość: Kefir Re: Relacje wideo z Xbox Fun Day 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 15:05
      Sony pewno wyjdzie z założenia, że oni nie muszą tongue_out a szkoda, bo bym się przeszedł na ich imprezkę wink
    • anarchius Re: Relacje wideo z Xbox Fun Day 2009 30.07.09, 15:16
      nie widziałem sławka, ale widziałem radka na 3:09
    • Gość: Koszut Re: Relacje wideo z Xbox Fun Day 2009 IP: *.pogodanet.pl 30.07.09, 15:26
      anarchius - Sławek by prędzej dał se jaja urwać niż by dobrowolnie pojechał na imprezę konsolową wink
    • bartuskoo Re: Relacje wideo z Xbox Fun Day 2009 30.07.09, 15:27
      Sony ma, ze tak powiem młodzieżowo - wyjebane. PSN działa i na tyle. A MS się stara...no tak jak to zwykle MS się stara, ogólnie jest to firma dziwna big_grin. Ale co chciałem zauważyć, to obecność MS Xbox 360 na przeróżnych imprezach masowych. Ostatnim przykładem który mnie miło zaskoczył to dosyć spory namot w Gdyni na Heineken Open'er. Z tego co widziałem była forza i coś jeszcze, ale tłumy skutecznie blokowały dostęp do konsol. Ale z tego co widziałem było fajnie. Białe kanapy, duże tv i można pograć z kolegą na Lan (dwa 32" tv obo siebie), do tego standardowe stoiska do stania. Ja osobiscie nie grałem, bo przjechałem w nieco innych celach, poza tym obok był namiot Fendera (YES!).

Ale co by nie mówić, Xbox jest obecny w Polsce, tak naprawdę do pełnie szczęscia brakuje tylko nieszczesnego LIVE-a...Nawet każda gra z MS Games Studios jest zlokalisowana...

A Sony? indifferent. Gdzie było ostatnio Sony? W Media markcie na promocji jakies stoisko z super nowa grą F1.
    • slawomir.serafin Re: Relacje wideo z Xbox Fun Day 2009 30.07.09, 15:55
      anarchius - Sławek by prędzej dał se jaja urwać niż by dobrowolnie pojechał na imprezę konsolową wink

----

byłem na Xbox Funday smile dwa lata temu smile bo musiałem smile
    • Gość: Koszut Re: Relacje wideo z Xbox Fun Day 2009 IP: *.pogodanet.pl 30.07.09, 16:15
      Sławek - no widzisz, musiałeś :] Z własnej inicjatywy byś nie pojechał pewnie wink
    • Gość: qwe Re: Relacje wideo z Xbox Fun Day 2009 IP: *.dfqs.pl 30.07.09, 16:39
      a ja nie byłem i nie bede, mam xboxa przerobionego oczywiscie, bo ceny gier sa poje****ane w tym pojechanym kraju.

i nie ma polskiego lajwa.
    • Gość: rot Re: Relacje wideo z Xbox Fun Day 2009 IP: *.icpnet.pl 30.07.09, 16:47
      To jak cie nie stac na nowego mercedesa z salonu to tez pojdziesz i go ukradniesz tepy plebsie ?
    • Gość: piottros Re: Relacje wideo z Xbox Fun Day 2009 IP: 80.50.233.* 30.07.09, 16:53
      Radek, zabójcza mina 3:09
      2:33 <3
    • Gość: zezz Re: Relacje wideo z Xbox Fun Day 2009 IP: *.chello.pl 30.07.09, 16:59
      "wyznawcow konsoli" .. to jakas konkurencja do zlotow RadiaMaryja w czestochowie? tongue_out
    • Gość: CFaust Re: Relacje wideo z Xbox Fun Day 2009 IP: 193.0.236.* 30.07.09, 17:30
      @qwe

Tacy ludzie jak Ty mnie zasmucaja... Krzyczysz, ze nie ma polskiego LIVE i piracisz swego x-klocka. Zastanow sie, jezeli sprzedawala by sie wieksza ilosc gier na xboxa to i MS bardziej by sie postaral z tym LIVE w Polsce. A tak możesz sobie marudzic i dalej piracic az do swojej smutnej smierci. I nie dokonca rozumiem przerabiania konsoli... Przeciez sa wymienialnie gier - tam tanio wymienisz jakas gre. I tak wiem, ze tego MS tez nie lubi, ale nie powie ze to jest bez prawne tongue_out.
    • Gość: zezz Re: Relacje wideo z Xbox Fun Day 2009 IP: *.chello.pl 30.07.09, 18:23
      cfaust akurat to nie wina uzytkownikow, ze nie ma live i ilosci gier jakie kupuja - oczywiscie mozna to tlumaczyc, tak samo jak niska sprzedaz slabego tytulu tlumaczyc piractwem...
    • zycie_is_simple Re: Relacje wideo z Xbox Fun Day 2009 30.07.09, 19:32
      nie stać cie na coś to tego nie będziesz miał. Prosty przykład: Robisz sałatkę warzywną. Wszyscy chcą bo jest zajefakerpista. Oczywiście zrobiłeś dużo tak, że starczy dla wszystkich, ale chcesz na niej zarobić bo włożyłeś w to swój czas i swoje pieniądze. Każdy podchodzi płaci i dziękuje za to że może jej skosztować. A teraz jakiś pypeć wepchnie się w kolejkę weźmie talerz i nałoży jej sobie za darmo, nie zapłaci i odejdzie uważając, że jest ona dostępna dla wszystkich to on tez może ją mieć bez większego problemu.

Porównajcie to z grami. Ktoś wydaje produkt i ma prawo ustalać za niego cenę. Nie stać cie na coś to nie będziesz w to grał. Na przyjemności trzeba trochę popracować. Inni pracowali abyś miał możliwość z tego skorzystać.
    • Gość: Jasio Re: Relacje wideo z Xbox Fun Day 2009 IP: *.chello.pl 30.07.09, 19:56
      Twierdzenie że większa sprzedaż gier spowoduje uruchomienie usługi Live w Polsce jest tak naiwne, że strach bierze. Na podstawie czego tak uważasz? Że zwiększona sprzedaż gier pudełkowych spowoduje że M$ pokwapi się szybciej w stronę sprzedaży elektronicznej? Wg mnie ma to wpływ ŻADEN. Jak nie wprowadzili tego gdy sprzedaż gier maleje to nie zrobią tego gdy wzrośnie.
    • Gość: elo Re: Relacje wideo z Xbox Fun Day 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 20:18
      bardzo fajny film, pro wykonanie
      szkoda, że mnie tam nie było crying
    • Gość: Giżyczczanin Re: Relacje wideo z Xbox Fun Day 2009 IP: 89.229.202.* 30.07.09, 21:44
      Tak wogole to nie bylo w zadnym gizycku tylko we wsi nie opodal gizycka zwanej wilkasami chociaz i tak kazdy mowil Giżycko...
    • szozii Re: Relacje wideo z Xbox Fun Day 2009 30.07.09, 22:22
      Jasio oczywiście, że większa sprzedaż pomoże z Live w Polsce...
      Wówczas M Polska będzie miał jakiekolwiek argumenty w rozmowie z ludźmi Billa.
      Jak sami mówili, tak naprawdę zarabiają tylko na grach i nie ma znaczenia ile konsol im zejdzie. Tak więc kupując czy ściągając piraty sami sobie robicie pod górkę. W sumie jak ktoś ma już parę tyś game score to i tak nie będzie mu się chciało zaczynać od nowa, no chyba, że pozwolą na migrację...
      Innym problemem mogą być Zaiks itp., choć są już w Polsce duże marki które jakoś się dogadały.
    • Gość: xqwzts Re: Relacje wideo z Xbox Fun Day 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 22:45
      I nie dostaliście xboxa korniszonów słabosad
    • falcion Re: Relacje wideo z Xbox Fun Day 2009 31.07.09, 08:38
      Zanimz aczniecie mowic o tym ja to MS bedzie nas szanowal jak zaczniemy kupowac ich produkty i ze nam wtedy live podlaczy zwroccie uwage na fakty.
      Po 1 nie jestesmy czolowka piractwa co udowodnily niedawne sprawdzenia, jestesmy 4 krajem bodaj a wyzej od nas sa kraje bogatsze i z lepszymi warunkami jednak.
      Po 2, zerknijcie na strefe czasowa waszego zegara w XP i przyjzyjcie sie polsce...moze to tylko mi sie zdaje ale to miejsce gdzie poowinna byc polska jest blekitne...wychodzi na to ze zyjemy na albo pod woda. Dla tych co juz zamienili xp na cos innego:
      img12.imageshack.us/i/polskawstrefieczasowej.jpg/

Coz ja po prostu stronie od live i bede stronil dopoki nie zaczne byc traktowany jak prawdziwy klient, to sprzedawca ma sie starac uplynnic towar a nie klient go wykupic. Podobna postawe mialem do funcomu ktory dal polakom ultimatum, wykucie dosc gier i placcie abonament z ktorego bedziemyz adowoleni to MOZE dostaniecie server PvP. Firmom zaczelo sie przewracac w glowkach ostatnio i zapomnieli kto tu kogo utrzymuje w tej realcji.
    • radek.zaleski Re: Relacje wideo z Xbox Fun Day 2009 31.07.09, 10:17
      @falcion

to, że firma o Ciebie nie dba, nie znaczy od razu, że możesz ją okradać.

gry to naprawdę nie są produktem pierwszej potrzeby. nie są nawet produktem 10 potrzeby.
    • Gość: nieGracz Re: Relacje wideo z Xbox Fun Day 2009 IP: 10.201.52.* 31.07.09, 12:15
      Ja chciałbym stanowczo zaprotestować! Turniej siatkówki plażowej nie był związany z imprezą, co więcej nikt z XBOXowych "Nerdów" nie brał w nim udziału. Może zamiast pokazywania mnie i moich znajomych przebywających tam na wypoczynku, niezainteresowanych zupełnie xboxem ani grami jako takimi, trzeba było samemu ruszyć 4litery poza namiot z konsolami i zamiast ślinić się do hostess w zbyt małych spódniczkach poruszać się trochę...
    • Gość: Patryk Re: Relacje wideo z Xbox Fun Day 2009 IP: 212.106.25.* 31.07.09, 12:22
      Widać, że to nie Wasz filmik tym razem, całe szczęście.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka