Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

KSM POLONII i co dalej????

IP: *.pl / 10.0.1.* 03.06.02, 22:42
    Dzisiejsza(jutrzejsza GW) podaje wywiad z p.Koselskim. Jest mowa o KSM-ie
    polonistów. Jak tak dalej pójdzie , to w przyszłym roku część zawodników z
    przyczyn KSM-u (tylko 42 pkt.) nie pojedzie.
    a. jakie jest wasze zdanie na ten temat?
    b.jak i czy można temu zaradzić?
    pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • reggie Re: KSM POLONII i co dalej???? 03.06.02, 23:26
        Trudno. Ktoś musi odejść. Ja bym stawiał na Robaka, otrzaska się gdzies w
        Opolu, za 2 lata mógłby wrócić. Za wszelka cenę trzymać Lorama, Piotrka i Tomka.
        Byłoby niezle, jakby i Jacek został, ale to zależy id jego KSM.
      • Gość: Baton Re: KSM POLONII i co dalej???? IP: *.psi-net.pl 04.06.02, 00:54
        > Dzisiejsza(jutrzejsza GW) podaje wywiad z p.Koselskim. Jest mowa o KSM-ie
        > polonistów. Jak tak dalej pójdzie , to w przyszłym roku część zawodników z
        > przyczyn KSM-u (tylko 42 pkt.) nie pojedzie.
        > a. jakie jest wasze zdanie na ten temat?

Wygrywamy za wysoko..... ;-)))
        A KSM rozlozy nas za rok tak jak teraz rozlozyl mistrozwskiego Apatora.... :-(((

> b.jak i czy można temu zaradzić?

Tomek juz zaczal w Gorzowie temu "zaradzac".... ;-))))
        Loram troche tez...... ;-)))
        A juz na pewno chlopaki temu zaradza w derbowym meczyku..... ;-)))
        • Gość: artih Re: KSM POLONII i co dalej???? IP: *.save.pl 04.06.02, 10:54
          ha ha ha ha ha ha ha ha ha

Ale się uśmiałem Baton - "apatorka rozłożył KSM..." - to dobre.

Przecież jeżdżą tacy sami zawodnicy jak w zeszłym roku - żaden KSM apatorkowi
          nie zaszkodził - to poprostu był fuks (mistrzostwo) - reszta była słabsza a nie
          apator mocniejszy.

Teraz wychodzi średniactwo tej drużyny a nie KSM.

A Polonia wypierdzieli Robaka, wstawi młodego (albo 2) i będzie git !!!
          • robert_wl Re: KSM POLONII i co dalej???? 04.06.02, 11:52
            No niestety ograniczenie przez KSM nie wpłynęło dobrze na skład "aniołów" w tym
            sezonie. Trzeba było pozbyć się Jonssona i Kościechy, w zamian za przeciętnego
            w tym sezonie Sawinę. Coś za coś, choć Polonii chyba zmiany personalne nie
            grożą tak bardzo, jak na przykład Uni Leszno. Wystarczy unikać pogromów, a
            powinno być wszystko dobrze.
            • Gość: iah Re: KSM POLONII i co dalej???? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.02, 15:37
              A ja z kolei słyszałem, że od przyszłego sezonu GKSŻ ma wprowadzić zasadę, że
              zawodnicy będą mogli pozostać w klubie a podwyższony KSM będzie obowiązywał
              tylko przy zmianie barw klubowych. Jest taka propozycja i ma duże szanse na
              realizacje bo chyba jest dość rozsądna....
              • niussia82 Re: KSM POLONII i co dalej???? 05.06.02, 19:02
                Też słyszałam o tym pomyśle z KSMem tylko dla zmieniających klub. Zresztą wiele
                osób jest za tym by w ogóle dac spokój z KSMem. Nam by to było na rękę. Zespół
                mamy fantastyczny, nie chciałabym żadnych zmian! Ja nie bardzo widze to
                spuszczanie KSMów... chyba w Play-offs jak juz będziemy mieli pewnego mistrza
                (jak myslicie po ilu meczach wręczą nam złoto?? ;) ), bo na razie cos im to
                spuszczanie nie idzie! :) Pozdrawiam!
                • Gość: iah Re: KSM POLONII i co dalej???? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 19:15
                  niussia82 napisał(a):

> Ja nie bardzo widze to
                  > spuszczanie KSMów... chyba w Play-offs jak juz będziemy mieli pewnego mistrza

Występy w Play - Offie nie liczą się do KSM, własnie po to aby wyeliminować takie
                  maniany :))

• kardos Re: KSM POLONII i co dalej???? 08.06.02, 14:51
                    sprzedamy mecz apatorkowi
                    to KSM zanizymy :( /kardos

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka