Gość: zezz IP: *.chello.pl 12.08.09, 14:53 To ze machanie rekoma w wyscigach jest bez sensu to wiadomo, bez wypowiedzi jakis rafalkow. Na tym filmiku martwi mnie jedno - czlowiek zagadka. Chlop to ci czy baba? Jestem w szoku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
venmort Codemasters: Natal nie zastąpi kierownicy 12.08.09, 14:55 Powinniście wprowadzić nowy dział pod patronatem Kapitana Oczywistego. Ta wiadomość idealnie tam pasuje. Ci goście z branży niekiedy mówią takie rzeczy, że aż żal płakać Odpowiedz Link Zgłoś
sigern Re: Codemasters: Natal nie zastąpi kierownicy 12.08.09, 14:59 @zezz co do wątpliwości, dołączam się Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: Codemasters: Natal nie zastąpi kierownicy 12.08.09, 15:08 dobra - bo coś nie chcą redaktorzy napisać o tym www.camspace.com/ ja dzisiaj będę się tym bawić - może to nie natal, może i nie tak dokładne będzie, ale spróbować można... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dark Re: Codemasters: Natal nie zastąpi kierownicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 15:08 O Cijza rzeczywiscie ciezka zagadka glos meski tarz w sumie niewiadomo ale cyce ma i to chyba ejszcze stanik albo nawpieprzal sie zenskich hormonow albo na odwrot baba meskich xd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Codemasters: Natal nie zastąpi kierownicy IP: 84.38.22.* 12.08.09, 15:10 LOL - i kto to mówi? Codemasters? Przecież ich gry sie na kierownice nie nadają. Co najwyżej na pada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elmo Re: Codemasters: Natal nie zastąpi kierownicy IP: *.tessel.pl 12.08.09, 15:24 Rzeczywiscie, czlowiek zagadka... Co do samego kontrolera to caly ten bajer przydalby mi sie jedynie do rozgladania, wychylania sie. I tak robie takie ruchy grajac w niektore gry i wiec no problem. Ale jak mam grać w ścigałkę i udawać że trzymam kierownice albo naciskam pedały?! Wole wywalić pare stówek na realne kontrolery. Wolant z przepustnica, kierownice z pedałami. Tutaj to można sobie 'pomachac' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Codemasters: Natal nie zastąpi kierownicy IP: *.tvkdiana.pl 12.08.09, 15:27 alez ona/on brzydka. Odpowiedz Link Zgłoś
psychol324 Re: Codemasters: Natal nie zastąpi kierownicy 12.08.09, 16:19 Najpierw przeczytałem komentarze i nie wiedziałem o co chodzi dopóki...nie obejrzałem filmiku, nie oceniam nikogo wyglądu ale ten gość chyba przeszedł operację bo nigdy jeszcze takiego czegoś nie widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
psychol324 Re: Codemasters: Natal nie zastąpi kierownicy 12.08.09, 16:21 Mam nadzieję, że nie jest to, żadna reklama jaki to M$ jest obiektywny przy zatrudnianiu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el Re: Codemasters: Natal nie zastąpi kierownicy IP: 212.76.37.* 12.08.09, 16:42 @OLA "LOL - i kto to mówi? Codemasters? Przecież ich gry sie na kierownice nie nadają. Co najwyżej na pada. " chyba żart. jak nie umiem poprawnie skonfigurował koła to sie nie wypowiadaj, w Dirt na kierownicy jexdzi się REWELACYJNIE. tylko matoły które nie potrafią wszystkiego poustawiać odpowiednio (a proste w sumie to nie jest żeby było idealnie) marudzą tak jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Codemasters: Natal nie zastąpi kierownicy IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.09, 17:12 to kobieta ? Ma twarz faceta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tetlian Re: Codemasters: Natal nie zastąpi kierownicy IP: *.as.kn.pl 12.08.09, 20:35 Ciekawe jakby zareagował Natal, gdyby zrobić rękoma ruch sugerujący złamanie kierownicy, albo rozciągnięcie jej, albo podniesienie jej nad głowę. Właśnie przez tego typu ruchy, nie wydaje mi się by niewidzialna kierownica wypaliła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devdd Re: Codemasters: Natal nie zastąpi kierownicy IP: 80.54.67.* 12.08.09, 21:22 en.wikipedia.org/wiki/Ina_Fried shemale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Codemasters: Natal nie zastąpi kierownicy IP: 84.38.22.* 13.08.09, 09:03 @el Sam jesteś matołem. Poprostu Dirt nawet nie aspiruje do bycia symulatorem i używając takiego kontrolera jak kierownica czuje sie bardzo dużą różnice pomiedzy prowadzeniem prawdziwego auta a tym jak sie zachowuje auto w grze. Jak już bedziesz miał 17 lat i rodzice zapiszą Cię na kurs PJ to zrozumiesz ze w czemu w Dirta na kierownicy gra sie zle. p.s. Tak sa gry w które na kierownicy gra sie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teachmeter Re: Codemasters: Natal nie zastąpi kierownicy IP: 212.244.156.* 18.08.09, 15:29 Czy ten gosc w 40 sek czasem aby nie steruje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Garfield Re: Codemasters: Natal nie zastąpi kierownicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.09, 11:57 Bądźmy szczerzy... co innego grać za pomocą np. Wiilota, albo trzymać kierownice... a co innego wymachwiwać jak głupi rękami... Podsumowanie: to ja już wolę Wii... Odpowiedz Link Zgłoś