franekk7 31.07.09, 00:58 Gdzie jest moja wypłata... =x. Zanim nie kupie pół tera do PS3, nie chce kupować żadnej gry z PSS ^^ Dobra giera, jednak bardziej czekam na castle crashers. Ale drugie miejsce to też podium ;] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
argeth Re: Rozgrywka: Fat Princess 31.07.09, 02:05 Będę nudny i upierdliwy do bólu - KIEDY NA PSP ? Odpowiedz Link Zgłoś
czezare_pl Re: Rozgrywka: Fat Princess 31.07.09, 08:19 Ta gra to straszny bzdet IMO.Głupizna jakiej malo.To taki Castle Crashers dla ubogich, choc CC tez mi sie nie podobalo... Odpowiedz Link Zgłoś
averian Re: Rozgrywka: Fat Princess 31.07.09, 09:28 Fakt... Dołączenie się do jakiegoś serwera graniczy z cudem Ale gra jest świetna, na początku był duży chaos, ale z czasem jak się poznało mechanikę gry i przeszło singla to sposób rozgrywki stał się jasny i przejrzysty. Jak dla mnie gra warta tych 55zł. Rzadko która dostarcza takiej frajdy Odpowiedz Link Zgłoś
adamus7856 Re: Rozgrywka: Fat Princess 31.07.09, 10:57 Mam nadzieje ze zrobia cos z serwerami - wczoraj nie szlo sie podlaczyc wiec przelazlem calego singla - mam nadzieje ze wprowadza jakas latke i poprawie serwy Odpowiedz Link Zgłoś