Dodaj do ulubionych

Nowe filmiki z Batman: Arkham Asylum

06.08.09, 12:23
wow jestem pod wrazeniem to milo zobaczyc wkoncu udana podkreslam udana! Produkcje na podstawie komiksu,filmu
postarali sie smile byle wiecej takich udanych produkcji smile
Obserwuj wątek
    • wacha67 Re: Nowe filmiki z Batman: Arkham Asylum 06.08.09, 12:43
      otoz zastanawailem sie jak bedzie wygladac batman na blaszakach i jak bedzie wygladala pomoc w przyciskach(chodzi o to jak na konsolach sa po prostu graficznie przedstwaione klawisze)i zupelnie przypadkowo znalazlem zapowiedz gamestara, w ktorej jest gameplay z PC www.gamestar.de/index.cfm?pid=1569&pk=12572
    • Gość: PanZagadka Re: Nowe filmiki z Batman: Arkham Asylum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.09, 12:57
      Pomyśleć , że gdyby wpuścili Batmana to by nie było gry o.O
    • Gość: afalar Re: Nowe filmiki z Batman: Arkham Asylum IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 06.08.09, 15:00
      czy w tej grze będzie multi
    • Gość: Michi16 Re: Nowe filmiki z Batman: Arkham Asylum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 17:35
      Jest już demo na PSN!!!
    • Gość: zenek Re: Nowe filmiki z Batman: Arkham Asylum IP: *.multimo.pl 11.08.09, 14:03
      Ach, 2gb i takie króciutkie demo sad Zagrałem i chcę jeszcze! big_grin Gra wygląda świetnie (nawet na starszych GF z serii 8) a sam Batman i Joker też. Szkoda tylko, że ten pierwszy nie ma takiego głosu jak ten grany przez Bale'a w Dark Knight wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka