Dodaj do ulubionych

Operation Flashpoint: Dragon Rising w nocy i be...

12.08.09, 16:54
Dragon Rising, przypomina Ghost Recon i bardzo dobrze.
Już dawno nie było nic nowego z taktyki na polu FPS.
Obserwuj wątek
    • hansatan Operation Flashpoint: Dragon Rising w nocy i bez wspomagaczy 12.08.09, 16:54
      ArmaII to to nie jest ;]
    • ale_glupota Re: Operation Flashpoint: Dragon Rising w nocy i 12.08.09, 17:01
      i dobrze ArmaII to IMO lipna gra
    • hansatan Re: Operation Flashpoint: Dragon Rising w nocy i 12.08.09, 17:16
      Nie ona nie jest lipna to jest gra dla fanatyków ;]
    • adamus7856 Re: Operation Flashpoint: Dragon Rising w nocy i 12.08.09, 17:30
      hansatan dobrze pisze - Arma 2 to gra z która trzeba duzo spedzić aby poznac ją całą - A własnie od Dragon Rising oczekuje że będzie bardziej przystępna
    • swayzak77 Re: Operation Flashpoint: Dragon Rising w nocy i 12.08.09, 17:44
      wygląda b. dobrze, nie wierzylem w ten tytul i sie zdziwilem.
    • ico72 Re: Operation Flashpoint: Dragon Rising w nocy i 12.08.09, 20:48
      Czekam na ta gre chyba bardziej niż na MW2,żeby nie wydac jakiejś fałszywej oceny zaczynam gre odrazu na najwyższym poziomie
    • czachurek Re: Operation Flashpoint: Dragon Rising w nocy i 12.08.09, 20:50
      nie zachwyca.. jakos tak arcadeowo pomimo trybo hardkor.... no i ten tekst, ze gracze konsolowi maja inny poziom IQ niz gracze PC .... padlem smile
    • czachurek Re: Operation Flashpoint: Dragon Rising w nocy i 12.08.09, 20:50
      mowie o tekscie w 2giej czesci okolo 1:02
    • czachurek Re: Operation Flashpoint: Dragon Rising w nocy i 12.08.09, 21:00
      no i co to za tryb hardkor, skoro na mapie widac jednostki wroga oraz nasza pozycje? rotfl
    • ico72 Re: Operation Flashpoint: Dragon Rising w nocy i 12.08.09, 21:07
      Pogramy zobaczymy czy gra będzie super realistyczna, a na to licze.Mam nadzieje ze tryb online bedzie chociaz na poziomie tego z Bad Company, bo pomimo uwielbiam multi z COD4 to po ostatnich słowach pana Koticka jakoś zniechęciłem sie do tej gry
    • hansatan Re: Operation Flashpoint: Dragon Rising w nocy i 12.08.09, 21:29
      Co to za hardkor skoro koleś trzyma broń jak w COD co jak wiadomo nie jest naturalne wink
    • adamus7856 Re: Operation Flashpoint: Dragon Rising w nocy i 12.08.09, 21:37
      Gra zapewne będzie pokazywała poziom "realnosci" jak Arma 2 - no może trochę nizszy czyli i tak bardzo dobrze - tylko zapewne nie będzie sandboxem w przeciwieństwie do Army
    • vaderous Re: Operation Flashpoint: Dragon Rising w nocy i 12.08.09, 21:46
      A mnie brakuje w Operation Flashpoint Dragon Rising tego co cechowało tą gre czyli "symulator żołnierza" Treaz gra się jak w BF2 ;/ ,
      Grałem już w ArmA 2 na PC gra jest przecudna, świetnie wykonane dzwięki choć by przy Speedrun,trudność gry jest baaa! .
      Jeśli Operation Flashpoint: Dragon Rising oferuje tylko to co pokazali to można się spodziewaćtypowego fps-a bo nieuwieże w to że teren tej gry jest tak sporawy! nie na konsoli ! będą pewno Loadinki i cośala...Next Mission uncertain troche mnie to frustruje bo po OPF 1 spodziewałem się czegoś bardziej godnego swojego pierwowzoru sad
    • hansatan Re: Operation Flashpoint: Dragon Rising w nocy i 12.08.09, 22:07
      Gry nie robią ludzie od jedynki więc ... To po prostu kolejny shooter z elementami taktyki taki Ghost Recon, mnie to nie przeszkadza ale fani jedynki mogą się czuć zawiedzeni.
    • adamus7856 Re: Operation Flashpoint: Dragon Rising w nocy i 13.08.09, 00:39
      vaderous zgodze sie z tym ze Arma 2 jest swietna - ale ilosc bledow w skryptach i AI umie czasami doprowadzic do szalu
    • bastian44 Re: Operation Flashpoint: Dragon Rising w nocy i 13.08.09, 02:01
      Oni wspomnieli ze gra nie została uproszczona w wersji konsolowej gdyż oni nie zgadzają sie z twierdzeniem iż gracz konsolowy ma niższe IQ gracz PC.

Swoja drogą skoro gra byłą prezentowana na konsoli i zapowiada sie naprawde ciekawie
    • czachurek Re: Operation Flashpoint: Dragon Rising w nocy i 13.08.09, 06:47
      no to chyba nie doslyszalem tego slowa i wyszlo mi cos zupelnie innego wink

odnosi bugow - poczytajcie gamecorner, tam jest relacja z gry .......... gra wcale nie zapowiada sie lepiej niz ArmA
    • vaderous Re: Operation Flashpoint: Dragon Rising w nocy i 13.08.09, 09:22
      ja mimo posiadania obu konsol [xbox360&PS3] do dziś gram w OPF 1 big_grin jak by ktoś chciał pograć to vaderous@gmail.com pozdro
    • czachurek Re: Operation Flashpoint: Dragon Rising w nocy i 13.08.09, 10:44
      ofp1 ... pamietam pierwsze coopy w 2000roku na serwerze grajmy.com (teraz jakis dziwny portal tam jest) ... potem powstalo oficjalne forum ofp gdzie dane mi bylo adminowac.. pamietam rozwoj pierwszej polskiej ligi ofp ... potem powstanie CFOG'a ktory do dzis dziala smile to sa dopiero coopy z klimatem ! polecam cfog.pl ! smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka