Dodaj do ulubionych

Assassin`s Creed kupił czas Splinter Cellowi

• ale_glupota Re: Assassin`s Creed kupił czas Splinter Cellowi 15.08.09, 13:27
      SC NA PC zmiecie SC Z X'a taka prawda big_grin
    • wujahimen Re: Assassin`s Creed kupił czas Splinter Cellowi 15.08.09, 13:35
      Nom tak samo jak Crysis miazdzy oprawa KZ2 i inne fpsywink
      Wiadomowink
    • solokazama Re: Assassin`s Creed kupił czas Splinter Cellowi 15.08.09, 13:51
      wujahimen - na mocne gyr z xboxa wystarczy grafika za 200zl - asus 9600gso , posiadajacy 96 jednostek shaderow, bez problemu radzacy sobie nawet z Crysisem.
      Dokladniej:
      icomp.pl/produkty.php?sid=karty_graficzne-1120
    • bigdaddyy Re: Assassin`s Creed kupił czas Splinter Cellowi 15.08.09, 14:08
      no na pewno wszystkie plejacyki teraz będą grać w splintera na PC a to ci dobre smile
    • azaki Re: Assassin`s Creed kupił czas Splinter Cellowi 15.08.09, 14:11
      9600...zartujesz sobie, żeby nacieszyć się Crysisem w jako takim HD (1600x1200) potrzeba np radka 4870 który daje przy detalach na HIGH (nie mówie o very high) rozsądny framerate (nie zapominajmy o procku który powinien miec przynajmiej 3,2 GHZ na rdzeń)...chyba ze chcemy grac w jakiejs małej rodziałce to wtedy slabsza karta
    • fuudimitzu Re: Assassin`s Creed kupił czas Splinter Cellowi 15.08.09, 14:13
      Azaki: Do konsolowej rozdzielczości (720p) wystarczy w pełni ta karta, high (i sunshafty z v. high włączone przez cfg) przy bardzo zadowalającym fps smile
    • fuudimitzu Re: Assassin`s Creed kupił czas Splinter Cellowi 15.08.09, 14:15
      "no na pewno wszystkie plejacyki teraz będą grać w splintera na PC a to ci dobre smile "

A mógłbym, tyle że nowy Splinter jak na razie (trailery) zawodzi moje oczekiwania, gier akcji mamy od huhu, skradanek natomiast jest coraz mniej.
    • kistler Re: Assassin`s Creed kupił czas Splinter Cellowi 15.08.09, 14:17
      A taka karta by starczyła by zagrać w ConViction nawet na konsolowej rozdziałce na średnich? Mam 2 GB ramu i procek 1.8 x2 no i 9600GSO jak bym kupił??
    • fuudimitzu Re: Assassin`s Creed kupił czas Splinter Cellowi 15.08.09, 14:20
      kistler: na średnich? Ja myślę że na najwyższych o ile... twoja karta ma 384 lub 768 mb ram, jeżeli ma 512 to może być cienko smile
    • donsterydo Re: Assassin`s Creed kupił czas Splinter Cellowi 15.08.09, 16:21
      Z tego co czytałem to developer twierdzi, że system rozgrywki zależy od poziomu trudności. Będą dwa, dasz na łatwiejszy to będzie bardziej gra akcji, a na tym trudniejszym to będzie już bardziej skradanka.
    • mikas2 Re: Assassin`s Creed kupił czas Splinter Cellowi 15.08.09, 22:42
      Ktoś tutaj w ogóle nie ma pojęcia co pisze
      Nie mozna porównywac parametrów konsoli i komputera
      Dla przykładu 512MB ramu w konsoli to żeby taką samą gre odpalić na kopie to juz trzeba przynajmniej 1GB ramu jak nie więcej plus instalacja plus twardy dysk.Teraz zwykła popierdółka na PC-ta potrzebuje więcej.Tak samo jest z grafika i procesorem.Na konsole inaczej robi sie gry to jest inna architektura.
      Konsole by nie powstały gdyby wydajności były takie same przy takich samych parametrach no bo i po co !
    • mikas2 Re: Assassin`s Creed kupił czas Splinter Cellowi 15.08.09, 22:48
      Co tu gadać włączcie jakiś emulator PS2 na PC-cie
      Zobaczycie czy wasze komputery to pociągną
    • mikas2 Re: Assassin`s Creed kupił czas Splinter Cellowi 16.08.09, 09:50
      Chcę przez to powiedzieć że gry na konsole to jest zupełnie inna bajka niz na komputer
    • basior1982 Re: Assassin`s Creed kupił czas Splinter Cellowi 16.08.09, 20:52
      Piękne,k..wa,piękne szkoda,że tak długo jeszcze
    • basior1982 Re: Assassin`s Creed kupił czas Splinter Cellowi 16.08.09, 20:52
      Piękne,k..wa,piękne szkoda,że tak długo jeszcze
    • basior1982 Re: Assassin`s Creed kupił czas Splinter Cellowi 16.08.09, 23:56
      Pierwszy komentarz dotyczy gry,drugi podobnych gadek jak te wyżej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka