Dodaj do ulubionych

Na szybko - burza stulecia

IP: *.chello.pl 03.08.09, 10:16
'Ot, trochę lało, może trochę więcej niż trochę, ale w normie. Grzmiało też całkiem normalnie.' no to stulecia czy nie?
Obserwuj wątek
    • d_pawel Re: Na szybko - burza stulecia 03.08.09, 10:19
      O, to w Warszawie też? Myślałem, że tylko w Pruszkowie bombardowali.
    • Gość: Gość Re: Na szybko - burza stulecia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 10:27
      A
    • don_wroc_love Re: Na szybko - burza stulecia 03.08.09, 10:28
      cienias tongue_out big_grin

ja w czasie burzy śpię słodko jak dziecko smile
    • unk1nd Re: Na szybko - burza stulecia 03.08.09, 10:29
      Piaseczno też miało ciekawą noc wink
    • Gość: urlopowicz Re: Na szybko - burza stulecia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 10:34
      A u mnie grzmiało nienormalnie - tzn. co 5 sekund seria grzmotów i tak przez 5, 6 godzin non-stop! (!!!), i prawie wcale nie padało. Jak żyję 3 dekady już, to jeszcze czegoś nie widziałem...
    • Gość: go$c!u Re: Na szybko - burza stulecia IP: *.gemini.net.pl 03.08.09, 10:36
      Nie mowi sie "miedzy blokami", tylko "miedzy apartamentowcami" wink
    • Gość: Ralph Re: Na szybko - burza stulecia IP: *.xdsl.centertel.pl 03.08.09, 10:37
      U mnie też była burza.

A teraz zaśpiewajmy wszyscy razem:

Koniec świata już się zbliża, już puka do naszych drzwi...
    • rrrafael Re: Na szybko - burza stulecia 03.08.09, 10:50
      A w Grabówce koło Białegostoku, na nasze piękne, złociste pola nie spadała ani jedna kropelka deszczu wink
    • Gość: Wielunianin Re: Na szybko - burza stulecia IP: *.cable.wsm.wielun.pl 03.08.09, 10:56
      ostatni mega piorun wczorajszej/dzisiejszej burzy trafił w mój dom i ukarał liveboxa
      dobrze, że sąsiad nie umie zabezpieczyc sieci ;]
    • Gość: shalick Re: Na szybko - burza stulecia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.09, 11:04
      Fakt - było głośno, spało się ciężko. A teraz w pracy spać się chce.
    • martrzyk Re: Na szybko - burza stulecia 03.08.09, 11:14
      o jednak sie slawku skusiles na W7 :]
    • slawomir.serafin Re: Na szybko - burza stulecia 03.08.09, 11:25
      Nie mowi sie "miedzy blokami", tylko "miedzy apartamentowcami" wink

----

ja starej daty jestem smile

o jednak sie slawku skusiles na W7 :]

----

ano smile bardzo fajny jest, ale RAMu muszę dokupić smile
    • Gość: Gościu Re: Na szybko - burza stulecia IP: *.serv-net.pl 03.08.09, 11:53
      Windowsk 7? Nowy system Microsofstku?
    • j_uk_dev Re: Na szybko - burza stulecia 03.08.09, 11:54
      W7 brzmi obiecująco smile Zobaczymy jak w praktyce to się rozwinie, gdy system już ruszy "z kopyta". U mnie gorąco, słonecznie i niestety ani kropli deszczu sad
    • simplex Re: Na szybko - burza stulecia 03.08.09, 12:13
      Czyzbyś zainstalował Win 7 RTM (build 7600)?
    • Gość: Bri Re: Na szybko - burza stulecia IP: *.devs.futuro.pl 03.08.09, 12:19
      Ale quick launch jest w WIN7 już zbędny panowie.
    • dr_dred Re: Na szybko - burza stulecia 03.08.09, 13:40
      No u mnie od ok 3 w nocy jak zaczęło rąbać to spać się nie dało,błyski huki jak na wojnie ,deszcz,grad i silny wiatr,zastanawiałem się czy to koniec świata czy tylko zwykłą burza ;D
    • mis_iu Re: Na szybko - burza stulecia 03.08.09, 14:04
      Na mnie raczej burze nie robią wrażenia - śpię jak niemowlę, niemniej dzisiaj rano tak pier$%^%&$, że się nawet obudziłem ;P.

Ja się przesiądę na W7 (już postanowione) przy zakupie kompletnie nowego kompa czyli tak za... 2 lata gdzieś ;P. Chyba, że wyszłyby jakieś tanie "BOXy" w co bardzo wątpię.
    • venmort Re: Na szybko - burza stulecia 03.08.09, 14:17
      O 5 rano tak rąbnęło, że wyrwany z głębokiego snu nie wiedziałem gdzie jest góra a gdzie dół i próbowałem wstać nie w tę stronę smile Potem już huczało w normie.

A W7, to bardzo wdzięczny system - pomyślnie zaliczył testy sprawnościowe i Vista została odłączona.
    • psychol324 Re: Na szybko - burza stulecia 03.08.09, 14:18
      Mi burza tylko pomaga zasnąć, fajne odgłosy są.
    • nessie-jp Re: Na szybko - burza stulecia 03.08.09, 22:00
      Na południu W-wy z tymi skokami ciśnienia był koszmar sad Musiałam wyłączyć grę (!!!) i pójść się położyć "z globusem" jak jakaś, psiakostka, pani Emilia z Nad Niemnem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka