Gość: Jasio Re: Relacje wideo z Xbox Fun Day 2009 IP: *.chello.pl 31.07.09, 14:05 Szozii. Jeżeli ludzi Billa trzeba przekonywać, do otwarcia nowego kanału sprzedaży to lipa. Nie wierzę że stworzenie Live w Polsce jest dla MS problemem kasy, którą miałby wyłożyć. Przecież to by była platforma do zarabiania kasy. Dla jasności. Mam Grajstacje 3, nie popieram piractwa. Nawet nie myślałem o przerabianiu konsoli (o ile się wogóle da przerobić PS3) bo gre wymieniam za 30pln w jednym z wielu miejsc w Wawie. Uważam że apel o kupowanie większej ilości gier to wołanie o kasę do ludzi którzy jej nie mają. Bo jak jakiś typ kupuje konsole za kasę rodziców albo kupują mu ją rodzice to on dalej nie ma na gry i pierwsze co to ją przerabia i już się nie nawraca. Nie wiem co powinien zrobić MS żeby ta sytuacja się odwróciła, ale apele to pokaz bezsilności i braku pomysłu. Inna sprawa to to że Ciężko mi zrozumieć to że ktoś warunkuje kupowanie legalnych kopii od dostępności Live w PL. Przecież jak kupował konsole to wiedział że Live nie ma. Czyli kupował z zamiarem piracenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: severyn Re: Relacje wideo z Xbox Fun Day 2009 IP: *.chello.pl 01.08.09, 19:49 dobrze, ze wszyscy tutaj obecni, krytykujacy piractwo xboxowe, lacznie ze smiesznym ostrzezeniem o policji scigajacej wlascicieli przerobionego xboxa, maja w pelni oryginalne systemy Windows, MS Office i kazdy program na swoim komputerze, dobrze, ze nigdy nie sciagneli jednej piosenki z netu, jednego filmu lub nigdy, przenigdy nie kupili pirackiej gry.... przeciez w innym wypadku krytykuja sami siebie.... Odpowiedz Link Zgłoś