eloshav 06.08.09, 12:23 wow jestem pod wrazeniem to milo zobaczyc wkoncu udana podkreslam udana! Produkcje na podstawie komiksu,filmu postarali sie byle wiecej takich udanych produkcji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wacha67 Re: Nowe filmiki z Batman: Arkham Asylum 06.08.09, 12:43 otoz zastanawailem sie jak bedzie wygladac batman na blaszakach i jak bedzie wygladala pomoc w przyciskach(chodzi o to jak na konsolach sa po prostu graficznie przedstwaione klawisze)i zupelnie przypadkowo znalazlem zapowiedz gamestara, w ktorej jest gameplay z PC www.gamestar.de/index.cfm?pid=1569&pk=12572 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PanZagadka Re: Nowe filmiki z Batman: Arkham Asylum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.09, 12:57 Pomyśleć , że gdyby wpuścili Batmana to by nie było gry o.O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afalar Re: Nowe filmiki z Batman: Arkham Asylum IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 06.08.09, 15:00 czy w tej grze będzie multi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michi16 Re: Nowe filmiki z Batman: Arkham Asylum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 17:35 Jest już demo na PSN!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Nowe filmiki z Batman: Arkham Asylum IP: *.multimo.pl 11.08.09, 14:03 Ach, 2gb i takie króciutkie demo Zagrałem i chcę jeszcze! Gra wygląda świetnie (nawet na starszych GF z serii 8) a sam Batman i Joker też. Szkoda tylko, że ten pierwszy nie ma takiego głosu jak ten grany przez Bale'a w Dark Knight Odpowiedz Link Zgłoś